Fijn en duidelijk te woord gestaan
Ik heb ouderwets gebeld en had zeer snel het aanbod binnen en staffelkorting!
gewoon goed, komt afspraak na
Vriendelijk te woord gestaan. Beter als al die computer reacties.
duidelijk
Voorstel voorschot was 561 euro per maand maar blijkt thans 629 euro :(
Vlot en deskundig geholpen ondanks computer storing.
duidelijke uitleg goede communicastie
tevreden over de gegeven informatie
Na de overdonderende prijsstijgingen toch wat verlichting, alhoewel de het maandbedrag voor mij toch nog hoog is!!
Goede info, prettig gesprek, duidelijk.
Verkeerd voorgelicht, slechte communicatie en onpersoonlijk.
Goed advies gekregen over nieuw energiecontract en ook goed met argumenten onderbouwd
Probleemloos, duidelijk en vlot
De ervaring is wisselend tussen goed en drammerig. De ene medewerker is rustig en legt alles netjes uit. De ander is te enthousiast en daardoor te drammerig, waardoor je je gaat ergeren. En dan blijkt dat het soms net wat anders in elkaar zit. Wij moesten bijvoorbeeld gelijk akkoord geven, dat wilden we niet. We wilden eerst onze eigen energie maatschappij contacten. Achteraf blijkt dat het aanbod 3 dagen geldig is als die je is toegezonden. Dat is erg jammer want als de persoon dat had gezegd had het aanbod gewoon gemaild kunnen worden en waren wij tevreden. Alle keren dat we contact met ze hebben gehad door de jaren heen zijn de adviezen geweest om te blijven bij mijn oude leverancier. Hierdoor wel vertrouwen in ze gekregen.
Positief gevoel aan over gehouden, goed en vriendelijk gesprek met iemand die verstand heeft van zaken en een fijne toon aanslaat.
Door een fout van mij ging het in eerste instantie mis, maar nu verliep het geheel probleemloos :-))
Terwijl je nergens meer een jaarcontract kan afsluiten is het bij consument wel gelukt
Zakelijk en prettig contact; geen bla bla en direct ter zake
Goed advies en duidelijk, aardige medewerkster.
Was in eerste instantie argwanend, door grote aantal telefonische verkopers etc tegenwoordig, maar Kevin heeft geduldig alles helder uitgelegd en had een eerlijk verhaal. Goede service.
Ben goed geholpen. Wilde hulp bij het kiezen van een nieuwe energie en gas leverancier en die heb ik gekregen.
Linda had uitgerekend dat bij overstappen naar Innova Energie mijn maandbedrag 200 euro zou zijn. Dit was ook de reden om te wisselen van energieleverancier. Na de overstap bleek echter mijn maandbedrag 287 euro te bedragen. Na veel moeite is dit bedrag teruggebracht naar 253 euro. Nog steeds 53 euro per maand te veel t.o.v. het berekende bedrag van medewerkster Linda. Ik heb geprobeerd haar aan de lijn te krijgen maar dat is niet gelukt! Kortom, ik had verwacht van Consumind een beter advies te krijgen. Dit alles valt mij zwaar tegen. Ik heb e.e.a. uitgelegd aan een medewerker van Consumind en hij gaf mij gelijk. Ik heb gevraagd om Linda hier van op de hoogte te brengen, maar hiern a niets meer gehoord. Ook van Linda niet.
Mij is voorgehouden hoe ik kon overstappen naar een andere energie leverancier en wat dat dan zou gaan kosten. Ik zou er flink op vooruit gaan. Na aanmelding bij de leverancier blijk ik er per maand ruim € 100,- duurder uit te zijn. Kortom, valse voorlichting. Ik heb opnieuw contact opgenomen met Consumind: men weet precies hoe dit komt, de leverancier hanteert een andere reken methode dan Consumind. Het is godgeklaagd. Zo wordt je dus bewust voorgelogen om over te stappen. Bij Consumind weet men wel hoe het juiste bedrag berekend moet worden, namelijk over de laatste 3 jaar. Consumind rekent echter alleen over het laatste jaar! Kortom: valse voorlichting en misleiding. Ik overweeg nog om de overstap terug te draaien.
Prima voorgelicht, geen mooie praatjes en dat is ook prettig, vooral in deze energiecrisis. Contract was snel geregeld. Eén minpuntje, de wachtrij voor de telefoon is wel heel erg lang, maar ik denk dat dit bij elke energiemaatschappij hetzelfde is op dit moment.
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wij doen ons best onze dienstverlening steeds te verbeteren, helaas is het momenteel erg druk waardoor het iets langer kan duren voordat wij uw te woord staan. Excuus voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Laura Mensink Klantenservice Consumind.