Pluspunten
nog maar net omgeschakeld,volgend jaar kan ik het beter beoordelen.
Bedankt voor uw beoordeling! Weet u dat wij u ook kunnen adviseren op het gebied van verzekeringen, hypotheken, kredieten, leningen en telecom?
Pluspunten
gewoon 100% goed, dus geen verbeteringen
Wat een mooie cijfers en beoordeling. Bedankt hiervoor, dit waarderen we enorm! We helpen u graag in de toekomst ook met besparen op uw andere vaste lasten. Meer informatie kunt u terugvinden op de website.
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor de beoordeling. Fijn dat we u hebben kunnen helpen!
Pluspunten
Je wordt op de hoogte gehouden van veranderingen en daar doet de consument zijn voordeel mee !
Bedankt voor deze mooie cijfers. We zijn blij u geholpen te hebben. Wie weet helpen we u in de toekomst ook nog om te besparen op de andere vaste lasten!
Pluspunten
VerbeterpuntenStelletje oplichters, ook na veel telefoongesprekken met een verantwoordelijke
Wat jammer dat u ons deze beoordeling stuurt, zeker aangezien we alle kosten voor de boete van ENGIE die u heeft gekregen en het verschil in termijnbedrag aan u terugbetaald hebben. Ook heeft u in het telefoongesprek met de leidinggevende aangegeven dat u tevreden was met de aanboden oplossing.
Pluspunten
goede voorlichting
Verbeterpuntenop papier wat en hoe op gezegd bij het bedrijf wanneer en hoe.
Bedankt voor uw complimenten en gefeliciteerd met uw nieuwe energiecontract!
Pluspunten
Gevoerde gesprekken gingen geanimeerd.
VerbeterpuntenHet berekende voordeel voor mij viel ca €30,- lageruit toen ik de aanbieding van EnergieDirect.nl doorrekende. Ook heb ik nu twijfels over de hoogte van de vergoeding van de te betalen boete bij contractbreuk.
Pluspunten
Alles is netjes en vlot afgehandeld.
VerbeterpuntenWat ik vreemd vind (en heb aangekaart bij EnergieDirect) is dat in de bevestigingsmail van mijn gewijzigde wachtwoord dit wachtwoord ook in de mail stond. Is dit geen privacy schending? Mijn excuses, ik wist niet dat bovengenoemde klacht los staat van Consumind. Ik heb van Na bevredigend antwoord van Consumind
Hoi Jannie, goed dat je dit bij Energiedirect gemeld hebt. Dit staat echter los van Consumind.nl, omdat Energiedirect het inloggen op de website verder zelf afhandelt. Wij kunnen dan ook geen inloggegevens inzien.
Pluspunten
- Erg vriendelijke verkoper, kon ook 'gezellig' mee praten. Niet alleen zakelijk.
Bedankt voor de complimenten Jeroen, fijn dat we je mochten helpen!
Wij wachten nog steeds op een bevestiging formulier van energie direct inclusief opzeggings formulier
Pluspunten
Hele vriendelijke medewerker aan de telefoon gehad. Komt zijn afspraken na.
Dag Carla, bedankt voor je positieve bericht. Wat een geweldige cijfers! Fijn dat je blij bent met onze dienstverlening. We zullen Henk je complimenten doorgeven.
Pluspunten
zeer duidelijke uitleg
Hallo Annie, bedankt voor je beoordeling. We hopen je in de toekomst ook te mogen helpen met het besparen op andere vaste lasten. Meer informatie kun je terug vinden op de website!
Pluspunten
alles snel en netjes geregeld
Verbeterpuntenbevestiging brief moet snel naar de klant verzonden
Hallo Habib, bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn dat we je snel en netjes hebben kunnen helpen. Je bent overgestapt naar Energiedirect, zij sturen de bevestiging niet per post maar via de mail. Indien je nog vragen hebt, horen we graag van je!
Pluspunten
Heldere uiteenzetting van de overeenkomst met de nieuwe energieleverancier (voordelen, procedure, actiepunten)
VerbeterpuntenGeen echte verbeterpunten
Beste Lennard, bedankt voor je beoordeling. Wat een fijne cijfers! We zullen je complimenten doorgeven. Indien we je kunnen helpen met besparen op andere vaste lasten, dan horen we graag van je!
Pluspunten
deze meneer was geduldig en lag alles goed uit.
Dag, bedankt voor uw beoordeling. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd nog even contact met ons opnemen!
Pluspunten
Vriendelijk en ter zake.
Hallo Jaap, bedankt voor de beoordeling. Wanneer we je kunnen helpen met besparen op andere vaste lasten, kun je altijd nog even contact opnemen voor meer informatie!
Ik vond diegene agressief en dwingend overkomen. Niet als prettig ervaren!
Wat jammer dat u het gesprek als onprettig heeft ervaren! We hebben het gesprek nog eens nageluisterd en de medewerker hier op gewezen. Onze excuses voor het ongemak.