Perfect geleverd super kwaliteit unico voorscherm

Unico Verona voorscherm besteld en de status levering opgevraagd.Netjes op tijd geleverd zoals afgesproken

Op mijn vragen een prima antwoord gekregen. Bestelde artikelen waren snel in huis.

Geweldige service, slechte bezorging

In de winkel zijn we super geholpen. De tent zou naar ons opgestuurd worden. We waren verrast dat we een maand eerder dan verwacht een bericht kregen dat de tent bezorgd zou worden. Helaas was DPD niet zo geweldig. Zij bezorgden een dag later dan ze hadden gemaild.

sleepingbags

3x sleeping bags. Fast delivery and well oacked

Goede en snelle levering.

Van bestelling tot levering. Alles zeer goed op orde. Wat men zegt wordt waargemaakt.

gekregen wat ik wilde

Slaapzak besteld en netjes ontvangen zoals het hoort.

prima luchtbed gekocht

helaas wonen we niet in de buurt van de winkel, dus dan maar online besteld. werd snel geleverd, en het is echt een heel mooi luchtbed (exped) voor een mooie prijs. daar gaan we vast veel mooie vakanties mee beleven!

goede prijs, correcte levering

Overzichtelijke website, artikel aan een goede prijs besteld en leverng was vlot en goed verpakt...prima zo

Goed op de hoogte gehouden van de levering

Levering zou iets later zijn dan beloofd op de website. Was geen enkel probleem, maar we zijn steeds op de hoogte gehouden.

Prima service en controle bij omloopmaat

Heb een luifel bestel en daarbij teven mijn caravan en bouwjaar vermeld. Werd terug gebeld door BAX dat de omloopmaat van de Caravan anders was dan dat ik had besteld. Een en ander uitgelegd en doorgegeven dat de voortent prima past,

Top zaak!

Bijzonder klantvriendelijke organisatie en top (voor) tenten/luifels.

Goed geholpen na defect

Goed geholpen na defect

Prima levering

Keurige bericht dat niet binnen 2 werkdagen geleverd kon worden maar wel binnen een week. Dag 4 geleverd. Prima.

Fijn te woord gestaan door medewerker aan de telefoon, hierna fijn mailcontact. en bestelling super

Goed verzorgd verzonden.

Bologna tent met dakluifel netjes in twee dozen aan mij verstuurd. Enige minpunt vind ik dat de dakluifel met bijbehorende stokken in één zak verpakt worden. Ik had graag gezien dat deze twee gescheiden van elkaar in een zak zouden zijn. Ik vermoed een “valse” kosten besparing bij zo’n dure tent. Verder in de titel staat verzonden, of goed verzorgd ook op de tent en luifel slaan zal blijken zodra ik het op zet, ik ga er net als bij eerdere Verona en Torino uit van wel.

Reparatie netjes gedaan

Stiksels opnieuw gestikt en nieuwe pees er aan gezet. Stiksel was helaas verteerd. Alles netjes gerepareerd

Zeer tevreden. Bax hield zich aan alle afspraken. Prachtig product gemaakt

Goede begeleiding samen dakluifel en voorluifel besteld dus dat past altijd!

Ik hou van telefonisch contact om misverstanden te voorkomen Dat is ook gebeurt

Besteld en netjes geleverd

Ik had vooraf reviews gelezen. Daar waren nogal wat slechte bij. Maar als je daar beter naar keek waren het mensen die meer dan normale verwachtingen hadden. En als ze die niet uit zagen komen zwaar teleurgesteld waren. Bestellen en geleverd krijgen gaat in ieder geval bij mij goed.

Prima servi

De service het contact en de verzending van de gevraagde artikelen was perfect. Zeker een reden om een volgend keer bij jullie terug te komen.

zeer goede en snelle communicatie en afhandeling

Mail gestuurd met de vraag wat de kleur van de voorkant moest zijn bij een luifel die ongeveer 7 jaar oud is, snelle reactie en goed advies. Besteld via webshop en paar dagen later thuis.

Goed geholpen

Ik ben zeer tevreden

Prima ervaring service goed.

Goede service en prima kwaliteit

Een erg mooi setje pannen. Zwaargewicht in licht-gewicht.

De pannenset ziet er mooi uit en gaan we tijdens onze vakanties met plezier gebruiken.