Rustige, duidelijke manier van communiceren. Houdt rekening met wensen vd klant, neemt de tijd, is beleefd, open en gezellige houding, bereid om te helpen waar kan. Stapsgewijs door het contract gegaan samen. Hield rekening met de tijd. Ben uiterst tevreden over deze werknemer (Alec Brodie). Was zelfs bereid om een afspraak in te plannen met m'n moeder om te kijken of zij naar een voordeligere kon overstappen.
Geachte heer/mevrouw. Hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij streven altijd naar de beste service, en doen ook ons uiterste best om het te behalen. Wij zijn ontzettend blij met uw beoordeling, bedankt daarvoor. Vriendelijke groet, Klantenservice Consumind
Duidelijk verhaal. Dank je wel: Baris
Heb nog geen ervaring ,omdat de energielevering volgende maand pas ingaat
Goed gevoel
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor de reactie! Fijn dat onze medewerker u een goed gevoel heeft gegeven tijdens het gesprek. Wij streven altijd naar de beste service! Vriendelijke groet, Klantenservice Consumind
Goede ervaring, hele lieve mensen en ze hielpen mij goed met het overzetten van een te duur abbonement!
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor uw reactie. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent! Wij zijn ontzettend blij met uw beoordeling. Vriendelijke groet, Klantenservice Consumind
Het was de 2e keer in korte tijd dat Consumind mij belde. Dat kwam goed uit. De 1e keer was ik al erg prettig en deskundig aansproken en uiteindelijk overtuigd, ondanks de geringe winst. Toch besloot ik te annuleren. Dus toen ik de 2e keer gebeld werd wees ik Peter Valkenburg erop en gaf ook aan welk aanbod zijn collega had gedaan. Hij kon het aanbod nogmaals doen met een verhoging van minder dan een euro. Hij wees ook op de aankomende verhogingen. Daar had ik ook al aan gedacht. Dus ik was/ben erg blij dat ik een 2e keer gebeld ben. Ook Peter stond mij prettig en deskundig te woord.
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor uw bericht. Goed dat de medewerker het duidelijk heeft uitgelegd, wij zijn erg blij met uw positieve reactie. Ik zal uw compliment doorzetten naar Peter Valkenburg. Vriendelijke groet, Klantenservice Consumind.
Nog weinig ervaring,net klant
geen 7 en geen 9
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor uw reactie. Wij zijn onwijs blij met de 8! Bedankt voor het vertrouwen. Vriendelijk groet, Klantenservice Consumind.
Melissa was duidelijk, ter zake kundig en adviserend.
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor uw bericht. Fijn om te zien dat Melissa u goed heeft geholpen. Wij zullen uw complimenten doorzetten naar Melissa. Vriendelijke groet, Klantenservice Consumind.
vertrouwen wekkend in zijn uitleg en voorstellen
Een vriendelijke behulpzame jongedame met kennis van zaken.
Snel contact, houden rekening met de wensen, zoeken het uit tot op de bodem !!! Super.
de gegevens werden voor mij zeer gehaast en te snel gedaan
Door de slechte communicatie is er een totaal verkeerde berekening gemaakt en dat geeft een veel te rooskleurig beeld van de kosten. Dit vind ik misleidende informatie! Door de snelheid van moeten reageren, op een moment dat je daar niet de tijd voor hebt, is een goede controle niet mogelijk. Je hebt dan direct een contract afgesloten (met we de opzegmogelijkheid van 14 dagen), dat vind ik bijzonder vervelend, want ik heb daarover geen controle. Als ik een nieuw energiecontract wil afsluiten dan doe ik dat liever zelf, dan hou je de controle over wat je gaat doen. Contract ook direct opgezegd, met een melding bij de energieleverancier waarom ik dat gedaan heb.
Zeer goed en prettig te woord gestaan door Simon van .Basten. (Op naar de 10).
Zeer vriendelijk en behulpzaam
gunstige prijzen
Bel mij niet kennen ze niet!
Ik vind jullie geweldig en daarom stap ik over, hopend dat ales goed gaat.
dus ben erg tevreden ,alleen kijken nog of alles ook zo is. RH Teuben
goede uitleg en goede advies
Zie boven