fijn gesprek gehad en duidelijk uitleg
Goed en duidelijk
word niet teruggebeld als er problemen zijn lang voor de gek gehouden dat alles zou goed komen contract op een verkeerde startdatum door een fout in hun systeem verkeerd doorgegeven aan energie maatschappij van de bron daardoor ernstige geldelijkeschade brief gestuurd word niet op gereageerd.waardeloos
Er werd gezegd dat ik haar altijd kon terug bellen maar dat gaat dus niet
Zoeken naar goede oplossingen. Werd netjes geholpen
Heel goed en deskundig geholpen, rustig en geduldig uitgelegd. Ik ben zeer tevreden.
aardige zakelijke hulp
Estella was erg vriendelijk en behulpzaam. Echter vond ik het jammer dat de informatie die ze doorgaf niet helemaal klopte, waardoor het contract niet overeen kwam met wat er aangeboden werd.
Heel plezierig en vertrouwend.
Duidelijk advies
voldoend
Goede ervaringen en erg vriendelijk geholpen aan een energie jaar contract met vaste tarieven .
Na het later bestuderen van het aangeboden contract werd mij duidelijk dat me iets was aangepraat en dat ik uiteindelijk veel teveel ging betalen.
complimenten aan Hans Minnaar.
Ik kan helaas nog geen eind conclusie geven. Pas begin december loop mijn vast contract af bij een andere leverancier. De telefonische contacten over de afhandeling waren (in tegenstelling tot sommige andere reacties) heel correct en niet dwingend. Een duidelijk contract, inclusief btw, toegestuurd. Mijn mail met wat vragen werd keurig beantwoord. In een laatste telefoontje werd gevraagd of alles naar wens verliep. Of alles in december wordt zoals het nu is vastgelegd, daar kan ik dus geen antwoord op geven. Vandaar de 7 in plaats van een negen.
Duidelijk en griendelijk
Kreeg een contract aangeboden voor 1 jaar vast, waarvan de prijs net nog acceptabel was. Achteraf ben ik veel duurder uit, omdat het verkeerde kwh verbruik en teruglevering berekend was. Ben dus totaal nier tevreden.
Overstap liep geheel probleemloos, contract door nieuwe energieaanbieder werd direct bevestigd. Zeer tevreden
heldere uitleg en vriendelijk
Diverse malen gebeld en geprobeerd om uit te leggen waarom we via hun over zouden moeten stappen. Helder en duidelijk verhaal. Hoe het gaat met overstappen en afhandeling zullen we even af moeten wachten tot 1 november 2022
Mijn uitgerekende bedrag klopte helemaal niet met het contract. Moet nu 200 euro meer betalen!!! Oplichters!!!
Ben op verkeerde been gezet gelukkig had ik twee weken bedenktijd en ben ik bij mijn oude leverancier Vattenfall gebleven. Mooie beloftes maar het verhaal klopt van geen kanten jullie enige belang is klanten ritselen.
Ik wilde een vast contract voor me stroom maar of het allemaal goed gaat dat weet ik nog niet gezien de 14 dagen
De medewerkster van Consumind heeft ons echt goed en heel praktisch geholpen om een eind te maken aan het ineens heel vervelende energiecontract en bij het adviseren over een veel beter contract met een andere leverancier. Het hele proces ging heel constructief, zonder enige vorm van dwang en bleek erg effectief!