correcte afwikkeling
zie boven.
Ik heb op de website mijn gegevens ingevuld inclusief verbruik. Ook heb ik aangegeven dat ik energie opwek via zonnepanelen. In het teruggekoppelde contract staat de via zonnepanelen opgewekte energie niet vermeld en is het termijnbedrag dus te hoog. Hierop heb ik direct gereageerd. Helaas heb ik van Consumind niets meer gehoord en is het contract van Innova dus ook verkeerd. Heel jammer! Ik ga ervan uit dat het uiteindelijk wel goedkomt, de contractsprijs is prima, maar een vlotter reagerende klantenservice zou wel fijn zijn!
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor uw bericht. U heeft ons een mail gestuurd op 18 december, die hebben wij gelijk doorgestuurd naar de leverancier om het termijnbedrag te wijzigen. Wij hebben bericht gekregen van Innova, dat u dat zelf al had gedaan in het online portaal. Dat is de reden dat wij verder niet meer hebben gereageerd. Onze excuses, als u dat liever wel had gezien. Wij zullen dat oppakken met onze klantenservice. Ik hoop dat u verder wel een goed contract heeft kunnen afsluiten, en dat u daar verder tevreden over bent! Vriendelijke groet, Veronique klantenservice Consumind
In het verleden heb ik ook goede ervaringen met jullie gehad, Kon echter bij budget energie goedkoper terecht, maar heb nu volledig vertrouwen in jullie advies
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor uw reactie. Fijn te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening! Dat sterkt ons gevoel dat we op de goede weg zijn. Vriendelijke groet, Klantenservice Consumind
Uitstekend geadviseerd
Geachte heer/mevrouw, Dank voor u mooie review, we blijven ons best doen! Door feedback te ontvangen kunnen we ons blijven verbeteren. Vriendelijke groet, Klantenservice Consumind
Het was een prettig gesprek. Duidelijke en geduldige uitleg. Mooi aanbod.
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor uw reactie. Fijn te horen dat u onze dienstverlening waardeert, dit soort reviews toont dat we op de juiste weg zijn. Vriendelijke groet, Klantenservice Consumind
Geachte heer Bek, Hartelijk bedankt voor uw bericht. we houden van tevreden klanten en doen er alles aan dat te behouden! Vriendelijke groet, Klantenservice Consumind
Het ging allemaal vlot. Mooi voorstel gehad. Maar toen het contract kwam bleek mijn verbruik niet juist ingevoerd waardoor het maandbedrag wel erg laag uitkwam. Dit heb ik zelf later rechtgezet.
Geachte heer/mevrouw, Wij waarderen uw feedback en reactie, daarom zullen wij de fout met de medewerker die u heeft gesproken doorspreken, zodat deze fout niet nogmaals kan gebeuren. Gelukkig is het aangepast, en kunt u genieten van de goedkope tarieven! Vriendelijke groet, Klantenservice Consumind.
Was voorheen klant bij Eneco. 57 jaar ! Had kontrakt voor 3 jaar tot 1 januari 2022. Tarieven Eneco torenhoog. Kan dit niet betalen en ben overgestapt naar Energie Direkt. Hoop dat het mij bevalt. Had verder geen enkele klacht over Eneco. Vind overstap jammer maar hoop er het beste van.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Jammer dat Eneco zulke hoge tarieven heeft, gelukkig heeft u een goed contract gekregen van Energiedirect. Bevalt het u niet, of heeft u nog vragen willen wij u altijd helpen!. Nogmaals bedankt voor de reactie. Vriendelijke groet, Klantenservice Consumind
2x mail gestuurd en 4x wacht woord aangevraagd geen antwoord
IK werd steeds opnieuw met veel aandacht en interesse geholpen bij het kiezen van een energiecontract
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling. Wij zullen de complimenten doorgeven aan de collega die u destijds heeft geholpen. Vriendelijke groet, Klantenservice Consumind
Zie bovenstaande. Ze is zeer enthousiast, maar daardoor praat ze te snel. Volgens mij is daar wat aan te doen.
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij vinden het fijn om te lezen dat u een prettige ervaring heeft gehad. Wij waarderen uw feedback, dus wij zullen uw compliment + tip! doorgeven aan onze collega. Vriendelijke groet, Klantenservice Consumind
positief
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor uw bericht. We zijn enorm blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen… we hopen de volgende keer u weer van dienst te mogen zijn Vriendelijke groet, Klantenservice Consumind
Alex weet wat hij kan en wil zeggen, luistert goed en geeft duidelijk antwoord
Zeer slecht bereikbaar
Zij hebben mij prima geholpen bij mijn zoektocht naar een goede (en goedkope) energieleverancier.
Leuke behulpzame dame.
Na mijn eerste contact, waarin ik al erg goed werd geholpen, heb ik zelf opnieuw contact gezocht. Een andere collega heeft mij toen op onvermoede mogelijkheden gewezen en mij daar ook bij geholpen. Dit alles scheelt mij honderden euro's per jaar aan energiekosten. Chapeau!
Professionele en vakbekwame medewerkers
Duidelijk en professioneel advies
Het ging om een energie-offerte. De offerte was beduidend gunstiger dan op de websites van energieleveranciers te vinden was.
Goed en snel geholpen
Ik ben alleen wel benieuwd wat er wordt bedoelt met de passage waarin wordt vermeld met de dan geldende gasprijs. Ik heb haar herhaald gevraagd er staat toch duidelijk de dan geldende gas prijs. Nee Mevrouw die prijs wordt tussentijds niet verhoogd. U maakt nu een afspraak voor een vaste prijs voor 3 jaar met in mei 50% korting januari 2023 nog eens 20 % en in januari 2024 nog eens 10% steeds van de zelfde gasprijs..Ik ben daar niet helemaal gerust op.
uitstekend geholpen