Prima was foutje met de levering Maar is goed opgelost Dus ben zeer tevreden
Perfect verpakt
Duidelijke website. Makkelijk bestellen, zonder per sé een account aan te moeten maken. Snelle leveren.
Bestellen en betalen gaat goed. Jullie zijn met veel artikelen de enige leverancier. Dan de bezorging. Een drama. 2 dagen zitten wachten, terwijl in de mail van DPD stond dat t de 1e dag zou worden bezorgd. Dit veranderde steeds. En dan ineens is het er, veel eerder dan het bericht liet weten.
Goede service en netjes verpakt
Ik had een retour en nieuwe bestelling en heb dat binnen een paar dagen op een keurige manier af kunnen handelen. Ga nu lekker genieten van de bestelling.
het raamluifel zelf is van goede kwaliteit en voldoet aan de verwachtingen. Er is echter 1 zwak punt nl het uiteinde van de buizen (zijkant van het frame) die je in de pees schuift om het geheel te bevestigen aan de caravan. Deze uiteinden zijn plastiek plaatjes met een dun groefje waarmee je dus makkelijk in de pees kan. wij vrezen dat deze plaatjes na herhaaldelijk gebruik zullen afbreken waardoor je het luifel niet meer in de pees kan vastmaken. We zouden het luifel dus in eerste instantie wel aanbevelen maar dit toch wel een beetje onder voorbehoud aangezien de toekomst pas zal uitwijzen of het aanhechtingssysteem voldoende degelijk is.
Snelle , nette levering
Bij de bestelling via de website was het. Betreffende product er niet. Na contact met medewerker over een vervangende product, bleek die ook niet aanwezig. Opnieuw contact en toen bleek er nog een product wel beschikbaar. Bij de vraag voor een tegemoetkoming vanwege extra kosten bleek niet te kunnen omdat dit probleem vaak voorkomt (!) Medewerker was verder wel vriendelijk
Goede service snel geleverd goede informatie
Super snel geleverd.
prima tafeltje , goeie service
2 camping stoelen besteld, waarvan in de vakantie er 1 binnen 2 dagen stiksels loslieten. Snelle levering. Na de vakantie probleem gemeld. Camping stoel kon ik opsturen en kreeg binnen enkele dagen de retourkosten en nieuwe stoel retour: perfect.
Foto op de website was van een ander artikel. Gebeld en er werd aangegeven dat ik wel het goede product zou bestellen. Vervolgens krijg ik een totáál ander product geleverd. Wil je telefonisch contact opnemen, zijn ze de hele dag onbereikbaar. Ben benieuwd hoe de verdere afhandeling zal verlopen, want op de mail ook nog geen reactie gehad.
goede site, duidelijke info
Geweldig!!!
Daardoor de juiste aankoop gedaan
Na bestellen bleek een artikel niet meer leverbaar. Daar is meteen contact met me over opgenomen via de mail, en eea netjes afgestemd. Het credit bedrag stond na een paar dagen alweer op mijn rekening. De rest van de bestelling is ook goed verlopen. Over de slaapmat zelf kan ik nog niet veel zeggen, ik ga hem morgen uitproberen.
De bestelling was geheel naar wens bezorgd.
Niks op aan te merken, gewoon goed.
Blinderingen gekocht voor unico verona luifel. Snel geleverd binnen 2 dagen en natuurlijk bax kwaliteit.
Snelle en complete bezorging uit een groot assortiment
Tardaron el tiempo previsto y el material és correcto. Medida adecuada a nuestra caravana, buena calidad del material, etc. Compramos un Toldo Unico Verona con accesorio frontal.
Wij hadden wat vragen over het opzetten van de tent, masr de man verwees zeer onvriendelijk naar de meegeleverde usb stick. Dasr konden we geen wijs uit worden. Het was uberhaupt een wonder dat we een laptop meehadden. Want die laat ik meestal thuis. Zeer ongeduldig werden we toen verder geholpen. Maar met een aankop van ruim 3000 euro en een levertijd van ruim een half jaar verwacht ik wel meer service.