Na professioneel uitleg van Bax heb ik de aanvulling op mijn Unico Verona luifel aangekocht, de dakluifel voor deze Verona. deze online besteld in de online winkel van Bax. post nl leverde de luifel keurig af, echter bleek het de verkeerde maat te zijn. Na een telefonische gespreek en mail verkeer met Sjef Bax is deze luifel zonder kosten bij mij thuis opgehaald en de juiste maat is die zelfde dag nog geleverd. super snel en professioneel deze fout hersteld door Bax. dat noem ik nog eens Hostmanschip van Bax.

Goede terug koppeling en service

Was wat vertraging maar daar hebben we bericht van gekregen en de levering was er toch binnen 3 dagen

Fijn bedrijf.

Goede service. Goed materiaal.

Uitstekende voorlichting en service

Bestelling uitstekend verzorgd en zowel per e-mail als telefoon uitstekend contact met snelle opvolging. Er is maar één ding jammer en dat is dat we een jaar op een voorscherm voor de baco 4600 moeten wachten. We hebben er alle vertrouwen in dat dit voor volgend seizoen helemaal goed komt

Snelle online levering na de bestelling

Prima.

Top service !!!

Super snelle levering

Snelle en goede levering van bestelde artikelen.

Super service en op tijd geleverd

Fijne en goede uitleg

Bij de aankoop van onze tent prima geholpen. Ook de keren daarna en via de webshop een snelle levering.

Snel en goed

Product snel en goed geleverd.

Mooie degelijke clips, begin juni ga ik ze uitproberen waren super snel geleverd!

geweldig

contact gezocht met bax recreatie via email , snel reactie en keurig geholpen. gewoon een perfect bedrijf.

Super snelle levering

Goeie omschrijving, duidelijke website.

Prima afhandeling van onze bestelling

Onze bestelling verliep probleemloos en het product is naar wens.

Super snel!

Voortentluifel besteld. Supersnelle levering!

Goede tent

Alleen geen nederlandse beschrijving bij,in het Duits, maar mijn Duits is niet zo goed. Kunt een Nederlandse beschrijving opsturen?

Goed kontact; duidelijke mailwisseling, concrete afspraken via telefoon, goed bereikbaar. Personeel die met je meedenkt in oplossingen. Afspraken die gemaakt worden worden goed nagekomen.

Uitstekend totaaldienstbetoon!

Verrast door het gestileerde deugdelijke ontwerp, dat bij een goede prijs. Navigeren op de site kon intuïtief.

Goede kwaliteit en snelle service.

Snelle levering. Goede kwaliteit producten.

Zeer goed.

Aardige verkoper, snelle levering.

Correct en snel geleverd

Altijd tot in de perfectie geregeld.

Meermalen bij BAX geweest en ook via website ingekocht. Je krijgt wat je verwacht en meestal sneller dan ze zelf inplannen! Dit keer ging het om een voorwand voor onze Unico luifel.

Vlotte nette levering

Bestelling was gemakkelijk via de website te regelen Binnen 2 dagen geleverd in een goede verpakking

Duidelijke website en top levering

Wij hebben zondag vele sites bezocht op zoek naar een opvouwbaar topdek. De informatie en filmpjes waren duidelijk en goed. Vervolgens besteld en dinsdag al in huis. Afgelopen nacht product uitgetest en super blij.