uitstekend geholpen
Snel en duidelijk geregeld
zeer goed, professionele aanpak en duidelijk kennis van de markt.
Ging bij mij wat fout, maar zij zocht toch kontakt met mij op wat eigenlijk niet meer nodig was. Heel vriendelijk en gaf vertrouwen in de overstap die ik daarom dus ook via Esmee Wagenaar heb gedaan
Duidelijk verhaal en snel geholpen. Alleen voelde wel licht opgehaast
binnen een dag antwoord op vragen
Ben goed, vriendelijk en deskundig geholpen door Carmen Boogaard
Prettig
Zie hierboven
Bereikbaarheid OK. en klantvriendelijk, duidelijk in de uitleg.
Kundig,geduldig,in een woord goed zeer tevreden
snel, en flexibel
Alles ging erg snel, maar konden daarna nog rustig alles doorlezen en kregen op al onze vragen duidelijk antwoord.
Eerste contact gaf uitleg in zijn algemeen. Gezegd dat ik wilde vergelijken met de gegevens van mij oude energieleverancier. Afgesproken om op een bepaalde datum terug te bellen, zodat vergelijking mogelijk was. Mira van Consumind belde terug met een aanbod dat beter was dan dat van de oude leverancier. Daarop ingestemd en enkele uren later lag het aanbod er.
De keuze voor de energieleverancier is snel genomen. Het is heel moeilijk met de huidige energieprijzen. Ben nog niet helemaal overtuigd. Denk er nog over na en ga. Kan eventueel wachten tot April met een keuze maken.
Voordat ik een uiteindelijke beslissing heb genomen, heeft er een paar keer mailcontact plaatsgevonden. Ik kreeg steeds snel een reactie. Inhoudelijk helder.
Uitstekend.
Is voor mij op zoek gegaan naar een energieleverancier die geen misbruik maakt van de situatie.
Bijna direct verbinding en een tevreden antwoord
Uw medewerkster die mij geholpen heeft bij de overstap was vooral duidelijk en zeer vriendelijk. Als al uw medewerkers de klant op deze manier van dienst zijn dan heeft u een topbedrijf.
Onze ervaring met Consumind was heel goed. Medewerker was geduldig en legde alles goed uit!
2 aanbiedingen ontvangen waarvan ik er 1 niet vertrouw. De tijd zal het leren of ik gelijk had. Tim heeft zich zonder commentaar over mijn opmerking gericht op de andere aanbieding. Professioneel gedrag dus
Fijn telefonisch gesprek met kundige dame. Ze nam er de tijd voor en legde alles goed uit.
Ik had een duidelijk en goed gesprek over de overgang naar een andere energieleverancier. Noodgedwongen moest ik op zoek,omdat ik door het faillissement van Welkom Energie bij het veel te dure Eneco terechtkwam.
Ik werd gebeld om een aanbieding voor een energiecontract te mogen vernemen. In ca 20 minuten tijd heb ik een goed aanbod per 01-04-2021 ontvangen en geaccepteerd.