De benadering om een nieuwe klant te werven was op zich wel goed. Wat mij het meeste tegenstaat is: wij vragen om een offerte niet om een contract, op deze manier word je enigszins verbonden, en dat willen wij niet. Goed: de berekening bij een 4jarig contract zijn duidelijk en direct prima.
Klantenservice geeft zeer correct en vriendelijk advies over de mogelijkheden
Duidelijke betrouwbare uitleg. Efficiënt handelen.
Tot nu toe goed geholpen; Vriendelijke medewerkers. Enige minpunt in mijn geval is dat de klantenservice moeilijk bereikbaar is. Eerst word je in de wacht gezet met de mededeling dat je geholpen gaat worden. Als je dan bijna aan de beurt bent krijg je een bandje te horen waarin te kennen gegeven word dat de klantenservicemedewerkers niet meer bereikbaar zijn, en de verbinding word verbroken. Eerst de beller dus hoop geven om vervolgens abrupt de verbinding te verbreken. Zo verdiend cConsumind mooi aan de beller. Dit is natuurlijk geen doen zo en zeker niet klantvriendelijk. Nou hoop ik dat de overstap wel goed gaat naar de nieuwe energieleverancier.
Na aanvankelijke scepsis goede informatie ontvangen via de mail zodat er een goede beoordeling mogelijk was!
Duidelijke uiteenzetting
Het kwam allemaal goed over.
idem als boven vermeld...
In eerste instantie liep de medewerker erg hard van stapel, waarbij ik het gevoel kreeg onder druk te worden gezet. het leek alsof er een bonus op het spel stond. Een vraag van mij in deze richting werd negatief beantwoord De latere contacten belandden in een rustiger vaarwater wat me deed besluiten alsnog met Consumind in zee te gaan.
Vriendelijke dame, geduldig met duidelijke uitleg
goede adviezen en opvolging acties
Ik werd keurig te woord gestaan
Verhelderende visie op een onstuimige energiemarkt.
Geen opdringerige manier van handelen
Ondanks mijn twijfels, vanwege een hele slechte ervaring met een telefonische overstap in het verleden, heeft deze mevrouw alle tijd genomen om mij te overtuigen om over te stappen. Ik heb het nieuwe contract goed doorgelezen en het geeft mij een goed gevoel. Ik ben deze mevrouw dus wel dankbaar voor alle gedane moeite.
Netjes ter woord gestaan. Ondanks hij niet veel voor me kon betekenen, heeft de medewerker goed meegedacht.
Zeer bekwaam medewerker. Uitleg was zeer goed en wanneer ik iets niet begreep, bleef ze rustig en probeerde het weer opnieuw. Ik heb dit als zeer prettig ervaren.
Goede en duidelijke uitleg. Bereid om uitleg te geven in alle rust.
Heel duidelijke hulp gekregen. Net op tijd. Bedankt. Geen poespas gepraat.
de gesprekken met Tim waren duidelijk en compleet, alle facetten werden belicht, ben erg tevreden !
Bijzonder fijn gesprek, duidelijk.
fijn en duidelijk alles uit gelegd niet opdringerig
Ik ben gewoon tevreden en hopende dat het zo blijf! Tevens ben ik eerder geen klant bij dit bedrijf.
Ik heb er niets aan toe te voegen. Een vraagje kan u voor mij regelen dat inova nog een keer de mails wil sturen? Heb ze per abuis verwijderd. Je kan nu waar maken war voor ik het hoge sterretje gaf. Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groet Leen bakker.