Beste Bax, Elektr. kachel is goed. Met vriendelijke groet, M.van Dijk-Verdel
Tent reparatie was zeer snel (wel duur)
Uitstekend en vriendelijk!
Alleen de informatie van de DPD was minder Meer dan 2 volle dagen nodig van aflevering van pakket tot verdeel depot daar stel ik mij wel vragen bij Dit zou beter opgevolgd moeten worden
Wij bestelden een slaapzak bij Bax Totaalrecreatie. Na deze 1x te hebben gebruikt, kwam er een klein oogje los, waardoor ganzendons vulling uit de slaapzak kon 'lekken'. We namen contact op met Bax en kregen direct antwoord. We konden de slaapzak onder garantie, op hun kosten retour zenden voor herstelling. Steeds goede communicatie. We zijn heel tevreden.
Alles Bertjes verzonden
...
De medewerker (telefoon) was erg vriendelijk en behulpzaam. En het product werd snel en goed verpakt geleverd. We zijn daarnaast enorm blij dat de dakluifel voor onze Verona op voorraad was.
Klantvriendelijk, verstand van zaken, Groot assortiment, top kwaliteit bijv. Unico voortenten
Goed en degelijk
Matras binnengebracht met kapotte naad. Viel onder levenslange garantie. Door Bax terugbezorgd aan leverancier en enkele weken later hersteld met de post terug thuis geleverd.
zie boven
middels een bezoek aan Bax, zijn we door een van de medewerkers prima geholpen. Zelfs voor een Unico Verona die wij tien jaar(!) geleden hebben aangeschaft, hebben we nog een voorscherm kunnen bij bestellen en ook nog in dezelfde kleur! Ruim binnen de vooraf aangegeven tijd hebben wij deze zelfs al ontvangen! WE zijn hier erg blij mee - hartelijk dank voor de service.
En de bestelling werd binnen 1 dag geleverd.
Titel zegt alles al
Kwam er niet uit op de site om iets te laten repareren. Telefonische medewerker hielp mij door het proces heen en gaf aan dat ik het beter via de info kon doirsturen. Gedaan. En binnen 2 weken mijn tent deel gerepareerd. Betaald en netjes verstuurd naar mijn huisadres
Onder garantie reparatie uit laten voeren. En gewoon netjes gedaan en geregeld!!
Volgens mij een familie bedrijf . Hebben hart voor hun werk . De reparatie was snel vakkundig gemaakt . Klein probleempje met terug sturen werd adequaat opgelost.
Bestelling snel geleverd, geweldig goed en mooi materiaal. Unico is echt een topper
Dit bedrijf denkt met je mee en belt zelfs even persoonlijk naar je om een onduidelijkheid met de verzending te bespreken en het ook voor je op te lossen.
Goed geregeld
Goed en voldoende geholpen.
Ik had een vraag over een artikel en kreeg daar binnen 2 dagen een reactie op waarbij ik goed geholpen werd. Daarna werd het artikel netjes verzonden. Erg tevreden dus!
snelle reparatie
Wat ik heel fijn vindt is dat Bax Totaalrecreatie meedenkt en de bestelling controleert. Vervolgens kreeg ik van Bax Totaalrecreatie een voorstel om de bestelling aan te passen zodat alles past op onze nieuwe caravan.