Seitenwand Reparatur

Die Reparatur war super schnell erledigt und ist super ausgeführt worden. Wir sind sehr zufrieden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede prijs in verhouding met andere aanbieders

Bij zoektocht naar een slaapzak kwam ik bij Bax uit omdat hun prijs goed was.

Zeer snelle levering; verder alles naar wens

Altijd goed

Afspraak is afspraak

Duidelijke site en snelle levering

Ik heb spullen gekocht voor mijn green egg. De site is duidelijk en de levering was snel.

perfect

vlotte en vakkundige uitleg tijdens het bezichtigen van de Unico tenten bij Bax. de lange wachttijd is het zeker waard , tent was zelfs 6 weken vroeger klaar dan afgesproken . in de tijd van nu is het meestal het omgekeerde. goeie email communicatie . na betaling van tent werd deze vlot verstuurd . gisteren tent ontvangen ( amai wat een pak ). alle onderdelen zitten mooi opgeborgen in gemaakte zakken van Bax ( top ). tent nog niet kunnen opzetten , zal dit eerst eens op het gamak proberen in de stalling . wel werd er een usb stick meegeleverd met allerhande uitleg . is zeker zijn geld waard!!

Prima!!

Prettige bedrijf Duidelijke uitleg en nemen daar ook de tijd voor. Komen afspraken na!!

zeer goed

zeer goed

Komen afspraken goed na en de telefonische gesprekken zijn prettig en vriendelijk. Ga zo door.

Good reparatrure!

cdfa<sdcf

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

toppers

Harstikke goeie service

Goede service!

Goed geadviseerd door de verkoper. Vervolgens een bestelling geplaatst en binnen 2 werkdagen geleverd :) Ook een hele mooie showroom met veel tenten en kampeerartikelen!

Snel en accuraat afgehandeld

Inventariseren behoefte en daarna goede snelle afhandeling

Duidelijke website, snelle levering

Hoezen voor de exped matjes besteld. Keurig verpakt geleverd. Blij mee.

Nog geen ervaring

De tent ligt nu in de auto. We wachten op warmer weer Dus in april of mei kan ik onze ervaringen vermelden. Groeten Ruud Teppema

Nog geen ervaring

De tent ligt in de auto te wachten tot warmer weer. In april of mei vertel ik graag over onze ervaringen met de tent Groeten Ruud Teppema

Uitstekende service

Uitstekend geholpen.

Helemaal goed

Simpel, snel en goed

Helemaal goed

Simpel, snel en goed

keurig geholpen

bij ophalen alles meegekregen thuis bleek er een onderdeel niet bij te zitten Was in de mail toegezegd en achteraf bleek dit niet standaard te zijn Ondanks dat, adres doorgegeven en keurig nagestuurd

keurig geholpen