Pluspunten
Pluspunten
Nemen de tijd voor je om iets uit te zoeken maakt niet uit hoelang het duurt,
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor deze hoge beoordeling! Wij hopen dat we het prettig voor u hebben kunnen regelen.
Pluspunten
Alles verliep zoals het zou moeten,,,,,heel snel geregeld
Fijn om te horen dat alles snel en prettig geregeld is voor u! Bedankt voor deze waardering.
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden met uw dienstverlening.
Bedankt voor deze hoge waardering! Wij hopen dat het prettig geregeld is voor u.
Pluspunten
onafhankelijk
Verbeterpuntensoms te dwingend
Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Bedankt voor deze waardering!
penny
Pluspunten
Uw bevestiging(en) zijn wel duidelijk.
VerbeterpuntenIn eerste instantie is mijn aanmelding foutief behandeld. Daar kom ik twee maanden later achter: kosten ca.200 euro. Suggestie: wachtwoord "gemakkelijk" te wijzigen: nee dus, in uw website onvindbaar. Na klacht en hulp daarna van uw kant toch in orde gekomen; ofwel geef in steekwoorden aan waar je naar toe moet ofwel maak een duidelijk onderdeel dat aangeklikt kan worden. ;
Geachte heer Kersten, Ik vind het vervelend dat de aanmelding eerst verkeerd is gegaan. Ik zie in ons systeem dat u van ons een aanbieding heeft ontvangen op 9 mei 2016. Hierop is toen niet door u op de knop aanvraag afronden geklikt, waardoor er niets is gebeurd. Ik zie dat u op 8 juli 2016 op de knop aanvraag afronden heeft geklikt, waardoor u nu gelukkig wel klant wordt van energiedirect.nl. Ik zal uw opmerking over het wachtwoord doorzetten naar energiedirect.nl, zodat ze uw feedback kunnen meenemen! Met vriendelijke groet, Jolien Cohen Klantenservice Consumind
Pluspunten
VerbeterpuntenHet bedrijf vraagt om energie leverancier die gegeven Waarom dan mijn gegevens zij kunnen toch op basis van mijn leverancier de vergelijking doen of ben ik zo dom?
Geachte heer/mevrouw van Lier, Aan de hand van uw gegevens zoals adresgegevens, kunnen wij voor u een passende berekening maken. Dit heeft te maken met uw gasregio en netwerkkosten etc. Deze kunnen niet achterhaald worden zonder juiste adresgegevens. Hierdoor zal ook de berekening en de vergelijking niet juist zijn. Mocht u zich niet willen inschrijven, maar wel een berekening willen, dan wil ik u vragen om uw gegevens door te sturen naar [email protected] zodat wij de berekening voor u op de email kunnen zetten. Met vriendelijke groet, Melanie Mus Klantenservice Consumind
Pluspunten
Netjes en correct Complimenten voor Dave de Wit
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor deze hoge waarderingen! Gefeliciteerd met uw besparing en fijn dat onze medewerker u zo goed heeft kunnen helpen. Vriendelijke groet, Melanie team klantenservice
Pluspunten
Netjes en vriendelijk geholpen over het geheel gezien een 8
Fijn om te horen dat wij u hebben kunnen helpen en gefeliciteerd met uw besparing! Groet, Melanie team klantenservice
Pluspunten
!
Verbeterpunten!
Pluspunten
Goede uitleg en herhalen wat is afgesproken
Fijn om te horen dat wij u hebben kunnen helpen, bedankt voor uw waardering! Met vriendelijke groet, Melanie team Consumind
Pluspunten
Vriendelijk. Maar het kan beter met de begeleiding naar en tot het andere bedrijf o.a. wat moet je doen met alle vragen die je van dat bedrijf krijgt, ik had het daar wel moeilijk mee en ik hoop dat het goed komt ondanks de vele mails die ik ontving.Ik kreeg op een moment dat ik een valse mail kreeg die niet ondertekend was weer vragen over postcode enz. Ik heb de mail beantwoord dat ik dat niet weer doe daar de ondertekening niet de zelfde naam was van de vorige ondertekenaar.
VerbeterpuntenDe begeleiding kan beter tot dat het definitief is.
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wij zullen uw feedback intern meenemen. Gefeliciteerd met uw besparing. Met vriendelijke groet, Melanie - Klantenservice Consumind
Pluspunten
Competentie en vriendelijkheid
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen helpen. Gefeliciteerd met uw besparing! Met vriendelijke groet, Melanie - Klantenservice Consumind