Ik heb onlangs een COLEMAN MALUTI 3 BLACKOUT TENT gekocht, 3 weken gebruikt en een keer 6 of 7 op- en afgebroken. Bij de laatste keer afbreken zag ik een scheur in een van de tentstokken hierdoor kon hij niet meer opgezet worden. Navraag bij Bax Totaalrecreatie bleek ik als garantie een nieuwe tentstok te mogen kopen, garantie bestaat kennelijk niet in de tentenhandel bij BAC Totaalrecreatie? Als bij een simpele nieuwe auto na 3 weken het raam open en dichtdraaien het hengels afbreekt zou niemand dat accepteren.
Tijdens ons bezoek aan Bax werden we goed geholpen en konden de bestelling plaatsen. Levering exact volgens afspraak. Communicatie is helder en duidelijk.
Prima geholpen, hoewel zelf verkërd besteld.
Artikel snel gevonden en besteld, ook snel geleverd zeer tevreden.
Ondanks dat op de site stond dat de tent voorradig was, konden ze deze niet gelijk leveren. De communicatie hierover was goed. Al na enkele dagen werden we geïnformeerd dat de tent weer voorradig was en is deze opgestuurd.
prettig, keurig en snel
Ons pakket was in eerste instantie foutief in Duitsland terecht gekomen, maar na twee extra werkdagen op ons huisadres bezorgt.
Het bestelde kwam als afgesproken op tijd.
Ik wil een dakluifel voor de Unico Verona bestellen. Maat 11.1. Een vriendelijke dame zegt dat deze op voorraad is. Ik probeer hem te bestellen op de site. Niet gelukt, achteraf blijkt dat je meer gegevens, zoals type caravan moet invullen. Dan maar per mail. De heer Sjef Bax wilde, na gegevens caravan, de maat van de spanband weten. Met veel moeite, de caravan stond nog in de stalling, toch maar doorgereden. Ik kreeg het antwoord dat ik inderdaad de maat 11.1 moest hebben. Dat wist ik wel, ben toch niet gek. De haar Bax wilde nu de dakluifel wel opsturen na de betaling te hebben gedaan. Hij rekende eerst 15,00 € aan verzendkosten. Ik mailde dat dit dus gratis moest zijn. Dan moest ik hem bestellen op de site. Komt onvriendelijk op mij over. Na pogingen op de site, waar ik tevens de caravan gegevens moest invullen, lukte het mij de bestelling en betaling uit te voeren. Hierna kreeg ik een mail dat hij niet op voorraad was en pas geleverd kon worden in december. Toen sprong ik uit mijn vel en ging bellen. Toen ik in de wacht stond zag ik de mail van Sjef dat de mail niet klopte en dat de luifel gestuurd zou worden. Wat een gedoe om te bestellen wat ik gewoon wilde hebben. Aanbevelen nee omdat via site bestellen veel te omslachtig is.
netjes verpakt snel verstuurd prijs voor de coleman doek ligt aan de hoge kant vergeleken met gemiddelde prijs. en dan komt de verzendkosten er nog bij
Gewoon helemaal goed
Prima product (Brand luifel) en prima service.
Product niet voor alle gimeg kooktoestellen geschikt. Stond ook niet op de site volgens mij.En terug sturen geen optie. Ben dan alleen al bijna 10 aan verzendkosten kwijt.
Unico luifel besteld in de omloopmaat die door Hobby wordt aangegeven. Kennelijk heeft Bax een eigen berekening voor de omloopmaat en bericht hier over om een maat kleiner te gaan leveren omdat de gevraagde omloopmaat niet strak te spannen zou zijn. Goede service! Ik ga uit van hun ervaring, ik heb de luifel nog niet gebruikt.
Ik had wat vragen over de aanschaf van een big green egg. Ik werd zeer goed geholpen en de big green egg large werd binnen 2 dagen afgeleverd echt super!
Goede service keurig verpakt
Slaapzak met rits links was niet voorradig, dus die met rits rechts genomen - daardoor was de bezorging wat later, maar verder niets op aan te merken. Donzen slaapzak in ruime doos geleverd, wat fijn was.
Wij hebben een luifel voor onze caravan gekocht en zijn uitstekend geholpen. Luifel thuis afgeleverd.
10% goedkoper dan bij concurrent, snelbezorgd
Na enig heen en weer mailen, die trouwens snel beantwoord werden!, een Isabella Loggia luifel gekocht . Prima, snelle, service
Twee ligbedden Bardani Sombrero besteld en via Klantenserice verzocht om verzending (uiteraard op eigen kosten) naar Portugal. Was geen probleem en nog geen 5 (vijf!) dagen later werden de bedden keurig in Portugal aan huis bezorgd door DPD. Fantastisch gedaan, en dan na het uitpakken ook nog eens constateren dat de ligbedden helemaal voldoen aan de beschrijving op de webshop. Uitstekende kwaliteit en stevigheid.
Na aankoop van onze caravan bij Bax een nieuwe Ventura voortent besteld. Compleet met luifel en stormbanden. Ivm het hoogseizoen en de langere levertijd door Corona heeft (Robin) van Bax ons keurig op de hoogte gehouden van de langere levertijd. Precies wat je als klant verwacht. Uiteindelijk de voortent netjes op tijd geleverd voor onze vakantie. Zeer tevreden over de service van Bax Recreatieshop. Robin, bedankt!
Product precies zoals besteld, goede kwaliteit product…
Verpakking kwam ingedrukt aan en een stuk open.