Zeer tevreden. Bax hield zich aan alle afspraken. Prachtig product gemaakt
Ik hou van telefonisch contact om misverstanden te voorkomen Dat is ook gebeurt
Ik had vooraf reviews gelezen. Daar waren nogal wat slechte bij. Maar als je daar beter naar keek waren het mensen die meer dan normale verwachtingen hadden. En als ze die niet uit zagen komen zwaar teleurgesteld waren. Bestellen en geleverd krijgen gaat in ieder geval bij mij goed.
De service het contact en de verzending van de gevraagde artikelen was perfect. Zeker een reden om een volgend keer bij jullie terug te komen.
Mail gestuurd met de vraag wat de kleur van de voorkant moest zijn bij een luifel die ongeveer 7 jaar oud is, snelle reactie en goed advies. Besteld via webshop en paar dagen later thuis.
Ik ben zeer tevreden
Goede service en prima kwaliteit
De pannenset ziet er mooi uit en gaan we tijdens onze vakanties met plezier gebruiken.
Tent was keurig en stevig verpakt. Wel een draagklus voor de bezorger.
Goedemorgen, Alles is netjes afgeleverd, vraag mij alleen af met de tochtstrook voor een Fendt waarom ik 70 euro Moet betalen, vind ik een hoop geld als ik zie wat er aan vermaakt is. Zij luifel goed . Met vriendelijke groet, Egwin Van De Weerd
Goede kwaliteit, goede service na verkoop, snelle levering! Heel tevreden!
prima geholpen door Rob en voorzien van goed advies
Einfach nur Top!! Gute Preise, extrem schnelle Lieferung, beispielhafte Kaufabwicklung
Prima winkel goed geholpen.
Geweldig geholpen. Ook online ik ben van de eerste klanten...altijd seizoenplaats gehad opde paal nu 40 jaar verder kom er nog steeds.
Goederen zijn tijdig geleverd controle kan pas in maart van de geleverde goederen
Geen terugstuur instructie, geen handleiding no nothing, en dat bij een lampje van 60 euro.
Geweldige service. Keurig bezorgd.
Telefonisch contact gehad om informatie in te winnen. Medewerker nam de tijd om alle vragen te beantwoorden. Dezelfde dag de bestelling geplaatst en twee dagen later de bestelling in huis zoals afgesproken.
Een woord goed
Prima service hier. Ik had per ongeluk een verkeerde mat besteld. Ik kreeg het geld super snel terug gestort zodat ik de nieuwe mat kon bestellen. Is ook allemaal snel verzonden.
Ik ben zeer tevreden. Goede service..
We hadden een voortent besteld in juli en deze zou in week 13 2023 geleverd worden. tot onze grote verbazing kregen we half december al bericht dat hij geleverd kon worden. In deze tijden van uitstel en leverproblemen een welkome afwisseling. Helemaal TOP firma Bax!
Goede begeleiding bij de aankoop van een unico voortent,en korrecte afhandeling van levering en factuur!!Gefeliciteert.