Zeer geduldige persoon aan de lijn gehad. Erg prettig
Super goed
goed geholpen
Legde alles goed uit....kreeg 14 dagen bedenktijd maar kreeg gelijk al mail van nieuwe energieleverancier....wel een beetje snel vond ik
Duidelijke informatie; klantvriendelijk; afspraken worden snel nagekomen.
Om een contract aan te bieden vindt ik dat er in een korte tijd toch veel op je af komt. En zeker als je voor onze tijd is dat behoorlijk veel om in een korte tijd te beslissen
Deskundig en duidelijk advies
Bettie is aardig en geduldig. Wel fijn voor een oud mens. Heel goed gegaan en ik verwacht dat het een goed contract is. Met vriendelijke groet, T.Bosman
gewoon heel goed, klantvriendelijk! super "meid" die ik aan de lijn had
Goed aanbod
Moet nog beginnen
uitstekend te woord gestaan
Zeer prettig onderhoud met de medewerker. Hij wist waar hij het over had. Zeer duidelijk verhaal.
Behulpzaam dacht aan de klant
Goede voorlichting
Diverse keren contact gehad met Helga. Het was hectisch want je wordt suf gebeld door allerhande maatschappijen. Waar doe je goed aan? Uiteindelijk bij Helga de deal rond gemaakt ondanks alle slechte revieuws.
prettig en duidelijk contact
Snel en duidelijk
Het was een duidelijk gesprek, en we zijn snel tot een overeenkomst gekomen.
Was eigenlijk helemaal niet geïnteresseerd maar door zijn niet aflatende, vriendelijk en persoonlijke inzet kwamen we toch tot een overeenkomst. Compliment aan Jos en vriendelijke groet
is gewoon goed
Zie bovenstaande
Altijd snel geholpen. Top
Werd gebeld door Alex n.a.v. mijn ingevulde zoektocht via Consumind naar beste energieleverancier voor mij. Was een prettig gesprek en Alex loodste mij naar een 3 jarig contract bij Essent. Zij waren de enige zonder kosten voor teruglevering stroom. Ook zou ik een loyaliteitsbonus van € 350 krijgen na het eerste jaar. Toen ik het contract kreeg vond ik hierover niks terug. Hierover een email gestuurd waarover je collega Alec Brodi mij heeft gebeld. Deze info was niet correct wat mij tegenviel. Omdat Alec vond dat Alex niet helemaal juiste informatie had gegeven heeft hij intern een klacht aangemaakt. En hij heeft mij erop gewezen dat ik 14 dagen bedenktijd heb. mogelijk ga ik hiervan gebruik maken, omdat het mij toch niet lekker zit dat ik niet juist ben geinformeerd.
Eva de Wit, geeft een kordate en gemakkelijk te volgen uitleg met een fijne spreekstem. Zij vraagt in bedekte term om de order, welke haar dan ook gegund wordt.