Is een 10 waard!!
Duidelijk gesprek.
alles duidelijk en transparant geregeld
De groene kaart nog steeds niet ontvangen.
Het is financieel nog niet afgehandeld
Netjes beleeft en duidelijk goed geholpen
het is oke mijn bestelling
Als heel ervaren persoon
Dame aan de telefoon heeft me goede voorlichting gegeven
Slecht geholpen
Geachte heer/mevrouw Afink, Het spijt ons dat u niet goed geholpen bent. Graag vernemen wij wat er precies is gebeurd. Kunt u contact opnemen om uw klacht verder toe te lichten? Wij zijn bereikbaar op 030-7009 727.
Deskundig
het is niet volledig uit gevoerd , ik kreeg later een afwijzing
Alles top!
Zeer vriendelijke man, die volgens mij weet waarhij over praat
Naar aanleiding van het contact is mijn energie contract aangepast. Heb er alle vertrouwen in dat ik 10 procent ga besparen.
Mevrouw Linda van Dam heeft erg lang de tijd genomen om alles uit te leggen en de voorwaarden besproken Was een heel lang verhaal maar dat zat zij niet mee Ik raadde haar aan om een glaasje water te drinken pff zolang achter elkaar gesproken
Aangenaam, instructief en zeer goede begeleiding.
Dat het goed overkwam
!. Als ik aangaf niet verder te wilen gaan, dan werden zij agressiever 2. Het bel me niet bandje werd nooit afgedraaid 3. Belafspraken werden niet nagegekomen. ëén uitzondering voor de heer P. Valkenburg. Daarom een 5, anders een 2!
Snel, aanmerkelijk betere optie aangeboden met aanzienlijke besparing. Glashelder en effectief. Met lof!!!
Zeer dienstbaar en goede uitleg en geduldig Komen afspraken goed na en geven duidelijke uitleg 1 minpuntje de eerste persoon die mij benaderd heeft was zeer opdringerig en dat vond ik irritant
het hele verhaal was duidelijk
Medewerker slaagt erin mijn moeder een energiecontract bij EnergieDirect aan de smeren met mooie verhalen en zeer aggressieve aanpak. Tweede gesprek met mij de volgende dag (na opzeggen contract) nog veel aggressiever van toon. Door eenzelfde verkoper is mijn moeder 900 euro armer, en nu kon deze meneer dat bedrag wel voor ons terugkrijgen, maar niet de eventuele boete na contractbreuk met de nieuwe energieleverancier. Dit bedrijf moet zich diep schamen wat betreft dit soort praktijken!
Geachte mevrouw Orsel, Wat vervelend om te vernemen hoe uw ervaring met ons is geweest. Wij nemen de klacht graag in behandeling. Kunt u contact met ons opnemen? 030-7009 727
Snel en vakkundig geholpen.