Er wordt veel verteld. En gevraagd Eind resultaat een voorstel Ja of nee kunnen aangeven
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Jammer om te horen dat uw ervaring niet naar wens is geweest. Dat vinden wij vervelend en nemen wij serieus. Wij komen graag met u in contact om beter te begrijpen wat er is gebeurd en om te bekijken hoe we dit kunnen verbeteren. U kunt ons bereiken via 030-7009 727 of per e-mail via [email protected] .
Originele beoordeling
Er wordt veel verteld. En gevraagd Eind resultaat een voorstel Ja of nee doen. Sorrie zeer beknopt weet het niet meer zo heel goed om het terug te halen.
Komt betrouwbaar over en het advies is goed. Bij overstappen nemen we altijd contact op met consumind.
Wat een mooie beoordeling, dank u wel! Geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent. We stellen uw vertrouwen zeer op prijs.
De uitleg gaat allemaal te snel.
Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat de uitleg te snel ging. We nemen dit serieus en zullen kijken hoe we onze uitleg duidelijker en rustiger kunnen maken. Als je dit wilt toelichten, kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op 030- 7009 727 of via [email protected]
Vriendelijk en netjes goed geholpen
Ik ben overgegaan naar essent , nog 11 maanden tegaan bij oxio . Ben per 1 december 2025 verhuisd essent had dus nieuwe adres maar ik kon/kan Oxio totaal niet bereiken dus kon ook nooit mijn adres wijzigen...die zou Consumind toch doen. Ik betaal nu 1 maand essent en oxio beide. Dus ik ben de dupe van het niet kunnen bereiken/communiceren met oxio. Ik ben ook voornemend tv programma KASSA erbij te betrekken.
Dank u wel voor uw beoordeling. Jammer om te lezen dat we niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Dat vinden we vervelend om te horen. Graag vernemen wij wat er precies is gebeurd. Kunt u contact opnemen om uw klacht verder toe te lichten? Wij zijn bereikbaar op 030-7009 727 of via [email protected] Dank u wel voor uw feedback.
Alles is goed gegaan geen problemen ondervonden
Bedankt voor uw mooie beoordeling. We zijn blij te horen dat u tevreden bent en stellen uw vertrouwen zeer op prijs.
ik was tevreden bij green choiche en ben toch overgestapt omdat een 1 jarig contract beter is dan een 3 jarig, de toekomst zal het leren
Dank u wel voor deze mooie beoordeling. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening! Bedankt voor het vertrouwen.
Alles is goed verlopen.
Bedankt voor de positieve beoordeling!
Matthew en Julian hebben mij geweldig geholpen. Super duidelijk en heel snel en ook snel van begrip. Heel blij mee
Dank u wel voor uw mooie beoordeling. We waarderen het zeer dat u de moeite heeft genomen dit met ons te delen.
Vlot bezorgd
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Uw vertrouwen waarderen wij enorm.
Ik zie wel hoe het verloopt de drie ĺopende jaren,of ik niet ,laten we zeggen niet bedonderd zal worden.
Ik ben voorgelicht over energie.
Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat je onze dienstverlening als goed hebt ervaren. We blijven werken aan verbetering en nemen feedback altijd serieus.
Originele beoordeling
Ik ben voorgelicht over energie. Het kwam veel duurder uit en de boete was 3x groter dan verteld werd. Mooie praatjes. Dus een slechte ervaring
Afspraak niet nagekomen. De opzegboete van mijn vorige leverancier moet ik blijkbaar zelf betalen
Dank u wel voor de beoordeling en uw feedback. We zien een 6 als een belangrijk signaal dat er ruimte is voor verbetering. Graag horen we hoe het gesprek precies verlopen is. Als je dit wilt toelichten, kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op 030- 7009 727 via [email protected]
netjes afgehandeld
Ik ben tot hieraan toe tevreden, als het niet goed hoor je het wel.
goed geholpen
Dank u wel voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Wij waarderen uw vertrouwen enorm.
Alles is goed gegaan en top geregeld
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Uw vertrouwen betekent veel voor ons.
Hopelijk maken jullie waar wat wordt beloofd want vaak teleurgesteld in energie leveranciers
Helaas is de opzegging bij enige niet gedaan of mislukt. Hoe los ik dit op? Heb nu en bij energiedirect en bij enige een contract!!!
Dank u wel voor het delen van uw beoordeling. Het spijt ons te lezen dat wij niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Dat vinden wij erg jammer. Wij horen graag wat er precies is voorgevallen, zodat we dit samen kunnen bespreken. Wilt u contact met ons opnemen om uw ervaring nader toe te lichten? U kunt ons bereiken via 030-7009 727 of per e-mail via [email protected] . Alvast bedankt voor uw feedback.
Ben goed geholpen bij mijn keuze
Heb er nog niets van gemerkt en krijg nog steeds opgave van het verbruik bij Engie.
Zie boven
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Uw vertrouwen betekent veel voor ons.
Medewerker nam ruim de tijd om met mij mee te denken en was heel zorgvuldig.
Mijn eevaring is goed.
Alles werd goed uitgelegd en de rest ging stapsgewijs