Heeft, op mijn verzoek een aantal malen terug moeten bellen, omdat ik iets wilde nakijken. Geen probleem van gemaakt. Blijft rustig en luistert. Geen opdringerige verkoper. Sympathiek persoon voor de telefoon.
Perfekt
Heel goed geholpen door Gerrit van Lierop van Consumind. Nam de tijd om alles goed uit te leggen. Nergens een scherper aanbod kunnen krijgen, waardoor we nu al minstens €100 p/m gaan besparen! :-)
Het contact met de medewerker was uitstekend en heel correct. En dat was nadat ik was ‘afgehaakt’ op de niet actuele informatie op de site
Telefonisch contact prettig. Werd ook op mijn verzoek een maand later teruggebeld. Vlotte en duidelijke manier van communiceren.
Hartelijk dank voor de snelle soepele en duidelijke gesprek en hopend op een goede samenwerking voor de toekomsr
Kevin heeft me fantastisch te woord gestaan en al mijn vragen keurig beantwoord! Nu moet natuurlijk nog blijken dat ik de juiste keus heb genomen maar het gesprek was goed.
Netjes te woord gestaan. Duidelijke informatie. Snel en efficiënt.
goed te woord gestaan en alles naar wens geregeld
Duidelijke voorlichting gegeven
Ik heb een goede en duidelijke uitleg gehad mbt de overstap
Enigszins overvallen door de vastberadenheid van de medewerkster. Ze was wel in staat om mij gerust te stellen maar na het bevestigen van de offerte sloeg de twijfel toch weer toe. De toekomst zal uitwijzen of ik er goed aan heb gedaan. Dat kan ik nu nog niet beoordelen.
Telefonisch soms slecht te bereiken,maar eenmaal contact loopt alles goed enprettig.
Duidelijke en heldere antwoorden op mijn vragen. Vriendelijke dame
Fijn en duidelijk te woord gestaan
Ik heb ouderwets gebeld en had zeer snel het aanbod binnen en staffelkorting!
gewoon goed, komt afspraak na
Vriendelijk te woord gestaan. Beter als al die computer reacties.
duidelijk
Voorstel voorschot was 561 euro per maand maar blijkt thans 629 euro :(
Vlot en deskundig geholpen ondanks computer storing.
duidelijke uitleg goede communicastie
tevreden over de gegeven informatie
Na de overdonderende prijsstijgingen toch wat verlichting, alhoewel de het maandbedrag voor mij toch nog hoog is!!