Prima geregeld, goed verpakt , snel bezorgd.
kftkiykighkghl
Levering was snel zoals beloofd
Service is prima. Snelle levering. Helaas hadden we een product besteld wat op de site op voorraad was, echter kregen we een dag later een mail dat hij niet meer leverbaar was. We konden iets anders uit zoeken of ze zouden het geld terug storten.
Prima voorbeeld voor andere bedrijven
2 keuzes, levering een week te laat of een deel annuleren omdat dit niet leverbaar is. In 2 delen versturen is geen optie omdat er al genoeg witte busjes rijden. Strakke service.
zie boven
jammer dat er helemaal geen productinformatie/ gebruiksaanwijzing bij zat. Deze moest ik nu bij een concurrent halen.
Gewoon goed
Binnen 2 werkdagen werd de opklapbare picknicktafel geleverd. De doos was al zichtbaar beschadigd en ook het aluminium van de tafel had wat 'tekeningen' en deukjes. Ik zou het niet erg vinden als een product iets later komt en dan ook echt helemaal nieuw voelt. De tafel is fijn en in zijn soort mooi (aluminium met bamboe). Je moet je wel realiseren dat het allemaal erg compact moet en het zitoppervlak niet groot is. Perfect voor basisschool kinderen, beperkt voor volwassenen.
Fijn dat het unico voorscherm nog geleverd kon worden, zijn we heel erg blij mee! Echter het contact met medewerker was bijzonder onaangenaam. Denigrerend en kortaf. Zeker nog een verbeterpunt voor jullie.
Zoals zovele webshops: besteld en geleverd. Niets extreems in positieve of negatieve zin.
Heerlijke webshop. Als de medewerker van Bax denkt dat je een foutje gemaakt heb. Bellen of mailen ze je gelijk. Hierdoor kreeg ik mijn vast grondzeil in de juiste maat. Heerlijk dat jullie meedenken.
Voortent op voorraad en snel geleverd
Door omstandigheden moest ik de bestelling terugsturen. Dit werd heel correct afgehandeld en binnen de kortste tijd terugbetaald.
Ik heb na 5 jaar een extra luifel voor aan de bestaande dakluifel besteld en de communcatie voor verliep vlot. Men vraagt voldoende gegevens op voorhand om de luifel op maat te maken. Luifel werd volgens de vooropgestelde levertermijn geleverd. Gewoonweg, correct & kwaliteitsvol.
Voor de Unico tent die onderdeel was van een gekochte 2e hands caravan, hebben we een aantal uitbreidingen besteld. We hadden een aantal vragen hierover. Telefonisch niet altijd gemakkelik bereikbaar maar via de mail wordt in het algemeen snel gereageerd. Afhandeling en verzending verloopt vlot indien voorradig. Indien niet op voorraad kan de voorspelde levertijd erg lang zijn. Dat was ook het geval voor een paar zijluifels die we graag wilden hebben. We waren echter blij verrast dat we na een aantal weken toch een telefoontje kregen, dat ze geleverd konden worden. Unico tenten en de uitbreidingen hiervoor zijn prijzig maar van een uitzonderlijk goede kwaliteit.
Ze bieden goed materiaal aan tegen een correcte prijs. Duidelijke communicatie over de levering. Heel tevreden over mijn eerste kennismaking met Bax!
Goed antwoordt op mijn vraag gekregen. En snelle levering
Na de aanschaf van een nieuwe caravan op bezoek gegaan bij Bax om naar een nieuwe voortent te zoeken. Bij de oude caravan zat een Unico Verona luifel met voorwand en extra luifel. dat wilden we opnieuw. Nu, na goede voorlichting en begeleiding, gekozen voor een Milaan 320 voortent. Jammer dat de levertijd bijna een jaar betreft maar het is het wachten meer dan waard. Nu, afgelopen week, een Reda windscherm besteld en snel geleverd gekregen. prima service.
Het bestellen ging prima en de levering vond twee dagen later plaats. De kwaliteit van de Unico veranda stok is prima.
Het is dat ik specifieke artikelen nodig heb voor Unico Verona tent/luifel, maar anders zou ik bij Bax niets bestellen.
Super geregeld
Toen 1 besteld artikel niet leverbaar bleek, werd mij adequaat een (goedkoper) alternatief voorgesteld. E.e.a. is snel afgehandeld.
Goede ervaring wordt netjes geholpen via de mail en telefonisch. En snelle levertijd.