Gesprek als prettig ervaren
Rustige, vertrouwenwekkende gesprekstoon. Zakelijk en informatief.
Gedurende het hele gesprek was er een goede voorlichting en konden we direct spijkers met koppen slaan.
Lorenzo heeft mij goed geholpen Na zijn uitleg begreep.ik het
Keurig en snel
Melissa kwam afspraak na om op een later afgesproken moment terug te bellen. Zij adviseerde op klantvriendelijke wijze wat te doen in de situatie waarin mijn oude energie contract afliep.
Erg goed en duidelijk geholpen. Er was ruimte om vragen te stellen
Goeiedag. Ik ben gebelt door Lorenzo met betrekking tot de stroom en gas leverancier, Door Lorenzo ben ik duidelijk en vriendelijk geïnformeerd, zelde zo'n fijn en duidelijk gesprek gehad! Ik raadt het iedereen aan door lorenzo benadert te worden. Hij heeft en gaat me hoop geld besparen en daar ben ik hem dankbaar voor. Zonder zijn informatie had ik dit allemaal nooit geweten. Een dikke 10
Ik ben op een nette manier te woord gestaan. Heb duidelijke informatie ontvangen van een deskundige medewerker. Was geheel niet opdringerig bedankt voor je hulp Gerrit van lierop.
Lorenzo heeft me goed geholpen En heb ook nog door hem geld bespaard Was heel tevreden met zijn uitleg
Lorenzo weerwind heeft ons zeer goed en duidelijk advies gegeven En heeft ons ook nog geld bespaard
Vriendelijk te woord gestaan.
Rustig en goede utleg
Fijn gesprek en goede uitleg. Ben tevreden met de overstap.
Super vriendelijk te woord gestaan en duidelijke uitleg.
Mijn vragen werden duidelijk beantwoord en alles werd goed op een rijtje gezet.
nog geenervaring met af namen
Mijn bestelling zou 14 dagen geldig zijn, als ik niet reageerde zou dat betekenen dat ik automatisch accoord ging. Dat bleek achteraf niet juist te zijn en daarom plaatste ik een nieuwe bestelling die natuurlijk veel duurder is. Ik wil graag gebruik maken van de 1e energiebestelling van €134,- per maand
Geachte Verhulsdonk, Hartelijk bedankt voor uw bericht. Zodra u op 'ja ik ga akkoord' klikt, gaan de 14 dagen bedenktijd in. Ik zie in ons systeem dan u niet op akkoord heeft klikt, dan blijft het een vrijblijvend aanbod. Wij hebben de contracten van de maand december niet meer in ons systeem. Helaas kunt u daar ook geen gebruik meer van maken. Graag hoor ik, of u het contract zou willen annuleren. U kunt ons mailen op: [email protected] Vriendelijke groet, Klantenservice Consumind.
De contactpersoon wilde even snel een contract aanbieden en gaf geen consistente antwoorden op mijn vragen waardoor ik binnen 5 dagen heb laten weten dat ik de overeenkomst annuleer. Slechte adviseur!
Melissa van Dijck is een topper.
Via gaslicht.com dacht ik een mooi aanbod gevonden te hebben. Echter heeft Consumind (Martin) dit in alle opzichten weten te overovertreffen. Niet alleen qua de nu veel lagere maandlasten en de cashbackbonus. Maar ook de deskundigheid over de markt en de aanbevolen looptijd. Een betere service kan je je niet wensen.
Ik kreeg van Inova een welkomsbrief maar een kwartier daarna een mail dat ik mij weer had afgemeld. Ik heb gebeld en zou teruggebeld worden, dat is tot op heden niet gedaan en ik heb een mail gestuurd op 24-1-2022 en daar ook nog geen antwoord op gekregen. Dus ik sta denk in niet meer als klant genoteerd bij Inova. Ra, ra.
Geachte mevrouw Pols, Hartelijk bedankt voor uw bericht. Ik heb uw gegevens opgezocht in ons systeem, en u staat nog steeds als klant in het systeem. Ik zie geen annulering vanuit Innova. Het beste is om nogmaals contact op te nemen met Innova. Telefoonnummer: 0703016610 Bedankt voor het goede cijfer! Wij streven naar deze cijfers :), Ik hoop u voldoende geïnformeerd te hebben. Vriendelijke groet, Klantenservice Consumind.
Waar ik door de bomen het bos niet meer zag bij het overstappen naar een andere energieleverancier, ben ik door LORENZO WEERWIND super VRIENDELIJK, GEDULDIG en DESKUNDIG geholpen aan een overstap naar een heel voordelig nieuw energiecontract.
Duidelijke en snelle informatie