hoop geen spijt van mijn overstap te krijgen.
Ons contact is soepel, duidelijk en voor mijn gevoel eerlijk verlopen
Zoals bovengenoemde beoordeling aangegeven snelle en duidelijke afhandeling.
Ben er blij mee
Klantgericht en duidelijk en inhoudelijk deskundig.
Prettige benadering en houdt zich aan afspraken Zorkt snel dingen uit en koppelt terug was fijn werken met Tim de Bruin
De eerste was niet goed, want meneer liet me niks zeggen en mocht niet eens mijn zinnen afmaken. Zij spraken voor energie Direct. De laatste die voor ESSENT sprak deed het wel goed. Geduldig en liet mij ook praten, dat is wel prettig. Keurig gedaan.
Wist niet dat er Consumind is dan alleen Consument,nu ik per 17 April 2023 kan overstappen naar Essent,is er een druk op mijn schouders af,betaal nu maandelijks vaste tarief,ben er happy mee.
Netjes en eerlijk geholpen
Prettig gesprek. Goede uitleg Vriendelijk man.
De medewerkster heeft mij goed geadviseerd, ze wist alles op het gebied van energie. Per 15 april 2023 heb ik nu een vaste contract voor 1 jaar, en zit ik onder het prijsplafond. Geweldig! Mensen houden van zekerheid en vaste eerlijke prijzen.
goede actie
Stap niet zo snel over maar dit klonk goed en heb er vertrouwen in dat het een goede is
olles in orde.
goede en duidelijke uitleg ook voor de oudere mens
Goed en prettig contact. Waren het snel eens,
Een verkeerde startdatum. Oud is 8april. . Begin moet dus zijn 9 april. Tot nu toe niet hersteld.
Goede informatie en snelle reacties
Ik heb een aanbod gehad en ook afgesloten maar volgens mij kan ik bij mijn huidige aanbieder een nog wat scherper aanbod krijgen. Vreemd dat dit niet is medegedeeld.
zeer goed
Prettig aan de telefoon geholpen
al weer gegeven in de ene zin
Was duidelijk
Wat niet duidelijk werd gecommuniceerd is dat er al direct een contract gestuurd werd voordat er een voorstel van de tarieven gestuurd werd,zodat je niet de gelegenheid hebt eerst in alle rust alles door te nemen en dan vervolgens een contract stuurt met 14 dagen bedenktijd. Ik ervaar dat als onprettig en harde verkooptechniek en voel me daarbij onder druk gezet.hetgeen niet prettig is.