Geweldige service nadat een houten grondharing was gebroken

Kosteloos vervangen van een gebroken grondharing die na een keer gebruik stuk ging. Na kontakt , weer snel een nieuwe in huis

Zoals het cijfer aangeeft

Snel en correct

Duidelijke site en goede afhandeling

Makkelijke bestellen via dewebsite, snelle levering, Prima

Prima winkel, goede service.

Camping artikelen aangeschaft. 1 artikel niet geleverd door fout bezorger. Nieuw artikel geleverd om de zending compleet te maken.

Uiteindelijk alles prima geregeld

Na een online bestelling en fysiek ophalen bleek een artikel niet de juist te zijn, ondanks duidelijke aanwijzingen van mijn kant. Omruilen was lastig met de huidige brandstofprijzen. Gekozen om beide water bij de wijn te doen en middels opsturen geruild.

Prettige bereikbare organisatie

Snelle reactie op mijn vragen. Deskundige en duidelijke communicatie. Daarna volgens afspraak correcte levering.

Snelle levering, goede service

Helaas bleek mijn bestelde onderdeel defect te zijn. Na een mailtje kreeg gelijk een nieuw exemplaar opgestuurd.

Goed product, snel geleverd

Goed product, snel geleverd

goede service en informatie

Telefonisch contact zonder lage wachttijd ; vriendelijke en duidelijke informatie en vlotte toezending

Keurig en vlot geleverd

Keurig en vlotte levering

Ga het gaatjesdoek deze zomer uitproberen. Maar het materiaal voelt prettig aan. Netjes geleverd in een bijbehorende tas met rits.

Correct en vlug geleverd

Snel en goede kwaliteit

Bestellen ging snel en levering was ook snel. Goede kwaliteit van spullen

Goed en klantvriendelijk

Goed en accuraat geholpen

Versand und Qualität sehr gut, aber diese Ware bekomme ich nur auf der niederländischen Seite!

Wenn ich auf die deutsche Sprache klicke, verschwindet meine Auswahl wieder und wird auch nicht wieder angeboten. Das ganze Zubehörprogramm für Unico gibt es nur auf niederländisch.

gewoon goed geregeld en zeer vlot

geen negatieve punten te bedenken

Mooi Green Egg met tafel geleverd

Deskundig en behulpzaam.

Zoals eerder gemeld: vakkundig en behulpzaam. Prettige sfeer. Het goede en slechte nieuws, was als volgt: het slechte nieuws was dat bij de controle voor de verzending bleek, dat de ritssluitingen niet waren zoals ze moesten zijn, oude uitvoering. het goede nieuw was, dat dit z.s.m. zou worden opgelost en dat e.e.a. prompt zou worden afgeleverd met DPD. Iets ander was het huisnummer niet juist was ingevuld op de vrachtbon. Hierdoor kreeg ik geen melding waar de zending was afgeleverd. Na bellen met het kantoor van Bax, was snel helder. De komende week volgt de grote uitdaging: het opzetten van de luifel, en dat zou moeten lukken met bijgeleverde USB-stick.......

Geweldig geholpen!

Gebeld met Bax voor hulp bij keuze voor selfinflatable matras. Zelden zo'n vriendelijke support aan de telefoon gehad, die kennis van zaken had en alle tijd nam om ook alternatieven met me door te spreken. Echt, service die je nog maar zelden ergens ziet!

Goede nazorg

Heel fijne nazorg als er bij een gebrek iets niet in orde is. De persoonlijke benadering vond ik ook heel erg fijn. Uitstekend bedrijf en vakkundige medewerkers.

goedde producten

de artikelen die ik besteld en al gekocht heb zijn van een goede kwaliteit en voldoen aan onze verwachtingen

Prima.

Online een tent besteld die direct de volgende dag in perfecte staat geleverd werd. Helaas, door eigen toedoen, een verkeerd item besteld maar retourneren ging probleemloos met de handige retourinstructie op de site. Ook de mailwisseling erover en de verdere afhandeling verliep plezierig, vlot en correct.

Via telefoon moeilijk bereikbaar, per mail werkt perfect

Goede communicatie, met de juiste afdeling. Duidelijke vraag/ antwoord.

Goede communicatie en service

Ik had gordijn spanners te weinig geleverd gekregen mail gestuurd ik werd netjes gebeld om het te bespreken en drie dagen later lagen ze in de brievenbus dus top