keurige snelle levering
goede uitleg over de genua voortent gehad, we hebben deze ook dadelijk gekocht
Zeer professioneel team ! Zoekt mee naar oplossingen! Ook direct dubbele bestelling direct dag erna weer betaald ! En mogelijk om een andere maat te kunnen bestellen ! Alles zeer vlot en nu genieten van onze Coleman chester!!
Mijn bestelling werd niet geleverd, gebeld met de vervoerder, deze gaf aan niets te kunnen doen. Ik moest maar contact opnemen met Bax. Ik vond dit heel slecht van de vervoerder, zij hadden het pakket zoek gemaakt. Na contact met Bax is alles prima geregeld en krijg ik een nieuwe levering.
We hadden onze bestelling snel nodig, en gelukkig werd die mooi op tijd geleverd! Op zondag besteld, dinsdagmiddag in huis.
Onze bestelling online van Nomad slaapzakken werd keurig afgewerkt.
Mijn ervaring is dat er snel en correct geleverd wordt. Je wordt prima op de hoogte gehouden van de staat van je bestelling. Geen klachten.
Toen bleek dat ik een fout had gemaakt in het adres, kreeg ik snel een aardige reactie op m’n mail. Super fijn! Dank
Prettige goed overzichtelijke website en bestelde onderdelen binnen 2 dagen in huis.
De onderdelen waren wel wat aan de dure kant. Maar nergens anders verkrijgbaar.
Dit was de eerste keer dat ik hier wat heb besteld dus kan ik nog niet echt een ervaring delen
Omdat we met vakantie waren werden de slaapzakken later bezorgd. Fijn dat je dat kon aangeven.
zijwanden besteld voor onze luifel, terwijl die overal niet te krijgen waren bij Bax een zeer snelle levering. artikel is netjes verpakt. zeker de moeite waard om er eens te gaan kijken, het artikel hebben wij online besteld.
Kampeerstoel van goed merk (Bardani) ruim binnen garantietermijn van 2 maanden stuk gegaan tijdens de reis. Bewijs op video aangeleverd (met betalingsbewijs), want met nog 6 weken te gaan, moet je een vervanger regelen en kun je niet een extra kapotte stoel op sleeptouw nemen. Resultaat (na 2 a 3 telefonische contacten en mails): 0,0 We moesten de kapotte stoel inleveren! (Zie boven) 0 begrip 0 vergoeding/compensatie 0 klantvriendelijkheid Mijn advies: koop hier maar niets meer. Ga naar de Wit in Schijndel! (Misschien kan Bax daar ook eens gaan kijken hoe het wel moet!)
Wanneer een stoel met een defect door u achtergelaten wordt op het vakantie adres, kunnen wij deze inderdaad niet onder garantie vervangen of repareren. Spijtig dat u hiervoor geen begrip heeft en ons negatief beoordeelt.
via de telefoon en mail kon ik de juiste informatie krijgen om een goede keuze te maken
Sneller dan verwacht geleverd
met de caravan naar Bax gereden en de mensen van Bax namen alle maten op. de Genua met petluifel is dus op onze caravan gemaakt, dit ivm met een schuine wand. wat een super tent en wat een super service. we hebben nu een nieuwe caravan besteld en ook hiervoor weer een tent bij Bax.
Abwicklung und Qualität hervorragend
Snel reactie en soepel ingespeeld op wens
Vlotte levering . Alleen jammer dat er voor de prijs van € 329,00 , geen opbergzak bij zit. Het luifeltje past NIET bij de zak van de grote luifel. Die moet ik er dus bijkopen voor € 27,00
Luifel besteld, behorende bij bepaalde caravan. Omloop doorgegeven zoals vermeld in de papieren. Bax meldde dat we een maat kleiner moesten hebben. En dat bleek te kloppen. Teveel betaalde onmiddellijk teruggestort. Onduidelijkheid over (zeer lange) levering. Telefonische medewerkers meldden regelmatig andere leveringsdata. Tevredem met de levering. Fijn luifel!
Snel geleverd product was compleet.
Top...top en nog eens top service
houden je op de hoogte van de bestelling