Pluspunten
Ze denken met de consument mee
Pluspunten
communicatie goed
Bedankt voor deze hoge waardering! Fijn dat wij u hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Melanie Klantenservice Consumind
Pluspunten
Ik werd keurig netjes te woord gestaan en kon ook vragen wat ik wouw kreeg netjes antwoord op alles. Perfect
Bedankt voor deze hoge waardering! Fijn om te horen dat wij u hebben kunnen helpen met uw besparing. Gefeliciteerd hiermee! Met vriendelijke groet, Melanie
Pluspunten
Heel positieve, op een niet opdringerige manier, telefonisch contact met de medewerkers gehad
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Gefeliciteerd met uw besparing en bedankt voor de hoge waardering! Fijn dat wij u hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Melanie
Pluspunten
Duidelijk en behulpzaam
Fijn om te horen dat wij u hebben kunnen helpen met uw besparing! Gefeliciteerd met uw nieuwe energiecontract en besparing. Met vriendelijke groet, Melanie
Pluspunten
Men stelt dat ik in mijn gegevensverschaffing 2 fouten maak, terwijl die pertinent correct zijn; maar daardoor kan ik geen tariefvergelijking krijjgen
Verbeterpuntenzie hiernaat
Site heeft het over vergelijk. Je vult allerlei persoonlijke zaken in....en krijgt GEEN vergelijk. Alleen dat ze alles van je hebben. Geeft geen fijn gevoel.
Wanneer u uw gegevens bij ons op de website invult, ontvangt u in uw mailbox de gehele vergelijking van contracten met verschillende looptijden van de grootste energieleveranciers in Nederland. Ook is de vergelijking te zien op onze website na het invullen van de gegevens. Mocht u de vergelijking niet ontvangen hebben omdat hij wellicht in uw spam-box is ontvangen of door een verkeerd email-adres, zouden wij graag uw email-adres ontvangen zodat wij de vergelijking alsnog kunnen toesturen en eventueel een persoonlijke berekening voor u kunnen maken. Met vriendelijke groet, Melanie
Pluspunten
Ik vind dat ze het goed hebben uitgelegd
Fijn om te horen dat wij het goed en duidelijk hebben kunnen uitleggen! Gefeliciteerd met uw nieuwe energiecontract en besparing. Met vriendelijke groet, Melanie
Pluspunten
Duidelijke uitleg over de aanbieding en voorwaarden.
Fijn dat u blij bent met ons advies en gefeliciteerd met uw besparing. Hopelijk mogen we u in de toekomst weer van dienst zijn! Met vriendelijke groet, Melanie
Pluspunten
de tijd nemen voor uitvoerig toelichting eb beantwoorden van vragen
Goed om te horen dat u tevreden bent met onze service. Dit waarderen wij enorm! Met vriendelijke groet, Lianne
Pluspunten
Correct behandeld geen negatieve dingen opgemerkt.
Fijn dat u blij bent met ons advies en gefeliciteerd met uw besparing. Hopelijk mogen we u in de toekomst weer van dienst zijn! Met vriendelijke groet, Lianne
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke website
VerbeterpuntenHet bedrijf geeft 10 leveranciers aan op hun website, die het voordeligste /beste leveranciers zijn. Ze vertegenwoordigen helaas maar 2 bedrijven, Engie en Energie Direct. Dat weet je pas als je verder contact opneemt. Fijn dat ze de 10 goedkoopste aanbieders laten zien, maar er ontbreekt wel informatie over de uitgangspunten. Energie Direct is de prijsopgave gebaseerd op je eigen opgave van energie verbruik ( gas + elektra) Bij NLE is dat gebaseerd op je verbruik over de laatste 3 jaar. Dat is verwarrend, omdat je niet weet wat toegepast wordt en met de verstrekte prijzen per kW/h , gas kub/m , regio toeslag., kosten netbeheerders, opslag duurzame energie etc. is het onmogelijk zelf na te rekenen waar het aanbod op gebaseerd is!! Na navraag bij Consumind werd mij duidelijk dat Energie Direct zijn prijs baseert op je eigen opgave!
Dit klopt inderdaad, maar elke energieleverancier gaat hier anders mee om. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om de stroom- en gastarieven van de leveranciers en die tonen we via de website. U kunt zelf vergelijken en kiezen naar welke energieleverancier u overstapt, dit is wel zo eerlijk. De overstapservice bieden we alleen aan voor leveranciers waar wij zelf ook achter staan. Leveranciers waar wij veel klachten over krijgen, zullen we dus ook nooit aanbieden. Met vriendelijke groet, Klantenservice Consumind.nl
Pluspunten
Klantvriendelijk en betrokken
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service. Zulke mooie cijfers waarderen wij enorm! Gefeliciteerd met uw nieuwe energiecontract en besparing. Met vriendelijke groet, Lianne
Pluspunten
Duidelijk, helder en eerlijk advies. Ik ben geholpen door Bill die ook gewoon de tijd neemt om alle vragen te beantwoorden. Hierdoor was ik ook in staat om snel te schakelen en een beslissing te nemen.
VerbeterpuntenZe mogen zich wat mij betreft nog wel meer profileren.
Pluspunten
het zijn net teckels, niet een, twee of drie keer bellen, nee tig keer en in hun verkooppraatjes niet te stoppen..... maar het levert wel resultaat op.
Bedankt voor uw waardering. Fijn dat we u hebben kunnen helpen met een overstap en dus ook een mooie besparing! Met vriendelijke groet, Klantenservice Consumind.nl
Pluspunten
Zeer kundig personeel dat me ook van een goed en volledig advies voorzien hebben! Blijf dit doen!
Pluspunten
Zie beoordeling
VerbeterpuntenGeen idee