Goede ervaring, ze zijn vriendelijk en behulpzaam.
T duurde langer dan verwacht. Ik kon wel geld terugkrijgen. Heb gekozen in overleg voor datum na onze vakantie en dat klopte perfect.
goede service
Prima bedrijf
Ik heb geen retour gehad. Daarom kan ik niet volledig beoordelen. Tot nu toe prima!
Info en moeite betreffende bestelling.
Vorig jaar onze Falco Havik 4600 tent bij Bax gekocht. Heel blij mee. Dit jaar alsnog besloten om het gaasscherm er bij te kopen. Ondanks dat het gaasscherm pas volgend jaar leverbaar zou zijn hadden we deze toch met 2 dagen in huis! Heel fijn!
Snelle en complete levering
Heel snel en vriendelijke klantenservice.
Onderdelen besteld voor unico voortent die niet in de webshop staan Prima geholpen door Sjef , onderdelen super snel verzonden
Snelle en nette levering
De kwaliteit, het uiterlijk en het praktisch gebruik van de Unico voortent is top! De levertijd van 7 maanden is echter wel (erg) lang.
Goede prijs kwaliteit verhouding
Uiteindelijk een snelle levering. Bij DPD ging het wel fout. Hier klopte de communicatie niet. Maar dit lag niet aan Bax Totaalrecreatie B.V.
Goed en netjes bezorgd Er zat even een vertraging maar door gegeven en toe snel geleverd.
De aangeschafte Verona XL luifel werd volgens planning afgeleverd. Bij aflevering bleek er echter een verkeerd frame bij te zitten. Na telefonisch contact met Bax, werd deze fout direct opgelost. Het goede frame werd de volgende dag bezorgd, het onjuiste frame heb ik op rekening van Bax op kunnen opsturen. Kortom uitstekende en professionele service.
Snelle reactie op Vragen via de chat. Na bestelling vlot geleverd.
X
Prettig en snel geholpen.
Mooie en ook goede Coleman stoelen wel iets minder breed maar toch goed
Snelle mailbehandeling en daarbij behorende informatievoorziening. Snelle bezorging van de bestelling voorzien van instructie.
Mooie en snelle site, super snellen levering