Goede service, alles netjes en kompleet geleverd,

Vriendelijke mensen aan de telefoon, worden goed geholpen.

Goede informatie en uitstekend geholpen met vragen omtrent mijn luifel.

Goed en vriendelijk personeel. Je wordt uitstekend geholpen met vragen over het product wat je gekocht hebt. Tevens worden afspraken goed nagekomen

Het had Beter gekund

Uiteindelijk gekregen wat de bedoeling was, maar de communicatie over de bestelling had beter gekund en had mij een reis naar bergeijk bespaard.

Goede ervaring.

Bij bestellen een levertijd gekregen ( Voorscherm Unico luifel) best wel lang ruim een half jaar. Maar uiteindelijk werd dat 3 maanden korter was een positieve verrassing.

Zuverlaessige und schnelle Kommunikation, exzellente Ware

Jede Frage wurde schnell, sorgfaeltig und akkurat beantwortet. Kein blabla, keine Ausreden, einfach gut und erfreulich. Ausserdem freundlich. Erlebt man selten heute. Wir haben das Zelt 2 Monate frueher erhalten und sind froh darueber. Es scheint ganz ausgezeichnet zu sein (besser als unsere vorherigen Zelte, die schon sehr gut waren). Aber ein richtiger Test im Regen und Sturm steht noch aus. Die Anleitung ist NICHT auf dem neuesten Stand und der Aufbau machte daher Schwierigkeiten (Verbindung der Dachstangen zur vorderen Stange).

Snelle en uitstekende service

Meedenken met de klant,snel handelen en een snelle service nu

prima product

Snelle levering Prima product In het luchtbed zitten veel contacten, waardoor je niet aan de ene zijde een ballon krijgt en aan de andere zijde op de grond ligt.

Netjes op de hoogte gehouden, en ondanks niet leverbaar toch snel geleverd

Prettig contact via mail, toen we in de zaak waren werden we goed geholpen, er was alle tijd voor ons (we waren er niet in het weekend!).

Klacht goed en snel opgelost

Zaterdag voortent gehaald thuis nagekeken De stokken klopten niet. Gemaild naar de bedrijf waar de tent vandaan komt deze heeft maandag gelijk gereageerd en de juiste stokken opgestuurd We moesten wel zelf de verkeerde stokken naar Heinenoord brengen waar we de tent hadden gekocht. ( dat was wel jammer koste ons weer tijd en naar toe rijden)

Goed en zorgvuldig advies

fijn zaken gedaan

goede service en een mooi product

prima in orde

Van begin bij bestellen tot aan de levering precies gefinancierd zoals afgesproken.

Verwachtingen worden waar gemaakt

Van A tot Z is de het kopen van een luifel voor onze voortent perfect verlopen. De luifelnwerd zelfs twee maanden eerder geleverd.

Bestelling keurig afgehandeld.

Artikelen besteld en later per mail een correctie doorgevoerd. Prima en snel afgehandeld.

Heel tevreden

Snel contact via e-mail, snelle levering, netjes verpakt. Dikke pluim.

Mooie Schuurtent Faro

Het schuurtentje is mooi en stevig. Naar mijn mening te stevig kregen hem moeilijk opgezet. Je moet echt goed de tekening bestuderen. Anders past het doek niet.

Prima snelle afhandeling bestelling.

Prima snelle afhandeling van bestelde goederen.

Wij vinden Bax een geweldig bedrijf. Deskundig, vriendelijk en zonder haast geholpen. Uitleg prima. Onze tweede voortent gekocht. Fijn op te zetten alles goed beschreven en gelabeld. Wij komen er graag.

Top service aan de telefoon en supersnel!

Voorafgaand aan de aankoop van onze tent telefonisch contact gehad en werd in alle rust super geholpen. Echt top! Wij zijn ontzettend blij met onze tent en alle toebehoren.

Prima service voor een kwaliteitstent

Goed geholpen, goede uitleg. Duidelijk opzet instructies zowel op usb als YouTube. Een bedrijf wat duidelijk verstand van zaken heeft en niet verkoopt om maar te verkopen.

Nette levering en op tijd

Keurige verzorging en nette levering.

Goed product, mooi materiaal.

Goed product dat ook klopt met de beschrijving. Snelle levering.

Alle modellen voortenten opgesteld.

Goed gesorteerde winkel en in de showroom een ruime selectie voortenten. Helaas niet alle personeelsleden even vriendelijk. Maar als je dr juistr verkoper treft vind je veel vakmanschap.

Goede ervaring alleen veel te lange levertijden.

Service en kwaliteit goed.