Fijn uitgebreid assortiment en hele snelle levering. Meer dan tevreden.
In de winkel super goed en geduldig geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe voortent. Eind augustus 2021 besteld en de tent zou week 16 geleverd worden. Bleek pas de vrijdag in die week uit het atelier te komen en was even spannend of we hem op tijd voor de vakantie zouden hebben daardoor. Dat had wel iets duidelijker gecommuniceerd mogen worden. Maar op dinsdag de week erna werd de voortent thuis bezorgd en dik tevreden over de kwaliteit na het proef opzetten :-)
Snelle en nette levering.
De medewerker geeft goede uitleg en denk met je mee
Een prima en snel contact, zowel via mail als telefonisch. Levering ging ook heel vlot. Dit in tegenstelling tot hetgeen in de eerste mail stond. Maar liever zo!!!
Heel snel en probleemloos geleverd
Op mijn vraag via mail werd snel gereageerd en correct afgehandeld.
Geweldig geholpen in de winkel waar men ondanks de drukte tijd neemt voor goed advies. Natuurlijk is het een kwaliteit product wat wij er hebben gekocht hebben (Unico luifel) maar de juiste kennis over het product is ook van groot belang.
Transparant, compleet en het klopt gewoon
Gemakkelijke website met kwalitatieve producten. Snelle levering.
schnelle Lieferung, sehr gute Kommunikation, schnelle Rücküberweisung
We zijn er al jaren tevreden klant en zullen dit ook nog lang blijven; Er wordt een breed assortiment aangeboden binnen een prettige omgeving. Men is zeer vriendelijk en klantgericht, heeft een grote productkennis en verkoopt een eerlijk verhaal. Er wordt waar nodig meegedacht met de klant en er wordt alle tijd genomen voor díe klant die op dat moment geholpen wordt, ongeacht de drukte. Ik wordt er altijd blij van als mensen een mooi product met zulke attentie, elan en professionaliteit neer weten te zetten.
Erg prettig telefonisch contact waarbij je niet het idee hebt een nummer te zijn. Er wordt met je meegedacht. Mijn verzoek is ook erg snel afgehandeld.
De site is overzichtelijk, bestellen ging dus gemakkelijk. Snel en netjes geleverd!
2 extra dakliggers besteld en er achter gekomen dat er 1 deel van de luifelstokken niet aanwezig was ! Deze heeft bax in 1 bestelling mee laten komen! Top geregeld.
Echt een mooie tent gaan we zo snel mogelijk ff proberen. Wel jammer dat we de prijs van dit jaar hebben moeten betalen terwijl wij hem vorig jaar juni al besteld hebben bij b&g caravans en dat zij maar ook bax hier wat hebben laten liggen kost ons ca 500 euro meer. Wel blij met de tent
Duidelijke site en informatie over bezorgen
makkelijk bestellen, en vlot in huis. gewoon zoals het hoort
Stevige kartonnen doos werd gebruikt bij de verzending van een (kwetsbare) Slaapmat, dus dat is gewoon goed.
Alles gegaan zoals verwacht
Bij onze zoektocht naar een luifel kwamen we bij Bax terecht. Eerst telefonisch contact gezocht of de gewenste luifel nog beschikbaar was. Vriendelijk te woord gestaan. Vervolgens snel afgeleverd na de bestelling gedaan te hebben, top!
Onze Unico caravan- en schaduw luifel zijn prachtige nuttige producten voor gebruik op de camping. Zeer goede kwaliteit.
Was even wachten tot het weer leverbaar was, maar toen snel geleverd..
In de lever tijd van onze luifel zat een verschil van één maand, zo konden wij geen camping plannen.
Een goede ervaring voor een stevige prijs!