Na professioneel uitleg van Bax heb ik de aanvulling op mijn Unico Verona luifel aangekocht, de dakluifel voor deze Verona. deze online besteld in de online winkel van Bax. post nl leverde de luifel keurig af, echter bleek het de verkeerde maat te zijn. Na een telefonische gespreek en mail verkeer met Sjef Bax is deze luifel zonder kosten bij mij thuis opgehaald en de juiste maat is die zelfde dag nog geleverd. super snel en professioneel deze fout hersteld door Bax. dat noem ik nog eens Hostmanschip van Bax.
Was wat vertraging maar daar hebben we bericht van gekregen en de levering was er toch binnen 3 dagen
Goede service. Goed materiaal.
Bestelling uitstekend verzorgd en zowel per e-mail als telefoon uitstekend contact met snelle opvolging. Er is maar één ding jammer en dat is dat we een jaar op een voorscherm voor de baco 4600 moeten wachten. We hebben er alle vertrouwen in dat dit voor volgend seizoen helemaal goed komt
Prima.
Super snelle levering
Snelle en goede levering van bestelde artikelen.
Fijne en goede uitleg
Bij de aankoop van onze tent prima geholpen. Ook de keren daarna en via de webshop een snelle levering.
Product snel en goed geleverd.
Mooie degelijke clips, begin juni ga ik ze uitproberen waren super snel geleverd!
contact gezocht met bax recreatie via email , snel reactie en keurig geholpen. gewoon een perfect bedrijf.
Goeie omschrijving, duidelijke website.
Onze bestelling verliep probleemloos en het product is naar wens.
Voortentluifel besteld. Supersnelle levering!
Alleen geen nederlandse beschrijving bij,in het Duits, maar mijn Duits is niet zo goed. Kunt een Nederlandse beschrijving opsturen?
Stuur ons even een mailtje Piet, dan kunnen we u vast helpen aan een Nederlandse handleiding.
Goed kontact; duidelijke mailwisseling, concrete afspraken via telefoon, goed bereikbaar. Personeel die met je meedenkt in oplossingen. Afspraken die gemaakt worden worden goed nagekomen.
Verrast door het gestileerde deugdelijke ontwerp, dat bij een goede prijs. Navigeren op de site kon intuïtief.
Goede kwaliteit en snelle service.
Snelle levering. Goede kwaliteit producten.
Aardige verkoper, snelle levering.
Correct en snel geleverd
Meermalen bij BAX geweest en ook via website ingekocht. Je krijgt wat je verwacht en meestal sneller dan ze zelf inplannen! Dit keer ging het om een voorwand voor onze Unico luifel.
Bestelling was gemakkelijk via de website te regelen Binnen 2 dagen geleverd in een goede verpakking
Wij hebben zondag vele sites bezocht op zoek naar een opvouwbaar topdek. De informatie en filmpjes waren duidelijk en goed. Vervolgens besteld en dinsdag al in huis. Afgelopen nacht product uitgetest en super blij.