Zeer tevreden met de aankoop
Na een goed advies (waarvoor ruim tijd werd uitgetrokken) een Unico voortent gekozen ( Bologna 320 met petluifel, dakluifel en zijwanden). Omdat we een zgn stroomlijn-caravan hebben (Kip) is er een inmeetafspraak gemaakt. Na het inmeten hebben we gewacht op het bericht dat de voortent klaar was. Besteld augustus 2021, opgehaald februari 2022. We gaan hem vanaf april gebruiken.
Mr. Robin Bergmans is een prima Bax medewerker. Een vraag via e-mails wordt onmiddellijk beantwoord. De antwoorden op mijn vragen en de bestellingen zijn van uitstekende kwaliteit. Een dikke proficiat aan Bax en in he bijzonder aan Mr. Robin Bergmans.
Top service. Tentstokken op tijd bezorgd en kunnen we weer genieten van onze tent deze zomer.
Product gelijk verstuurd. Goed aangekomen.
Snel en goed geleverd
Na bestelling van product krijg je een track en trace code. Deze houdt je echt op de hoogte. Bestelling is snel geleverd en op de afgesproken tijd.
Materiaal en verwerking van uitmuntende kwaliteit. De verwerking van de aankopen in de webshop kan beter. Niet op het laatste moment bestellen dus. Maar dan heb je wel een super product.
Zeer klant vriendelijk
Ik moest nog wat spullen bestellen van de caravan voortent. Zo kwam ik bij Bax terecht.
Goed materiaal en prima service
Prima geadviseerd in de mooie winkel in Bergeijk en de prachtige unico producten snel geleverd
Op de site stond een andere kleur dan dat ik geleverd kreeg. Om het terug te sturen moet je zelf verzendkosten betalen. Ik ben benieuwd of ze het artikel omruilen naar de juiste kleur en of ik mijn verzendkosten terugkrijg. Daarna kan ik de juiste recensie geven.
Als wij de verkeerde kleur geleverd hebben, ontvangt u de verzendkosten van ons terug zodra de retour zending bij ons binnen is Evelien. Wij sturen de juiste kleur vervolgens op onze kosten uw kant op. Als wij wel het juiste artikel opgestuurd hebben, dan komen de verzendkosten voor uw rekening.
Fijne Green EGG gekocht, Echt een zware jongen. Goede uitleg over zaken, Personeel was zeker niet te beroerd om het geheel samen in de auto te passen en meten. TOP Service!!
Vrijdag besteld,na het weekend in huis. Ptima
Ik ben bij de firma Bax geweest ben prima geholpen en goede duidelijke uitleg. Daarna via de web shop besteld en netjes en snel ontvangen met geen verzendkosten.SUPER !!
Snelle levering. Goeie prijs.
Met korting binnen 3 dagen geleverd een Isabella Ambassador Dawn voortent waar een langere levertijd voor zou zijn. Ben benieuwd of Isabella met nieuwe uitvoeringen komt. Overigens tevreden met mijn voortent. Hoop dat hij past. Heb info doorgegeven over caravan en huidige voortent van Isabella.
Voldoet volledig aan de bestelling en met 2 dagen thuis
Product besteld via website na bezoek aanbeden zaak op 4 december 2021. Toen koste het Produkt 575€ en nu 609€. Wel forse prijsstijging.
Tapijt besteld volgens opgave G.19. 650x300. Zijn maten die in doos worden geleverd. Krijg een joekel van een doos, waarbij er aan de kopse kanten 650cm dan is afgesneden. Komt van grote rol af in een eigen doos. Vraag mij af of dit in de toekomst gaat rafelen. Want de langs kant is netjes afgewerkt. Had liever een originele isabella doos gehad 650x300.
Snel mijn artikel online kunnen bestellen en het artikel werd ook snel en juist geleverd