Er wordt de tijd genomen om je goed te gelpen

Er wordt veel verteld. En gevraagd Eind resultaat een voorstel Ja of nee kunnen aangeven

Goed advies

Komt betrouwbaar over en het advies is goed. Bij overstappen nemen we altijd contact op met consumind.

Te snel

De uitleg gaat allemaal te snel.

agaat den ouden

Vriendelijk en netjes goed geholpen

Beneden verwachting.

Ik ben overgegaan naar essent , nog 11 maanden tegaan bij oxio . Ben per 1 december 2025 verhuisd essent had dus nieuwe adres maar ik kon/kan Oxio totaal niet bereiken dus kon ook nooit mijn adres wijzigen...die zou Consumind toch doen. Ik betaal nu 1 maand essent en oxio beide. Dus ik ben de dupe van het niet kunnen bereiken/communiceren met oxio. Ik ben ook voornemend tv programma KASSA erbij te betrekken.

Alles is goed gegaan geen problemen ondervonden

eigenlijk overbodig

ik was tevreden bij green choiche en ben toch overgestapt omdat een 1 jarig contract beter is dan een 3 jarig, de toekomst zal het leren

Alles is goed verlopen.

Alles is goed verlopen.

Superduidelijk en zeer behulpzame helpdesk

Matthew en Julian hebben mij geweldig geholpen. Super duidelijk en heel snel en ook snel van begrip. Heel blij mee

Yitstekend

Vlot bezorgd

Ging best

Ik zie wel hoe het verloopt de drie ĺopende jaren,of ik niet ,laten we zeggen niet bedonderd zal worden.

Goed afgesloten

Ik ben voorgelicht over energie.

Niet tevreden

Afspraak niet nagekomen. De opzegboete van mijn vorige leverancier moet ik blijkbaar zelf betalen

netjes afgehandeld

Goed.

Ik ben tot hieraan toe tevreden, als het niet goed hoor je het wel.

super

goed geholpen

Alles is goed gegaan en top geregeld

Gemakkelijk overstappen

Hopelijk maken jullie waar wat wordt beloofd want vaak teleurgesteld in energie leveranciers

Niet naar wens!

Helaas is de opzegging bij enige niet gedaan of mislukt. Hoe los ik dit op? Heb nu en bij energiedirect en bij enige een contract!!!

Ben goed geholpen bij mijn keuze

Geen idee

Heb er nog niets van gemerkt en krijg nog steeds opgave van het verbruik bij Engie.

Goed dat ik ermee doorgegaan ben

Zie boven

Prima geholpen

Medewerker nam ruim de tijd om met mij mee te denken en was heel zorgvuldig.

Mijn eevaring is goed.

Alles werd goed uitgelegd en de rest ging stapsgewijs