Snelle reactie, snelle levering.
Goeie ervaring alleen levertijd te lang
Seit 5 Jahren besitze ich ein Unico Vorzelt. Immer das schönste Vorzelt auf dem Platz :-) und von sehr guter Qualität. Nun war an einer Naht eine kleine Reparatur fällig. Die Ausführung war auf gleichem Niveau: Schnell & preiswert mit sehr guter Kommunikation. Vielen Dank, Team Bax Totaalrecreatie. Ik heb al 5 jaar een Unico luifel. Altijd de mooiste luifel op de kampeerplaats :-) en van zeer goede kwaliteit. Nu was er een kleine reparatie nodig aan een naad. De afwerking was van hetzelfde niveau: snel en goedkoop met zeer goede communicatie. Hartelijk dank, Team Bax Totaalrecreatie.
Good customer service from Bax, but that is where positivity ended. It was clearly stated that delivery needed to happen before a given date. Delivery attempt failed two days before that date when shipping company had the wrong address. Correct address was provided, and offer to pick up package at their centre made, but only met with total lack of desire to find acceptable solution. Delivery finally took place several days after specified deadline (after I had left for the trip that I needed item for). Not impressed!!!!!
Ik had een voorscherm nodig voor mijn luifel. Per telefoon ben ik direct geholpen. Ook met het vinden van de juiste maar. Was in voorraad! En 2 dagen later bezorgd.
Ondanks de lange levertijd zeer tevreden met kwaliteit, compleetheid en afwerking van mijn nieuwe Verona luifel
Probleem opgelost
Vlotte bestelling. Ik werd nog teruggebeld om te zien of de omloopmaat klopte. De levering kwam vroeger dan afgesproken. DPD was op de minuut juist
De bestelde voortent onderdelen zijn binnen een paar dagen geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de afleverdatum. De website was ook duidelijk, had vrij snel gevonden wat ik nodig had.
snel, goede keuze, top !
Ik verbaas mij over dat je zowel via de mail als telefonisch te horen krijgt dat de tentvloer pas in juni 2022 leverbaar is. als het dan begin januari al geleverd wordt ben ik stom verbaasd en blij verrast. Maar dat de planning en voorraad niet op orde is in deze digitale tijd is appart. Voor de rest geen problemen.
Duidelijke informatie op hun website. Hierdoor de juiste keuze kunnen maken. Service na bestellen ook top.
Goede snelle levering.
Moeiteloos en geduldig geholpen.
Ze hebben ons erg snel geholpen met onze luifel, werknemers zijn uiterst aardig en je vraagt niet gauw teveel. Kortom goed product en snelle service
Na een goed advies over de Unico tenten en luifels besteld en heel snel keurig en doelmatig verpakt afgeleverd
Had via de mail een schade gemeld aan onze Unico Verona luifel. Nog dezelfde dag een advies via de mail terug gekregen. Bestelling geplaatst en een dag later de bestelling thuis. Ik zeg top.
Wel vreemd dat het pakket bij de deur stond terwijl we niet thuis waren. Normaal gesproken wordt het in eendergelijke situatie bij buren afgeleverd.
Snelle bezorging. Fijne service. We gaan dit jaar genieten met ons nieuwe tent.
Nu voor de derde keer een product voor onze Unico Genua gekocht. Zeer tevreden over de tent en producten. Het is kwaliteit! Duidelijke communicatie over levertijden. Super!
Mijn bestelling werd snel en correct bezorgd.
bij lastige vragen, op gebied van kwaliteit en onderhoud van de unico voortenten krijg je altijd goed en duidelijk uitvoerbaar advies. in de winkel nemen ze de tijd voor je. fijn om hier naar toe te gaan. nooit spijt gehad van alle aankopen gedurende de vele jaren dat we er al komen.
Verwachting was 6 maanden wachttijd voor onze luifel, dit werden 6 dagen, heel fijn! Nu in april kijken hoe hij eruit ziet :-)
Goede service en kwaliteit, ook snelle levering van het product.