Topservice

Wij wilden een luifel, maar de site gaf aan, dat er mogelijk leveringsproblemen konden zijn. Toen maar opgebeld. De medewerker liep met de telefoon aan het oor het magazijn om te kijken wat er nog lag… precies nog een luifel, toevallig van het bijzondere (kleine) maatje wat wij zochten. Deze reserveerde hij direct voor ons en na ontvangst van een betaal linkje hebben wij betaald om binnen 3 dagen de luifel thuis te mogen hebben. Bij een latere bestelling zochten we een tentrits van 65 cm. Die konden we nergens krijgen, tot we met Bax belden. Die hebben het op de rol en voor een klein bedragje kregen we die met nog wat andere spulletjes de rits zelfs van 80 cm. De mensen zijn vriendelijk, behulpzaam en zeer klant- en servicegericht. Een plezier om zaken mee te doen.

Uitstekende service!

Prijs kwaliteitverhouding is uitstekend. Klantgericht, vakbekwaam personeel.

Kan beter

Info op de website: vermeld ook meer expliciet je ook nog een slag en drukregelaar nodig hebt (je kunt het nu zo lezen dat gasflessen niet bijgeleverd zijn). Verzending: de campingaz-doos was dubbel verpakt, dus in totaal 3 kartonlagen. Veel afval dus! NB. Deze opmerkingen zijn niet bedoeld voor publicatie, waar dan ook.

Levering correct,binnen de opgegeven levertijd

Tevreden,telefonische bereikbaarheid kan beter.

Teleurgesteld in Garantieservice

Unico luifel met zij -en voorwanden gekocht, door van zijn product overtuigde eigenaar. en een jaar later een verlengde luifel gekocht. tot dan alles positief. helaas na twee keer de tent opgezet te hebben, bleek de aanhechting van het plastic raam niet zodanig gestikt, dat dit stand hield. na eerste email werden wij teruggebeld en belerend toegesproken. kortom wij zouden fout hebben gehandeld. Dus werd er geen garantie verstrekt. Wij kunnen het tegen betaling laten stikken. Na 40 jaar ervaring met allerlei voortenten te hebben gehad, komt deze tent er matig van af. ik( als ondernemer) zou het bedrijf als tip willen meegeven, om wat klantvriendelijker te werk gaan bij de aftersales.

Tevreden

Dit bedrijf doet wat je ervan verwacht.

Bestelling was binnen de kortste tijd binnen en was precies zoals beloofd

Aardig personeel word er goed geadviseerd en zeer hulpvaardig ook al is het druk. Nadat je hebt aangegeven waarvoor je belt vertelt hij/zij dat zij snel zullen terug bellen. Inderdaad, snel terug gebeld. Hierna mijn bestelling geplaatst, betaald en de andere ochtend om 08:45 uur DHL aan de deur en pakket keurig en netjes afgeleverd. Dit noem ik nou service, hartelijk dank. Het is een aanrader om met Bax in zee te gaan. Mvg. Govardus

Matige communicatie

Na toezending tentzijpanelen geen ontvangstbevestiging. Na drie weken e-mail mijnerzijds. 3 dagen later bericht. “ verzenden na betaling’: zelfde dag betaald. 6dagen later niets gehoord: e- mail. Geen reactie. Volgende dag gebeld: > excuses er is iets misgegaan. Alsnog verzending. Oké: aanvaard. Blijft de moeizame communicatie. Reparatie lijkt goed.

super goed

Best wel snelle levering helaas zonden track en trace. Stoelen zijn stevig en zitten goed

Uitstekende service

Vlot antwoord en dito levering!

Goed product snel geleverd

Unico schuifluifel snel en goed geleverd. Alleen jammer dat er geen verwijzing naar een - of een opzetinstructie erbij zat.

Nette en snelle levering! Super!

Zeer goed.

Problemen snel opgelost

Bij het opzetten van de luifel voor de Eriba Touring bleek dat er aan de binnenzijde van de luifel sjorbanden ontbraken. Opgestuurd en binnen 1 week weer retour en ook de gemaakt verzendkosten vergoed. Prima service!

In een stevige kartonnen doos heb ik mijn bestelde producten in goede staat ontvangen. De producten; tentje en zelfopblaasbare slaapmat voldoen geheel aan mijn verwachtingen.

Behulpzaam

Tijdens mijn zoektocht naar een voortent voortreffelijk geholpen Netjes op tijd geleverd

Snelle en goede servise zowel in de winkel als op internet

Zie bovenstaande zin

Fantastisch snel afgeleverd veel eerder dan gepland.

Heb de luifel nog niet opgezet omdat ik pas eind deze maand op vakantie ga. Maar als alles net zo goed als de levering zelf is dan mag je van perfect spreken. En dat verwacht ik er ook van.

Prima ,heldere communicatie, komen afspraken na

correct en duidelijk

jammer dat ik altijd aan verzendkosten zit

Goed geholpen en meegedacht, snelle levering.

Een Unico Verona luifel besteld. Moest op maat worden gemaakt. Werd al een maand eerder geleverd dan was gepland. Kwam erg goed uit. Netjes en compleet afgeleverd. Was niet de goedkoopste luifel maar wel kwaliteit en supernetjes.

Top bedrijf.

Snelle service. Snelle respons op mails. Goede producten, grote keuze

Goede, snelle, service.

Op verzoek de bestelling direct verzonden en ruim op tijd bezorgd. Heel goede service!