goed gedaan
Ontzettend makkelijk de overstap van Budget Energie naar Green Choice geregeld. Ontzettend vriendelijke man, die mij geholpen heeft
Hallo, Had een cotract bij Engie maar kreeg een aanbod om bij Eneco te komen dat had ik geaccepteerd ,maar kreeg toen een telefoontje van jullie medewerker dat ik nog goedkoper kon bij energiedirect, en hij oordeelde dat ik nog binnen de termijn zat dat jullie voor mij het toekomstige contract met eneco op konden zeggen,daar ben ik mee akkoord gegaan, maar krijg nu al mail van Eneco dat ze beginnen met leveren,mijn vraag om te beoordelen hebben jullie wel het contract met eneco opgezegd voor mij? Misschien wel... maar kan nu natuurlijk niet oordelen ook al moet ik ,anders kan ik deze mail niet versturen ... en daar ik mail krijg van Eneco ,ik hoor graag van U!
Duidelijk verhaal Goed voorbereid gesprek
de medewerker was heel vriendelijk en duidelijk, alleen is dit aanbod voor mij niet aantrekkelijk.
Mw. Helga Bos communiceerde helder, duidelijk over voorwaarden en had een goede follow up de volgende dag (ivm tijdgebrek aan mijn kant).
Ik was voor jullie pas, ongeveer een jaar geleden overgestapt naar Green choice. Mijn vrouw had iets ingevuld om evt. een elektrische fiets te kunnen winnen. Dit bleken jullie te zijn. Uiteindelijk maar weer overgestapt op energie direct. Ik hoop dat dit zoden aan de dijk zet.
vriendelijk en en vakbekwaam
Heel prettig. En heel nauwkeurig,
het is nog maar kort geleden dat ik ben overgestapt, mijn gevoel is prima. De levering van gas is de hoofdzaak. Voor elektra hebben we zonnepanelen welke bijna het jaarlijkse verbruik op 120 Kwh hebben.
Ik vond het erg opdringerig dat tijdens het gesprek direct contract werd afgesloten dmv direct de links aan te moeten klikken in de opgestuurde mails. Prettiger was als je het zelf kon doornemen vóórdat je gelijk aan de telefoon de links moet aan klikken. Heb het contract dan ook stopgezet in m’n bedenktijd.
Bianca is goed geinformeerd, kon duidelijk antwoord op mijn vragen antwoorden, deskundig.
Zonder problemen overgestapt na goede uitleg
Jammer van dat hele verhaal wat jullie moeten opdreunen, kan wellicht ook schriftelijk, scheelt tijd en is ook niet de betreffende persoon eigen. Je hoort het echt dat het "opgelezen" wordt, zonder enige (positieve) emotie.
Ben normaal wat afstandig wat telefonisch verkoop /overstap gesprekken. Maar de heer peter valkenburg heeft alles netjes uitgelegd. Ik hoop dus ook dat ik een verstandige keus heb gemaakt.
Enige opmerking is de snelheid met voorlezen van het contract leek wel een snel afgespeeld bandje...
Is aan te bevelen waardig
Goed gesprek gehad.
Ik was wat onhandig en bejaard bezig maar ben goed geholpen.
Al mijn vragen zijn beantwoord, terwijl ik best kritisch was. Ook goed uitgelegd wat ik nu kan verwachten.
Overstappen naar energie bedrijf zeer slecht ik denk dat ik het niet doe ze komen nu al de afspraken niet na moet nog steeds een nieuw contract krijgen wat ik gekregen had stond een fout in wacht nog een paar dagen daar na is het over ga ik wat anders zoeken
Alles werd rustig en goed uitgelegd. En zeer vriendelijk. 32
Het gesprek ging niet alleen over de verkoop , maar ook over waarmee ik momenteel mee bezig ben. Ook omdat ik een open persoon ben en altijd open sta voor een gesprek was het ook een goed gesprek. Zelfs nog een tip gekregen over het beheren van mijn moestuin. Het enige jammere vond ik: dat mij iets aangeboden moest worden want ik heb toen gereageerd om kans te maken op een elektrische fiets ,maar een ander abonnement op energie zat ik nu niet zo op te wachten , want heb 5 maanden geleden een nieuw contract afgesloten van 3 jaar. Die fiets wilde of wil ik graag hebben , want ik fiets altijd naar mijn werk en zou dat graag elektrisch gaan doen. Verder zoals ik al eerder aangaf was het gesprek wel “ook” een gesprek een geen verkooppraatje. Groeten,