zeer tevreden over snelle levering
Na de aanschaf van een unico milaan 280 (waar we al jaren met veel plezier van genieten) had ik via de webshop een dakluifel en later de grondkuipzeil besteld. Bij het grondkuipzeil ging het mis, ik kreeg de verkeerde maat. Gebeld naar Bax en ik moest even een foto van het label maken. En 2 dagen later werd de verkeer grondkuipzeil meegenomen en de nieuwe (goede) gebracht. Een snelle en nette oplossing. Dus niet alleen een goede kwaliteit van producten maar ook een goede kwaliteit van service.
Groot of klein. Duur of goedkopere onderdelen, alles wordt binnen de kortste tijd geleverd.
Heel blij met onze Verona voortent degelijk echter... dan ga je de haringen die erbij horen in het gras slaan en dan krijg je het Ulrich Keller effect ze buigen bij de 1e slag al dubbel 4 kampeerders hadden ook dezelfde klacht mooie ten slechte haringen we konden gelijk om nieuwe .... Dan ga je bellen 21-10-21 en er komt geen oplossing van de kant van BAX Al we nu de enige waren waar totaal 5 mensen met zo n luifel of voortent dan is er wel wat mis met de kwaliteit !! Jammer we hadden wel op een oplossing gehoopt maar dan ontbreekt de service
Ondanks dat de levertijden wat langer waren dan we normaal gewend zijn, was de communicatie uitstekend.
Snelle levering en goede service.
goedemiddag over de winkel en kundigheid van personeel van de winkel alleen maar lof, wij komen vanuit venlo met plezier naar jullie. maar bereikbaarheid, vind ik een drama. telefoon wordt vaker niet opgenomen als wel. en als je er iemand aankrijgt kan die je niet helpen . op de retour formulieren vna de webshop staan ook weer andere tijden dat je kunt bellen als je daadwerkelijk kunt. webshop vind ik niet handig in gebruik, heb recent een paar keer unico onderdelen besteld. maar heb echt moeten zoeken om ze te vinden. ( en heb toen tot 2 x toe de verkeerde tent zak gekregen) daar heb ik dan ook nog een vraag over open staan vind ook dat er vanaf een bepaald bedrag verzend kosten o moeten zijn.. welk bedrag is jullie keuze , maar weet zeker dat dit duidelijkheid verschaft. met vriendelijke groet, fam ( Wilco ) Jurjus van heel Kaldenkerkerweg 109 Tegelen 06-12988486
Voor de zomervakantie een Event Shelter XL besteld van Coleman bij Bax Totaalrecreatie. Tijdens de vakantie meegenomen, maar nooit opgezet, omdat deze een maatje te groot bleek. De buren hadden een maatje kleiner staan en deze paste veel beter. Na de vakantie contact gezocht met Bax en daar deden ze niet moeilijk en wilden ze de maten omruilen, ondanks dat de omruilperiode eigenlijk al verlopen was. Zeer flexibel, fijne communicatie en nu een goed product in huis. Gisteren in de tuin opgezet. Binnen een half uur zowel opgezet als afgebroken. Hopelijk vele jaren plezier van tijdens onze kampeervakanties. Absolute aanrader, zowel de tent als de leverancier.
Bestelling wordt vlot en volgens afspraak geleverd.
Er wordt slecht geluisterd naar de klant en vanuit aannames gehandeld. Het is voor mij de laatste keer dat ik hier iets koop. En ook de laatste keer dat ik een Exped mat koop. Wat een waardeloze service.
Hoi Marjolijn, wat jammer dat u ons negatief beoordeelt. Het is natuurlijk vervelend dat uw Exped slaapmat lek is geraakt, maar de lekkage is door de leverancier beoordeeld en deze blijkt te wijten aan gebruik en niet aan een fabricagefout. Tevens hebben wee u vooraf de procedure van Exped gemeld per email, zodat u niet voor verrassingen zou komen te staan. Ik kan de situatie helaas niet voor u veranderen.
In juli hadden we de Dorema Mondial luifel besteld. We werden onmiddellijk op de hoogte gebracht dat deze door de C19 situatie pas ergens in november leverbaar zou zijn. We konden het order annuleren maar dat was voor ons geen optie. Eind september contacteerde ik de Bax klantendienst of de uitlevering nog steeds voor november was voorzien. Men meldde me dat het niet echt vlotte met de productie in Italië en dat de uitlevering verplaatst was naar het voorjaar 2022. :-( Een week of twee later kregen we een mailtje dat onze Dorema luifel was verzonden en waarachtig werd deze een paar uur later geleverd. Over de Dorema Mondial luifel kan ik pas volgend jaar iets vertellen. Toch zijn we blij hem binnen te hebben. Het email contact ervaarden we als vlot en heel vriendelijk! Graag terug.
We hebben 2 slaapzakken besteld en deze zijn keurig geleverd.
Uitstekende service
Levering was prima. Ik laat graag naar een service point leveren en dat was mogelijk. Retourneren is omslachtig. Ik moest handmatig een formulier invullen. Niet van deze tijd. Retourkosten zijn voor de besteller. Op zich niets mis mee maar verwacht men tegenwoordig niet meer.
Nach fast 10 Jahren ist eine Kunststoff-Schutzlasche am Gestänge eingerissen. Ersatzteile für mein Sonnendach "UNICO Verona" sind im Onlineshop verfügbar. Wieder ein Grund mehr, auch beim nächsten Wohnwagen wieder ein Vordach von BAX UNICO zu kaufen :-)
Wij hebben een Verona luifel. Afhankelijk van het weer gebruiken wij alleen de luifel of in combinatie met de voorwand of de gaaswand. Ideaal. Hij is snel en makkelijk op te zetten. Hij is relatief licht. En hij is stormvast. Kortom voor ons perfect.
Falco Poolvos 2: moet helaas nog even wachten voor we hem op gaan zetten, maar ziet er netjes uit! Verwachte productie was voorjaar 2022, maar ze hebben de tent toch sneller geproduceerd.
Op zoek naar reserve onderdeel kreeg ik duidelijk en snel advies. Bestelling snel geleverd
De reparatie aan mijn tent is zeer netjes geregeld!!
Snel /goed, nette prijs
Vlot geleverd wat we hadden besteld.
Bij telefonisch contact zou wat meer betrokkenheid getoond kunnen worden in empatisch vermogen. Nu was het heel koel en afstandelijk. Niet Robin die heeft mij keurig en direct fantastisch geholpen.
Geweldige service en leverbetrouwbaarheid. Vakkundig advies.
Het grote assortiment én de vriendelijke medewerkers maken het winkelen bij Obelink tot een leuk en succesvolle bezigheid. Helemaal top!