Behulpzaam en doortastend in hun werkwijze

Als incidentele dealer verkopen wij klanten op wens een Unico product.

Top!!

Wij zijn topfan van Unico!! Eerder hadden we een unico voortent met luifel. Nu een iets grotere luifel en daarbij pas een Schaduwluifel gekocht. Was op voorraad en snel thuisbezorgd. Voor de maatvoering gebeld en goed geholpen!! Die wijkt af van de technische gegevens caravan. Goede service. Nooit problemen met Unico! Geen waterzakken en licht eenvoudig frame. Kan door 1 persoon opgezet worden. Goede instructiefilmpjes!!

Makkelijke te bestellen en snel geleverd

We konden via de website snel vinden welk doek en welke afmeting we nodig hadden.

Snel besteld, vlot geleverd

Ik heb goede ervaring met Bax, zelf ook een Falco tent. Daarom ook bijzettent hier besteld. Artikel is zoals omschreven, en Bax kon in deze zomerperiode werkelijk direct uit voorraad leveren. Gewoon conform verwachting, gewoon goed.

Snelle en nette aflevering

Snelle en nette afhandeling

Topservice!

Na problemen bij bestelling via de webshop per email contact opgenomen met Bax. Per omgaande ontving ik een email waarin een andere besteloptie werd aangegeven. Vervolgens werd alles op een bijzonder prettige manier per email afgehandeld. Het bestelde artikel werd de volgende dag thuisbezorgd. Topservice!

Super de snelle levering van onze petluifel.

Na een schade aan mijn vorige petluifel een nieuwe moeten bestellen. Ondanks de lange levertijd die vermeld stond op de site van Bax. Toch een hele snelle levering van de nieuwe luifel. Dank zij een goede communicatie.

Vlotte en snelle levering

Goede opvolging en snelle levering

Alles prima geregeld!!

Van bestelling t/m levering prima geregeld en uitgevoerd!! Fijn Bedrijf!!

Goede en snelle service.

De producten arriveerden snel en in goede staat. Kijk ernaar uit om ze uit te proberen.

Prima winkel

Goed en snel geholpen.

Goed geregeld

Bestel online een product voor de caravan. Vult je gegevens in en dan wordt er geken of het bestelde product past op jouw caravan.goede service. Wel jammer dat het niet vermeld wort op de site dat bepaalde types caravan een maat product hebben.en dat de omloop maat dan niet klopt. MAAR SUPER OPGELOST DOOR BAX

Levering zonder problemen.

Had een paar kleine onderdelen nodig. Ob de website goed kunnen vinden. Levering goed en snel.

Binnen twee dagen geleverd! Top! Prachtige slaapzakken. Heel blij mee!

Super mooie plek kleine aandachtspunten.

Reserveren, en alle communicatie is top. De camper plekken zijn groot en zijn voorzien van Electra. Toiletten en douches zijn goed al vond ik voor het plassen van 1 urinoir tekort. Alles wordt goed schoongehouden. Verder zijn de douches goed alleen de douchekop spuit alle kanten op. Deze moeten ontkalkt worden zodat ze niet naar achteren sproeien. Groen moet nog verder uitgroeien de plaatsen van de campers zijn open weinig of geen privacy. Maar dat zal de komende jaren wel meer gaan dichtgroeien. Camping zou meer duurzaam gemaakt kunnen worden. Stroom opwekken. Met zonne-energie. Verder zeer centraal centrum Middelburg. Zeker een aanrader om Middelburg en omgeving te ontdekken.

Slechte service na koop

Ze zijn erg van de regels en niet direct gericht op de klant. Op het moment dat een product wordt aangeraden bij een ander product maar de maar komt niet overeen vind ik dat ze de klant tegemoet kunnen komen. Ook als de 14 dagen termijn voorbij is als je erachter komt. Dit maakt de site in mijn ogen onbetrouwbaar en het feit dat ze niet willen meedenken toont hierbij geen klantgerichtheid. Ik heb meerdere bestellingen gedaan en ondanks de levering goed was bestel ik niet meer opnieuw.

Prima bedrijf!

Unico Verona luifel gekocht. Deze was 7 mnd geleden besteld. De luifel is thuisbezorgd ging prima en de levering was iets eerder dan de opgegeven leveringsdatum. Het uitgebreide pakket was helemaal compleet. Vandaag de tent opgezet zit zeer degelijk in elkaar. Mooie materialen. Zeer tevreden!

Gewoon goed

Bestelde artikelen netjes en binnen een redelijke tijd ontvangen.

Ik ben geweldig geholpen door de medewerkers

Ik reis alleen en was op zoek naar een tent om met stahoogte. Tijdens mijn bezoek in de winkel ben ik uitgebreid geinformeerd over de voor en nadelen van de diverse materialen. Mijn keuze viel op een tent van technisch katoen. Uiteindelijk bleek het opzetten van een tent met stahoogte in mijn eentje toch een hele uitdaging en heb ik mijn bestelling om kunnen zetten naar een kleinere variant. De tent was uiteraard nog niet gebruikt. Ik ben hierbij enorm goed geholpen.

De deksel van mijn bestelde BBQ was in de verpakking helaas beschadigd. Contact opgenomen en teruggestuurd. Uitermate correct en snel een onbeschadigd exemplaar binnen een paar dagen terugontvangen. Mijn BBQ is nu compleet en het bbq genieten kan beginnen

Prima geregeld

Vanaf de bank besteld, 2 dagen later alles keurig thuis afgeleverd

Hele prettige webshopervaring.

Het bestelde artikel had leveringsproblemen en daar zijn we heel correct van op de hoogte gebracht, met de keus om te wachten of ons geld terug te krijgen. De mensen achter de webshop waren goed bereikbaar en het contact was heel persoonlijk. Precies zoals je het wil hebben in een winkel. Ik koos voor de eerste optie en een paar weken later werd het artikel afgeleverd.

Sublieme service

Bax recreatie kennen wij niet anders dat zij producten leveren van zeer hoge kwaliteit. Iedereen op welke camping, maakt niet uit welk land komen naar ons toe en prijze onze voortent Belogne 320. Net als ons eerdere product Steenarend 5800. De service is subliem. Indien een calamiteit bellen ze je op en helpen waar dit kan en nodig is. Waar je, je dan ook bevind in Europa.

Netjes geholpen.