TOP!!
Wat een super cijfer! Hier doen wij het allemaal voor. Bedankt!
Ik wist niet wat ik meemaakte, vanaf het telefoontje met Eigen Huis tot het laatste mailtje van Energiedirect liep alles als een zonnetje. In de kortste keren was alles geregeld. Wat een tegenstelling tot contacten met bedrijven als Tele2 en/Ziggo.
Mijn moeder is vorige week gebeld door een medewerker van consumind. Deze medewerker begon vriendelijk en bood aan om een vergelijking te maken van meerdere energieleveranciers om te zien waar wij goedkoper uit zouden zijn. Er zou vrijblijvend een offerte worden verstuurd. Toen de offerte was gemaild naar de medewerker deze stap voor stap door met mijn moeder en gaf uiteindelijk aan dat ze moest klikken op het groene balkje in de mail. Nadat ze dit had gedaan ontving ze direct een bevestigingsmail van een overstap. Toen hebben wr aangegeven aan de medewerker dat dit niet de bedoeling was en dat er vrijblijvend een offerte zou worden verstuurd. Wij hebben herhaaldelijk aangegeven dat wij dit niet wilden en dat dit teruggedraaid moest worden. Dit is mij uiteindelijk toegezegd door een medewerker van de kwaliteitafdeling die later terugbelde. Maar dit is nooit gebeurd! Aan het einde van de dag merkte ik dat de aanmelding nog steeds niet was geannuleerd, aangezien er nog geen bevestiging van wad gemaild. Toen heb ik opnieuw contact opgenomen en toen is aangegeven dat consumind de aanmelding niet kon annuleren. Toen hebben we contact op moeten nemen met de nieuwe energieleverancier waar we waren aangemeld en deze gaf aan dat consumind deze aanmelding wel degelijk kon annuleren. De medewerker heeft dit in orde gemaakt en hier een bevestiging van verstuurd. Nu, een week later ontvangen we WEER een mail van consumind waarin ze de aanmelding bevestigen en opnieuw hebben we van de nieuwe energieleverancier een bevestigingsmail ontvangen. Ze hebben de aanmelding OPNIEUW doorgestuurd! Ik vind het echt schandalig hoe jullie mensen op het verkeerde been zetten en zelfs liegen door aan te geven dat de aanmelding wordt geannuleerd. Terwijl jullie dit niet doen. Wij voelen ons opgelicht en willen iedereen waarschuwen om direct op te hangen als je hoort dat je wordt gebeld door consumind.
netjes en vriendelijk, af en toe vragend van de telefonist aan zijn superieur. maar verder correct en begrijpend uitleg. alleen geen antwoord of ik nu de bol.com prijs heb gewonnen.
Nog geen ervaring maar via e-mail alles goed verlopen.
Hartelijk dank voor uw mooie cijfer!
n. v. t.
Hartelijk dank voor uw mooie cijfer! Hier doen wij het voor.
Heb de contact persoon als zeer positief ervaren. Dringt mij niets op wat ik niet wil en gaf duidelijke informatie over het totaal pakket, ben zeer tevreden.
Wat fijn dat u het zo heeft ervaren! Wellicht kunnen wij u in de toekomst nog meer van dienst zijn!
Redelijk goed , duurde alleen erg lang
Jammer om te horen dat het voor u te lang heeft geduurd. Wettelijk moeten wij een aantal punten doornemen. Wellicht kunnen we er in de toekomst op letten. Hartelijk dank voor uw mooie cijfer!
Vriendelijke, geduldige gedetailleerde uitleg op mijn vragen.
Hartelijk dank voor uw mooie feedback en cijfer!
Kort en bondig,niet opdringerig ,beleeft en praktisch
Hartelijk dank voor uw cijfer! Fijn dat u het zo heeft mogen ervaren!
iK VOND DE VRAAGSTELLING VIA DE TELEFOON TE LANGDRADIG EN VERVELEND.
Hartelijk dank voor uw feedback. We vinden het jammer om te horen dat u het zo heeft ervaren. Kunt u vertellen welke vraagstelling u vervelend vond? Wellicht kunnen we dit verbeteren.
Degene die mij te woord stond vond ik zeer deskundig en gaf mij extra informatie die zeer nuttig was.
Super! Bedankt voor uw mooie feedback en cijfer!
Belde twee keer op ongelegen momenten. Bleef zeer correct en belde op de afgesproken tijd opnieuw. Bracht zijn argumenten rustig en niet dwingend over. Wachten af of het in de praktijk allemaal klopt.
Wat fijn dat u het op deze manier heeft ervaren! Bedankt voor uw feedback en cijfer.
Prettig en duidelijk gesprek
Bedankt voor uw krachtige feedback!
Netjes te woord gestaan door behulpzame medewerker die er alle tijd voor nam, ik ben tevreden met de afhandeling.
Fijn dat u goed geholpen bent! Bedankt voor uw mooie feedback en cijfer!
Deskundige en vlotte hulp, zowel telefonisch als per email.
Hartelijk dank voor uw super cijfer en feedback!
Goed !
Fijn dat u het zo heeft ervaren! Daar staan wij voor!
Ik ben op een goede en plezierige manier te woord gestaan en geholpen.
Bedankt voor uw mooie feedback!
voldoende informatie verstrekt
Hartelijk dank voor uw mooie feedback!
de medewerker aan de telefoon was heel vriendelijk ,en heeft me alles goed uitgelegd.ook dat ik het nog kon veranderen binnen een bepaalde tijd.dus prima uitgelegd.
Fijn om te horen dat u goed geholpen bent! Bedankt voor uw mooie cijfer.
De prijzen zijn altijd te hoog. Iets goedkoper is welkom
Hartelijk dank voor uw mooie cijfer! De tarieven komen rechtstreeks van de leverancier, daar hebben wij helaas geen invloed op.
De medewerker van Consumind heeft me er op attent gemaakt dat de termijn bijna verstreken is. Op zijn advies heb mijn contract nu voor 2 jaar verlengd. Ik moet op zijn aanraden te werk gaan. Heb er zelf geen verstand van, dus ga er van uit dat ik eerlijk behandeld word. Overstappen naar een andere energie leverancier heeft ook geen zin.
Hartelijk dank voor uw mooie cijfer. Wij zijn er voor om samen met u de vergelijking en berekening te maken.
Vriendelijke man die belt, alles wordt goed uitgelegd en er wordt niks opgedrongen alleen geadviseerd en de keus ligt bij mij.
Fijn dat u het goed heeft ervaren. Dank u voor uw feedback en cijfer!
Goedddd
Hartelijk dank voor uw mooie cijfer!