Medewerker waarmee ik telefonische contact mee had, praatte te snel, waardoor hij zelf niet in de gaten had wat hij zij. Luisteren mistte ik ook, Als ik een vraag wou stellen onderbrak de medewerker mij. Communiceer ook beter ABN.
Hartelijk dank voor uw feedback. We zullen dit mee nemen als verbeterpunt.
Hartelijk dank voor uw compliment!
Super goed geholpen.
Wat een mooi compliment! Hier doen we het voor!
volledig duidelijk- bv. meterstanden moeten opgegeven worden, dat kan ik niet, ik heb een moderne meter die door leverancier afgelezen wordt. Antwoord, wij kunnen -en zullen dat ook verzorgen. Toch staat in bevestiging dat dat door de klant moet. De offerte is duidelijk. Toch wordt maar 1 mogelijke leverancier gemeld, hetgeen de klant wat beperkt overkomt.
Hartelijk dank voor uw feedback en cijfer!
Ik ben altijd huiverig met overstappen, want energieprijs is wirwar van cijfers en aanbiedingen blijken vaak gegoochel met cijfers. Dat ik ben toch ben overgestapt heeft met de aandacht en goede service te maken. Er is tijd en aandacht, ik voelde geen “sales” druk bij medewerker die mij hielp en dat maakte het verschil.
Binnen zeer korte tijd geholpen bij het overstappen naar een andere energieleverancier
Ik word regelmatig gebeld door allerlei bespaar-bureautjes, die erg opdringerig zijn en heb al meegemaakt dat de verbruiksgegevens verkeerd werden weergegeven, zodat de maand kosten lager uit kwamen en dat soort zaken. Dit gesprek was vriendelijk en afwachtend.
Ik had van Consumind wel iets meer verwacht in de vorm van vergelijking met andere energie leveranciers.
Degene die ik aan de lijn had, Dennis, was een aardig persoon, legde goed uit en we hebben ook nog even over andere dingen gepraat, wat ik erg leuk vond.
Zie boven
Hartelijk dank voor uw mooie feedback. Fijn om te horen dat u het zo ervaren heeft!
Zie boven, prima geholpen aan de telefoon, duidelijk alles uitgelegd, niets op aan te merken. Hartelijk dank.
Super feedback! Dank hiervoor. Wij helpen u graag!
Ik spraak met Daan. Goede adviseur. beantwoorde mijn vragen als ik deze had en nam de tijd voor mij. Ik ben goed geholpen en bespaar ook nog eens geld
Hartelijk dank voor uw mooie feedback en cijfer! Veel plezier met besparen.
Ik merkte dat zij nieuw was en de ervaring miste.
Hartelijk dank voor uw feedback en mooie cijfer!
nette benadering, duidelijke uitleg en goede service bij vragen naderhand!
Hartelijk dank voor uw mooie cijfer en feedback! Fijn om te horen dat het u zo goed is bevallen!
Er was aan mij een vraag gesteld over de energie. Ik ben zeer tevreden met mijn huidige leverancier, dus overstappen was voor mij geen optie. Ik zou terug gebeld worden, maar tot mijn schrik was ik zonder mijn toestemming overgeschakeld naar Energiedirect. Als ik over wil schakelen van energieleverancier bepaal ik dat zelf wel en hen daar Consumind niet voor nodig. Ik wil met jullie niets meer te maken hebben.
Beste Ben, Wij betreuren uw feedback. U heeft een collega van ons gesproken over een energie aanbod. Deze is u op 7 juni toegestuurd per mail. Op 14-6 heeft u het aanbod in de mail geaccordeerd door middel van de oranje "bevestig aanbod" knop. Wij kunnen echter niet accorderen voor de consument. Klantenservice Consumind
Er werd mij een nieuw contract aangeboden bij energiedirect. Na zelf inloggen bij energiedirect bleek dat ik vele malen goedkoper uit was.
Beste Hans, Wij betreuren het enorm dat u zich genoodzaakt voelde om een klacht te plaatsen over Consumind. Graag komen wij met u in contact, helaas reageert u niet op onze mails of telefoontjes. U geeft aan een goedkoper aanbod te hebben gezien bij Energiedirect, het aanbod die u gezien heeft is zonder boetevergoeding. Omdat u momenteel een lopend contract heeft, hebben wij u een aanbod met boetevergoeding gedaan. Hierdoor is ons aanbod nog steeds voordeliger. Met vriendelijke groet, Klantenservice Consumind
Ik vond de gesprekken allemaal geheimzinnig.... Afronden wordt met de mededeling gedaan dat wij in bel mij niet register kunnen aanmelden enne enne... medewerker heeft deze zin natuurlijk expres heel snel geroepen, vroeg of hij deze kon herhalen, weer heel snel, verstond geen woordje... vroeg het weer maar hing toen zomaar op. Ik vroeg per mail meer informatie maar zij sturen geen informatie per mail; alleen overeenkomsten en dat als je je bankrekeningnummer e.d. allemaal noemt. Vervolgens "supervisor" Ryan erbij gehaald door de medewerker geen prettig gesprek weer, zelfde zaken vertelt, en weer gevraagd naar bankrekeningnr. Wilde dat niet doorgeven omdat ik alleen info via de mail wilde.... Deze beste man noemde dat ik bang en geschrokken was, huh!!
Beste Umit, Wat vervelend dat u het zo heeft ervaren. Voor het gemak vragen wij alvast uw rekeningnummer, mocht u akkoord gaan met het aanbod dan heeft de leverancier in een keer uw gegevens compleet. Dit versoepelt het proces en er is minder kans op fouten. Tevens zijn wij verplicht het bel-me-niet-register en het recht-van-verzet aan te bieden aan het einde van het gesprek. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice: 030-7009727 Klantenservice Consumind
Correct, vriendelijk, informatie, goede en gemakkelijke leesbaarheid
Hartelijk dank voor uw feedback! Dit waarderen wij enorm.
Zeer klantgericht en zeer prettig, positief in het persoonlijk contact.
👌
Vooralsnog geen klachten. Ik wil wel de uitwerking van de overstap kunnen beoordelen. Aanbevelen? Moet iedereen voor zichzelf weten.
Werd door consumind gettendeerd dat ik geen zakelijk abbonement meer af kon sluiten, omdat het verbruik daar geen recht op maakte, Hierdoor heb ik afscheid genomen van mijn huidige energieleverancier.
Vriendelijke medewreker en weet waar die over praat.