Komen afspraken goed na prima in klachten af te handelen
Gewoon
telefonische bereikbaarheid slecht en klant onvriendelijk
Vlot
Goede communicatie, zoals afgesproken geleverd.
Fijn ook direct reactie op mail en daarbij uitleg op mijn vraag.
Super goed geholpen,nabestelling gedaan en hebben het toch in een verzending gedaan,zijn er zeer tevreden over,nu hopelijk nog op tijd het volgende pakket wat niet op voorraad is
Mooie tenttapijt en heel snelle levering
Goede duidelijke site, product tegen een mooie prijs! Snelle levering en goede communicatie over de levering! Erg tevreden!
maken afspraken waar, goede prijs/kwaliteitsverhouding
Kuipgrondzeil besteld maar zou In eerste instantie pas in juli geleverd gaan worden na een telefoontje hebben ze een en ander overlegd en heb ik binnen een week het Kuip grondzeil geleverd gekregen top gedaan
Snelle levering Product top kwaliteit Prima verpakt Heb wel even moeten mailen of product al verzonden was Kreeg binnen korte tijd antwoord Ik zal volgende keer weer bij Bax bestellen
Goed, snelle reactie bij contact, en komen afspraken na!
Bij navraag of onderdelen voor een bepaald tenttype toepasbaar zijn kreeg ik direct antwoord
Ik had de zijkant besteld maar merk nu dat hij anders is als ik reeds had. Ik heb geïnformeerd maar kreeg te horen dat ze allemaal het zelfde waren. Ik heb hem wel neergehangen maar nu zit een gedeelte voor mijn petluifel. Jammer had het graag anders gezien Als opmerking wil ik ook maken dat de bezorger van DPD het pakket in een andere straat had bezorgd. Door speurwerk gelukkig gevonden. Daar kunt u als verzender niets aan doen!!
Prima bedrijf , snelle levering. Niet goedkoop maar wel mooi spul.
Service en op tijd geleverd
Raad gevraagd binnen 5 minuten een antwoord op mijn vraag.
Ik ben erg tevreden over communicatie en afhandeling en service.
Opmerking: een vrij klein pakketje werd helaas in een veel te grote doos geleverd. Stem de grootte van de verpakking af of de omvang van de zending, dat scheelt ruimte en zo kunnen er meer pakketten mee met het transport. Dat scheelt weer brandstof/energie etc.
Goede service. Bij BAX denken ze mee en de afhandeling van mijn probleem bij de klantenservice was goed. Halve ster eraf omdat ik geen documenten bij hun contactformulier kon meesturen maar de website wel aangaf dat mijn vraag was verzonden. Dus het nam wat tijd voordat ik antwoord had.
Mooi snel ontvangen, goede kwaliteit en nu al zin om ermee te gaan kamperen.
Door goede advies aankoop gedaan en inmiddels de Unico Verona xl luifel met voorscherm ontvangen.
Een besteld artikel was niet voorradig, werd keurig geïnformeerd en op de hoogte gehouden van de nieuwe leverdatum.
Duidelijke omschrijving en snelle levering. Goede prijs kwaliteit