Een nette snelle levering en mooi product. Houd hopelijk veel water tegen maar we gaan voor heel mooi weer☺️.
Duidelijk info bij vraag naar welke maat verandastang. Tevens snelle levering.
Prima prijs kwaliteitsverhouding en snelle levering
Product werd tijdig geleverd.
Product voldoet precies aan onze verwachtingen
Goede kontakt Vooral bax senior rustig persoon Altijd goed ter woord gestaan Als ik zeker weer iets moet hebben ga ik rechtstreeks naar bax
Je wordt erg vriendelijk behandeld, goede comunicatie en komen afspraken na.
Laagste prijs op de markt. Levering ging heel vlot met een vooraf gegeven tijdsvenster van 1 uur(!). En dit werd perfect nagekomen. Heel blij mee!
In de verbale communicatieve zin heeft Bax nog het nodige te leren. De vaak ‘stuurse’ antwoorden zijn al lang niet meer van deze tijd. Ik veronderstel dat ze dit al dikwijls te horen hebben gekregen, maar er (nog) niet veel mee doen. Het hoeft echt niet zo te zijn men aangeeft dat de klant altijd gelijk heeft, maar het zijn ‘de tonen die de muziek aan geeft’. Contact via de website verloopt prima, de snelheid van handelen is uitstekend.
Ook na de aankoop van een unico tent,plus luifel gaat de service gewoon door,wij kregen de verkeerde tent aangeleverd na een welgemeend excuus werd onze tent de andere dag netjes geleverd.
De klantenservice en het contact zijn prima. Het opzetten van de voortent Unico voor Eriba Touring lukt niet echt goed. Het instructiefilmpje bijgeleverd hoort bij een jongere Eriba , mijn Eriba is uit 2005. Het strak afspannen lukt nog steeds niet goed. Eigenlijk zou Bax hierbij een keer moeten assisteren.
U kunt altijd contact met ons opnemen zodat u toe kunnen lichten waar het met opzetten mis gaat. Ook als u de showroom bezoekt kunnen we u uitleggen hoe u dit het beste kunt doen.
Fantastische deskundige hulp bij de aanschaf en een schitterende luifel met voorwenden aangeschaft.
Vraag per mail antwoord gekregen betaald paardagen later pakket ontvangen
Mijn defekt onderdeel van mijn luifel snel geleverd. Perfecte service.
Omdat de tent niet voorradig was in een fysieke winkel hebben we hem bij Bax gekocht. Snelle levering en 2 dagen later hadden we de tent in huis.
Eerste keer online bestelling gedaan. Snelle levering en keurig verpakt.
Goed geregeld, snel de juiste spullen binnen.
Voor het eerst bij jullie besteld. Fijne afhandeling en product goed op tijd binnen gekregen.
Tent gekocht, goedkoopste bij bax. Snelle levering
Snel geleverd, prima product
Snelle en vakkundige reply op vragen via mail.
Bij informatie en bestelling was de klantvriendelijkheid prima in orde, uitleg en beantwoording van vragen top. Na het plaatsen van de order was dit helaas voorbij, bij vragen of toevallig ingelopen is op de leveringstermijn (8 maanden) was er een snibbig antwoord van nee, week 23 is week 23 en niet anders. Bij vraag of tent afgeleverd kon worden op de camping was antwoord eveneens erg kort af met een nee, en daar moesten we het maar mee doen. Over toegezegde verzending van de tent gebeld omdat de dag er na nog geen bericht van DPD was ontvangen, antwoord hierop was dat er geen tijd was om te verzenden! Hoezo, is het niet zo dat dan de klant ingelicht dient te worden door Bax? En geen tijd? Al met al komt dit bij ons beslist niet klantvriendelijk over en hoop dat men binnen de firma Bax hierover gaat nadenken.
Zowel in de winkel als online vriendelijke, vakkundige no nonsense