Goeder en snelle service sneller klaar dan opgegeven... 1 woord super
Wij hebben in 2022 een nieuwe voortent gekocht met daarbij een dakluifel. Wij zijn daar zo tevreden mee een zeer goed product De verkoper heel vriendelijk en weet waar hij over praat. Eind conclusie een heel goed bedrijf voor iedereen aan te bevel fam v Hees Hardinxveld Giessendam
Keurig binnen de afgesproken tijd op het juiste adres afgeleverd. Het geleverde product was conform order en onbeschadigd afgeleverd door de bezorger.
Op zoek naar de naam van een kapot onderdeel van de voortent heb ik Bax recreatie gemaild. Dezelfde dag nog een reactie terug met een link naar het product, zodat ik het meteen kon bestellen. Een kort en bondige, adequate reactie!
Bij Bax in huis geweest en een perfect advies gehad, de voortent ligt nu geduldig te wachten om gebruikt te worden straks in april. Mooie aanvulling is de usb-stick met een heldere opbouw instructie
Komen hun wooden na. Maandag besteld woensdag geleverd.
In showroom advies en maten gekregen. Afhandeling ruimschoots binnen gestelde termijn.
Geen ongetogen woord. Product is eerder afgeleverd.
Snelle en vlotte levering
Slaapmatjes waren goed beschreven, goed geprijsd en goed verzonden.
Een voortent uitbouw besteld. Deze werd op vrijdag geleverd - helaas iets misgegaan bij de transporteur waardoor een onderdeel ontbrak. Vriendelijk te woord gestaan, maandag direct een nieuw onderdeel verzonden. Top service.
Volgens afspraak luifel besteld en eerder geleverd
Vorig jaar al moeten bestellen, maar goed op de hoogte gehouden van het verloop. Een complete voortent met alles erop en eraan gewoon thuis bezorgd. Goed verpakt. Nou nog uitproberen met een beetje zon.
Ik vermoed dat u niet de juiste prijzen vergelijkt, aangezien de tent sinds vorig jaar duurder is geworden en niet goedkoper.
Originele beoordeling
ik heb vorig jaar een voortent Turijn besteld met alle opties. de tent is gisteren afgeleverd. Als ik de huidige prijzen bekijk. zou ik enkele honderden euro's goedkoper uit geweest zijn. En alles is nu op voorraad. dit vind ik enorm zuur. Waarom betaal ik niet de huidige prijs. hier baal ik e echt van.
Tegenwoordig is het zeldzaam, bedrijven die service nog belangrijk vinden. Bijzonder goed geholpen met de aankoop met belofte wanneer het luifel uiterlijk verstuurd zou worden. Dit bleek al weken eerder mogelijk en dus ruim op tijd binnen. Netjes verpakt en verstuurd. Zeer tevreden mee, hoop dat ze regelmatig spullen hebben die ik nodig heb.
goede kwaliteit voor een goede prijs
Koop hier niet. Heb je een probleem? Nou dan stuur je het toch terug zeggen ze. Wel op eigen kosten natuurlijk. Ik bestelde 2 luchtbedden van 200 x 80 x 30 Thuis blaas je er een op en wat blijkt: 195 x 75 x 25 Als je vraagt hoe dat zit is het antwoord *Dat is de snijmaat, die is anders in opgeblazen toestand *Op onze site staat “circa” Toen ik zei dat zijn toch behoorlijke verschillen zijn, vonden zij dat dat binnen de marges valt. Belachelijk maar geen poot om op te staan dus. Wat een slechte klantenservice
Advies gevraagd en deze ook gekregen, het ging hier over ontbrekende sjorbanden. Na telefonisch contact de juiste sjorbanden kunnen bestellen.
Buiten snelle levering ook snel antwoord op vragen per mail.
Ik heb de afgelopen week intensief contact gehad met Rob de Krom en hij heeft op al mijn vragen een zeer duidelijk antwoord gegeven, suggesties gedaan, geholpen om op een makkelijke manier de omloopmaat voor een luifel te kunnen bepalen. Hij heeft er ook voor gezorgd dat ik de rekening per email kreeg toegestuurd en deze rechtstreeks via de bank kon betalen. Alles is geweldig fijn afgehandeld en heb er een enorm goed gevoel aan overgehouden. Ontzettend bedank Rob.
Mijn wens om een bepaald product snel geleverd te krijgen kon gelukkig gehonoreerd worden. Stel het echt op prijs
Mooie tent gekocht. Mooi product op het oog; het oog wil ook wat. We moeten het product nog in de praktijk gaan ervaren. We hebben er lang naar uitgekeken. Het is een flink bedrag wat je voor een tent (en luifel, etc.) moet neerleggen; hopelijk is de kwaliteit er ook naar, dat gaan we ondervinden. Advies was in ieder geval prima. Volgende keer zullen we zonder kinderen langskomen, die passen niet helemaal bij het concept. Heel veel zin om met de prachtige en stevige tent op vakantie te gaan.
Binnen een paar dagen het bestelde product in goede orde ontvangen. Alleen via de e-mail besteld. Goed contact gehad.
Behulpzaam, goed advies en snelle afhandeling!
X
De geleverde materialen zijn perfect. Opmerking: U geeft aan te leveren in week 25 maar binnen een week stuurt u bericht dat in dit geval de luifel binnen 2 dagen geleverd wordt. Hoe is het mogelijk dat u zo'n advies geeft. Mijns inziens niet goed gecommuniceerd en erg verwarrend. Groet