Ordered an Outwell footprint for my tent. It was easy to navigate their website and to order. It arrived in three days and was well packaged. Highly Recommended for great service.
Ein gutes Unternehmen zeichnet sich aus, wenn man auch nach einen Kauf auch zu einem späteren Zeitpunkt noch entsprechende Ersatzteile bekommt. Vielen Dank dafür und weiterhin gute Geschäfte in diesen schwierigen Zeiten.
Een zeer uitgebreid aanbod in de winkel, maakt dat je goed kan vergelijken. Je kan de spullen bekijken, aanvoelen en uitzoeken wat het beste bij je past. Wij zijn in de winkel gaan vergelijken en hebben alles goed bekeken. Ter plaatse kregen we dan uitleg van iemand met kennis ter zake. Daarna hebben we alles een weekje laten bezinken en dan online besteld. Ook dat ging vlot en enkele dagen later was alles reeds geleverd. Topservice.
Unser erster Kontakt mit BAX war auf der Campingmesse in Düsseldorf 2021. Dort bekamen wir eine wirklich gute Beratung zum Sonnenschutz „Unico Verona“ Den Kauf haben wir auch nicht bereut!!!! Deshalb entschieden wir uns in diesem Jahr zu einer Erweiterung um die Vorderwand Delux. Es erfolgte eine schnelle und sichere Lieferung. Danke liebe Team von Bax Totaalrecteatie. Immer wieder gerne!!!!
Bestelling ging niet via website maar mail. Keurig en snel geholpen. Vriendelijke service
Snelle afhandeling van de bestelling en klantvriendelijk aan de telefoon
Het Exped matras was snel geleverd. Goed geregeld.
Zeer positieve ervaring!
Ik plaatste mijn bestelling online maar er was verwarring omtrent de maatvoering. Ik kreeg een mailtje met aanwijzingen en dat hielp met de juiste keuze maken.
Goed telefoongesprek met een medewerker maar er was ondanks de hoge prijs niet te onderhandelen! Toch blij met het kwaliteitsproduct. Luifel Verona XL nu met voorwand en schaduwluifel.
Ook een snelle levering van het product
Orderen op website simpel en recht toe recht aan. Omdat nog geproduceerd moest worden betaling behoudens voorschot gewoon retour in afwachting productie. Productie gereed inschatting ruim gehaald. Betalen op factuur en naderhand gebeld of ik het wilde ophalen of laten bezorgen. 2 dagen later keurig verpakt bezorgd, inclusief handleidingen (papier) en video’s op USB. Kortom …. TOP !
Eén buis van mijn voortent is krom, maar ik kon zelf niet vinden of die te bestellen was. Ik stelde de vraag bij Bax en kreeg de volgende dag al een mail met een link naar het onderdeel. Door deze slimme oplossing kon ik eenvoudig bestellen en had het onderdeel na twee dagen in huis. Top gedaan Bax!
Duidelijke website, keurige levering
Na het bestellen kregen we snel een bericht dat het product niet onmiddellijk in voorraad was. We kregen de keuze om te annuleren of door te gaan met de bestelling en een 4tal weken te wachten. Uiteindelijk het bestelde item slechts een paar weken later al in goede staat ontvangen. Snelle en goede communicatie, goede service, eerlijke webshop.
alles was heel goed geregeld
Prijs en levertijd als overeen gekomen. Helemaal goed.
Lage prijs voor kwalitatief product, snelle levering. Beter kun je gewoon niet wensen.
Bestelde Isabella voortent snel geleverd
Zeer snelle levering
Gerne wieder!
Altijd vriendelijk
Vriendelijke mensen, en uitstekende service.
Fijne communicatie na bestelling van de luifel over de levering.
Unico Verona voorscherm besteld en de status levering opgevraagd.Netjes op tijd geleverd zoals afgesproken