Goed verzorgd

Gezocht en gevonden bij BAX. Snelle levering . Prima kwaliteit en prijs verhouding. Zal zeker weer bestellen bij BAX als ik weer iets nodig ben.

Snel en goed

Onderdeel helaas stuk, deze besteld en direct geleverd gekregen.

Vlotte levering

Bestelling mooi optijd de goed verpakt de levering was goed en vlug

Mooie producten

Mooie voortenten van unico. Slecht leverbaar, misschien creëren ze een schaatser om de toch we forse prijs te verantwoorden. Maar als je het er voor overheb dan het je wel een top product.

Snelle levering.

Op de site werd aangegeven dat het artikel eind juni ws weer leverbaar zou zijn, dus zeer verbaasd dat het binnen een paar dagen al in huis was.

Super service, snelle levering.

We werden kordaat geholpen aan de telefoon, door een mevrouw van de verkoopafdeling. De tent was binnen een paar dagen geleverd, keurig verpakt.

Goede service en goede kwaliteit

Goede service en goede kwaliteit

Geweldig!

Nergens was de voortentluifel die we zochten op voorraad. Pas leverbaar na de zomer. Maar hier had ik hem binnen een week binnen. En ook nog een stuk goedkoper dan bij anderen. Ook heel netjes te woord gestaan via de chat en mail. Ik ben erg tevreden.

zeer goed geholpen

had een verkeerde bestelling gedaan ,daarna goed opgelost door het bax team

Redelijk vlotte afhandeling

zie boven..

tevreden over de inhoud, levering kan beter

Nee, er is niets misgegaan, alles was helemaal ok met vriendelijke leveranciers aan huis maar ik had graag een beetje meer inspraak in de wijze van levering gehad. De levering moest voor ons helemaal niet dringend gebeuren, ten eerste. Ten tweede verkiezen we de bestelde artikelen in één keer te ontvangen.

Super service

Super levering en perfect opgelost

Very Happy

Quick service, everything arrived on time and as ordered.

Aankoop perfect verlopen

Vooral de snelheid van levering was bij ons belangrijk en dat ik goed gegaan. Waardoor wij nu op vakantie op een fantastische slaapmat liggen

Nice

Perfect!!

Levering volgens verwachting, product prima

Belachelijke hoge verzendkosten (ruim 18 euro) voor een klein pakketje met slikranden

Konden niet via de webshop besteld worden. Onvriendelijk antwoord na telefonisch contact (dat is nu eenmaal de bedrijfspolicy....dan moet je het maar komen halen......)

Wij bestelden online, we pakketjes werden erg snel en netjes afgeleverd!

erg goed

Goede informatie en snelle terugkoppeling.

In dit voorjaar contact met Bax opgenomen omdat ik een voorwand voor mijn voortent Verona de luxe wilde hebben. Zij deelden mij mede dat deze pas in november van 2022 kon worden afgeleverd. Mijn verbazing was dan ook groot dat de voorwand op 11 juni 2022 is afgeleverd. Ik den heel blij om deze voorwand nu nog op kampeervakantie te kunnen meenemen..

Topservice

Goede duidelijke communicatie. Tent kwam maand later maar was gelukkig op tijd besteld. Lag buiten de wil van Bax om maar hebben steeds duidelijk en goed gecommuniceerd!!! Top service dus

Slikranden

Slikranden besteld. Helaas te kort . opnieuw in overleg en keurig en snel opgelost

Goede service en goed advies

Wij hebben een zijluifel voor onze unicotent gekocht en zijn perfect geholpen!

Verona luifel via internet en telefonische info besteld .Keurig geholpen met precieze aanduiding hoe de maten ect correct door te geven.Lang moeten wachten ,deze week de tent ontvangen ,nu nog opzetten en genieten ervan .