Pluspunten
Vasthoudende medewerkers
Bedankt voor uw beoordeling, wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service.
Pluspunten
Prima verlopen tot dusver, geen klachten
Verbeterpuntenn.v.t.
Bedankt voor uw waardering. Fijn dat we u hebben kunnen helpen.
Pluspunten
Beleeft en ter zake doende
VerbeterpuntenHouden zo.
Bedankt voor uw waardering. Goed om te horen dat u onze service als prettig heeft ervaren. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust nog eens contact met ons op!
Pluspunten
Op tijd waarschuwen voor contractverlenging van de energie
VerbeterpuntenHelaas niet een juiste voorstelling gegeven voor de contractverlenging. Bij zelf verlengen een korting van 150,= te ontvangen. Nu een 1 jarig contract met een korting van 95,= en vaste leveringskosten veel voordeliger.
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij hebben geen invloed op de voorwaarden, deze krijgen we namelijk rechtstreeks van de leverancier. Fijn dat u toch een mooie verlenging heeft weten te bemachtigen!
Pluspunten
Geachte heer/mevr Ik heb onlangs in een mail aangegeven dat ik de overstap heb geannuleerd. Hoogachtend J Romkes
Hartelijk dank. Ik neem even contact met u op.
Niet teveel woorden in een te rap tempo.Voor bv ouderen is dit moeilijk bij te benen.
Hartelijk dank voor uw cijfer en feedback. Hier gaan wij zeker wat mee doen!
Pluspunten
Eigenlijk alles; komen afspraken na i.v.m. bijtijds terugbellen, geduldig, leggen alles goed uit. Houden zo!
Wat fijn om te horen dat het u allemaal naar wens is! Hartelijk dank voor uw cijfer en complimenten! Wij doen ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Pluspunten
zeer behulpzaam.
Bedankt voor uw mooie cijfer en compliment! Wij proberen de consument zo goed mogelijk te helpen. Dit is waar wij voor staan.
Pluspunten
vriendelijk, duidelijk, kortom prima!
Hartelijk dank voor uw beoordeling, wat fijn dat u het gesprek zo heeft ervaren!
Pluspunten
Vriendelijke medewerkster, beslist geen drammer, vlotte afhandeling
VerbeterpuntenHouden zo
Wat fijn dat u het gesprek zo heeft ervaren! Wellicht kunnen wij u in de toekomst met meerdere besparingen helpen! Dank voor het vertrouwen.
Pluspunten
Duidelijk contakt en uitleg
Hartelijk bedankt voor uw mooie cijfer!
Pluspunten
geen
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat we u hebben kunnen helpen!
Pluspunten
Prettig contact. Terzake kundig. Geduldig.
VerbeterpuntenMedewerker maakte de indruk niet an Casema.nl gehoord te hebben. Evenals van de ASN bank.
Pluspunten
Informeren.
VerbeterpuntenGeen.
Bedankt voor uw mooie cijfer! Hier zijn we erg blij mee en hier doen we het uiteindelijk voor!
Pluspunten
Ja gezellig telefoon gesprek, super
VerbeterpuntenGeen idee
Wat fijn dat u het een gezellig gesprek vond! Naast het feit dat u goed geholpen wordt, is dit natuurlijk ook erg belangrijk. Hartelijk dank voor uw mooie cijfer!
Pluspunten
Te vroeg om te beoordelen.
VerbeterpuntenMet concrete plannen komen
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Zeee vriendelijk en duidelijk te woord gestaan.
VerbeterpuntenN.v.t.
Hartelijk dank voor uw cijfer en feedback. Dit waarderen wij erg, dit is waar we voor staan!