Pluspunten
Zij komen erg vriendelijk over.
Bedankt voor uw positieve reactie!
Pluspunten
Vriendelijke wijze van aanbod doen, vriendelijke mederwerker
VerbeterpuntenPas bij het voorlezen van de afspraken werd me duidelijk dat het om een DRIE-jarig i.p.v. een éénjarig contract ging. Was me niet duidelijk geworden in het voorgesprek en is uiteindelijk ook een reden om af te zien van het aanbod.
Bedankt voor uw beoordeling, wij betreuren dat u dit zo heeft ervaren. Graag zouden wij een nieuw aanbod doen voor een 1-jarig contract.
Pluspunten
Vriendelijk en deskundig personeel. Ze leggen alles op een duidelijke, rustige manier uit en zijn behulpzaam. Goede bereikbaarheid.
Bedankt voor uw reactie!
Medewerkers zijn niet op de hoogte van cashback bijdrage bij EnergieDirect wanneer er een contract opnieuw wordt afgesloten. Een zeer slechte zaak waardoor wij €160,- korting mislopen.
Geachte heer van der Lede, Wij betreuren dat u niet tevreden bent. Bij een verlenging van een contract zit inderdaad geen cashback actie, indien u graag gebruik wilt maken van deze actie dient u contact op te nemen met EnergieDirect.
Pluspunten
Keurig netjes te woord gestaan ,goede uitleg .
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Pluspunten
goede begeleiding en juiste gesprekken en advies
bedankt voor uw reactie !
Pluspunten
correcte benadering
Bedankt voor uw positieve reactie.
Bedankt voor de beoordeling.
Pluspunten
Opkomen voor de belangen van de mensen, en zorgen de wet toegepast wordt.
Verbeterpuntengeen
hartelijk dank voor deze beoordeling.
Pluspunten
Ben verrast over de correcte, deskundige behandeling en voorlichting. Dhr. Daan de Vries heeft ervoor gezorgd dat wij vollediger zijn verzekerd dan eerder het geval was en dat voor lagere premiekosten. Ook de nazorg indien nodig zal worden geregeld.
VerbeterpuntenKan ze niet noemen
Hartelijk bedankt voor deze positieve beoordeling!
Pluspunten
De medewerker van Conumind.nl heeft mij eerlijk advies gegeven. Ik had er echt wat aan. We zitten bij green choice en hij vertelde dat we daar goed aan doen. Niet overstappen dus.
Bedankt voor uw positieve reactie.
Pluspunten
zeer positief
Verbeterpuntengoed
Hartelijk dank voor uw reactie.
Pluspunten
Fijn dat u zelf contact opneemt en de duur van de contracten ook in de gaten houdt! Ik was zelf al op zoek naar "wat nu te doen". U heeft mij veel uitzoekwerk bespaard! bedankt!!!!!
Fijn om te horen dat u zo positief bent!
Pluspunten
Snel en Goed verzorgd.
Bedankt voor de reactie.
Pluspunten
Direct overzicht van de goedkoopste energie leveranciers.
Hartelijk dank voor de beoordeling.
Pluspunten
is goed concurrerend
Verbeterpuntennee
Bedankt voor de beoordeling.
Pluspunten
heldere en snelle communicatie
Bedankt voor de beoordeling.
Telefonisch contact duurt veel te lang. Dit moet via een mail of schriftelijk vastgelegd kunnen worden. Had er hierdoor bijna van af gezien en rechtstreeks met energie direct contact opgenomen.