Wij wilden een luifel voor aan onze caravan. Diverse bekeken en uiteindelijk een beslissing gemaakt. Wij bestelde hem bij Bax, met onze gegevens van de caravan erbij. Zoals de omloopmaat aangaf kwamen we net op maat 11 uit. Bax reageerde daarop dat we toch beter maat 10 konden nemen. De omloopmaat zat net randje 10-11. Wij waren blij met de reactie van Bax zodat we een goede aankoop deden.
wokpan besteld. Goede kwaliteit, prima service. Zeker aan te bevelen.
Na telefonisch uitleg werd ik goed begrepen en top geholpen. Had het artikel binnen een paar dagen in huis
Gelijk reactie. Gelijk actie
Luifel in juli voortijdig opgestuurd voor nieuwe ritsen (reparatie's worden vanaf september gedaan)en eind juli al klaar! Super! Ook nog 2 stoelen besteld en deze waren ook heel snel geleverd. TOP!
Dit is mijn 1e ervaring en die was zeer goed. Na een paar dagen stond de vrachtwagen om 8 uur voor de deur en de vracht werd keurig afgeleverd door een vriendelijke chauffeur. Én wat ik had besteld voldeed keurig aan mijn verwachting!!
Bax medewerkers weten als je opbelt wat het probleem is en geven je direct advies en welke onderdelen je nodig hebt. Ze hebben er gewoon verstand van. Super goed
Product snel geleverd. Bleek helaas niet goed. Retour gestuurd en zeer snel een nieuw exemplaar ontvangen met vergoeding van de verzendkosten. Ze reageren ook snel op je mail.
Snelle levering, alles klopt. Netjes en zorgvuldig verpakt. Het enige jammere is dat de voorraad dus niet helemaal klopt. Je besteld iets wat er is en dan krijg je een credit nota, die echt weet het snel wordt terug gestort. Al met al blij met de service
Raam Luifel besteld voor scherpe prijs. Werd keurig op de hoogte gesteld wanneer ik e.a.kon ontvangen. Op afgesproken datum geleverd en zodanig verpakt dat het tijdens transporteren niet beschadigd kon raken.
Eerst telefonisch contact gezocht over hetgeen ik zocht. Snel antwoord en kon het snel vinden op de site. Besteld en snel geleverd.
Na mijn bestelling van 2 strandstoelen kreeg ik een heel vriendelijke mail dat de bijbestelde zonneschermen pas een paar dagen later geleverd konden worden. Ik kreeg de keuze voorgelegd om in 2 x de bestelling geleverd te krijgen, in 1x enkele dagen later dan gebruikelijk of de schermen af te bestellen. Heb inmiddels - wat eerder dan verwacht- twee fijne strandstoelen met zonnescherm thuis!
REDA Jubilee windscherm besteld en snel geleverd zodat we binnen een paar dagen al lekker uit de wind kunnen zitten tijdens het kamperen :-)
2 jaar geleden voortent gekocht. Zeer tevreden. Nu zonneluifel gekocht.
Makkelijk via de site te bestellen en snel in huis.
Tijdens 1e maal opzetten van een nieuwe luifel brak kunststof hevel hendeltje om buis te spannen. De importeur Bax wijst garantie af moet via caravan leverancier lopen. Dit als jammer en gemiste kans ervaren
Snel geholpen, duidelijkheid, snel geleverd.
Snelle levering! Wel 1 opmerking we hebben een Starcamp Mistral deeltent gekocht. Volgens de opbouw video kwamen wij 2 stokken te kort. (Vanaf de caravan naar de voorkant zowel links als rechts.) Na telefonisch contact bleek dat dit niet bij een Mistral ripstof van toepassing is. Prima geholpen maar eigenlijk een onnodig contact moment als je een paklijst bij de mistral toevoegd ontstaat er geen verwarring en worden jullie niet lastig gevallen met dit soort vragen en heb ik nog meer tijd om van de Starcamp mistral te genieten!
Positief en meedenkend.
Telefonisch contact verliep netjes. De levering is goed verlopen. De producten zijn prima van kwaliteit.
Levering is goed en netjes alleen de hoesjes van de slaapzakken zijn echt te klein
Lage prijs, heel goede kwaliteit en zeer snelle levering. Is al opgesteld en voldoet volledig aan de verwachtingen
Onze voortenuifel, bij u besteld. Per omgaande een bevestiging hiervan. Even later bericht wanneer het geleverd zou worden. Bevestiging binnen, van binnen in het verstuur depot. Van DPD bericht van de bezorg datum, en even later het tijdstip van levering. Dus van A tot Z tot in de puntjes verzorgd. Waarvoor hartelijk dank.
Goede producten maar veel te dwingend in aan te raden aanpassingen. En dan gelijk je service intrekken. Bijzonder klant onvriendelijk
Snel en netjes verpakt.