Op de site stond een andere kleur dan dat ik geleverd kreeg. Om het terug te sturen moet je zelf verzendkosten betalen. Ik ben benieuwd of ze het artikel omruilen naar de juiste kleur en of ik mijn verzendkosten terugkrijg. Daarna kan ik de juiste recensie geven.
Als wij de verkeerde kleur geleverd hebben, ontvangt u de verzendkosten van ons terug zodra de retour zending bij ons binnen is Evelien. Wij sturen de juiste kleur vervolgens op onze kosten uw kant op. Als wij wel het juiste artikel opgestuurd hebben, dan komen de verzendkosten voor uw rekening.
Fijne Green EGG gekocht, Echt een zware jongen. Goede uitleg over zaken, Personeel was zeker niet te beroerd om het geheel samen in de auto te passen en meten. TOP Service!!
Vrijdag besteld,na het weekend in huis. Ptima
Ik ben bij de firma Bax geweest ben prima geholpen en goede duidelijke uitleg. Daarna via de web shop besteld en netjes en snel ontvangen met geen verzendkosten.SUPER !!
Snelle levering. Goeie prijs.
Met korting binnen 3 dagen geleverd een Isabella Ambassador Dawn voortent waar een langere levertijd voor zou zijn. Ben benieuwd of Isabella met nieuwe uitvoeringen komt. Overigens tevreden met mijn voortent. Hoop dat hij past. Heb info doorgegeven over caravan en huidige voortent van Isabella.
Voldoet volledig aan de bestelling en met 2 dagen thuis
Product besteld via website na bezoek aanbeden zaak op 4 december 2021. Toen koste het Produkt 575€ en nu 609€. Wel forse prijsstijging.
Tapijt besteld volgens opgave G.19. 650x300. Zijn maten die in doos worden geleverd. Krijg een joekel van een doos, waarbij er aan de kopse kanten 650cm dan is afgesneden. Komt van grote rol af in een eigen doos. Vraag mij af of dit in de toekomst gaat rafelen. Want de langs kant is netjes afgewerkt. Had liever een originele isabella doos gehad 650x300.
Snel mijn artikel online kunnen bestellen en het artikel werd ook snel en juist geleverd
Voor onze Unica luifel moesten na ± 15 jaar probleemloos gebruik wat kleine onderdelen van het frame worden vervangen, we hebben deze in de webshop besteld en alles werd keurig en snel afgeleverd
Ik bestelde een showroom product, slaapmat, voor een erg schappelijke prijs, en kon niet zien dat het in de winkel gelegen had.
Doen wat je zegt. (daar mankeert het tegenwoordig nog wel eens aan).
Product zoals omschreven en super goed product.
Ik zocht op het internet naar bepaalde onderdelen voor mijn voortent. Bij Bax was dat overzichtelijk gerangschikt. Het bedrijf verzond de onderdelen de volgende dag.
Snelle levering en netjes verzirgd
De eerste bevestiging was Wk 4 (besteld in Aug ‘21), Wk 5 zelf maar contact opgenomen om te vragen waar de spullen bleven. Blijkt dat de voorwand vertraging heeft en komt pas over 6 weken geleverd kan worden. De voortent en voorluifel toch maar vast laten komen om alvast wat te hebben als we Maart op pad willen. Natuurlijk de verpakking opengemaakt en even de inhoud gecontroleerd of de kleur en er niets in het oogspringend verkeerd of tekort is. Het frame even geprobeerd in elkaar te zetten maar er zijn een aantal veercontacten die niet in het gaatje klikken van de volgende buis. Daardoor draait de buis uit model als hij in elkaar zit. Weet nog niet of dat kwaad kan als we de tent gaan opzetten. Nog geen bericht van Bax wat ik daarmee moet.
Het lijkt er op dat we geen mail van u ontvangen hebben inzake de problemen met de boogstok, maar hier kunt u zien hoe u dit kunt verhelpen: https://youtu.be/EPx-GaqaGx0?t=14
De slaapmatten zijn prima en voor een goede prijs. Ik had nogal wat vragen daarover en die zijn echt heel zorgvuldig uitgezocht en beantwoord via de chat.
Duidelijk website, makkelijk te bestellen en snelle service.
Snelle levering zoals beloofd!
Als gelukkige bezitter van een unico verona luifel met voorwand, hebben wij dit onlangs uitgebreid met een schaduwluifel. Snelle service en onzettend fijn geholpen. Wij kunnen niet wachten tot kampeer seizoen begint voor ons!
zeer goede hulp
Klantvriendelijk Snel geholpen Denken met je mee Goed advies gehad
Mijn telefonisch contact met Bax was erg vriendelijk en duidelijk. De bestelling werd snel en correct geleverd.