Pluspunten
Meer dan perfecte medewerker aan telefoon gehad!
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service. Zulke mooie cijfers waarderen wij enorm! Ik zal uw compliment doorgeven aan Rick. Met vriendelijke groet, Lianne
Pluspunten
Ik ben keurig te woord gestaan door de heer Reumerman. Hij kwam ook professioneel over.
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor uw waardering. Fijn dat Rick u heeft kunnen helpen met een overstap en dus ook een mooie besparing! Ik geef uw complimenten door aan hem. Met vriendelijke groet, Lianne
Pluspunten
prima service
Goed om te horen dat u tevreden bent met onze service. Dit waarderen wij enorm! Met vriendelijke groet, Lianne
Pluspunten
betrokken, gepassioneerd, daadkrachtig en volhardend. Zeer vriendelijk,
VerbeterpuntenMisschien ietsje minder uitbundig?
Bedankt voor uw waardering. Fijn dat we u hebben kunnen helpen met een overstap en dus ook een mooie besparing! De collega die u heeft gesproken is gewoon erg enthousiast ;) Met vriendelijke groet, Lianne
Pluspunten
vriendelijk en eerlijke informatie
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
duidelijke uitleg
Pluspunten
snelle hulp opmijn vraag
Fijn dat u blij bent met ons advies en gefeliciteerd met uw besparing. Hopelijk mogen we u in de toekomst weer van dienst zijn! Met vriendelijke groet, Lianne
Pluspunten
geld bespaard
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat we u hebben kunnen helpen. Weet u dat wij via de website ook vergelijkingen op het gebied van internet, bellen en tv, zorg, hypotheken en verzekeringsproducten aanbieden? Met vriendelijke groet, Lianne
Pluspunten
komen afspraken na
Bedankt voor uw waardering. Fijn dat we u hebben kunnen helpen met een overstap! Met vriendelijke groet, Lianne
Pluspunten
Goede uit leg en vriendelijk
Pluspunten
duidelijke info
Verbeterpuntenin info meenemen of potentiële energieleverancier bereid is kosten van contractopzeg boetes te vergoeden.
Bedankt voor uw waardering. Goed om te horen dat u onze service duidelijk vond. In de vergelijking kunnen we de boetevergoeding helaas niet meenemen, omdat dat afhankelijk is van uw huidige contract. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust nog eens contact met ons op! Met vriendelijke groet, Lianne
Pluspunten
Duidelijke communicatie en behulpzaamheid
VerbeterpuntenIk zou het zo gauw niet weten. Een 10 geef ik alleen aan genieën.
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service. Zulke mooie cijfers waarderen wij enorm! Gefeliciteerd met uw nieuwe energiecontract en besparing. Met vriendelijke groet, Lianne
Pluspunten
meedenken en meehelpen met de overstap
Verbeterpunten?
Bedankt voor uw waardering. Fijn dat we u hebben kunnen helpen met een overstap en dus ook een mooie besparing! Met vriendelijke groet, Lianne
Pluspunten
Alles wordt zeer snel en duidelijk afgehandeld. Telefonisch snel bereikbaar en zeer correcte benadering van klant. Voor mijn gevoel:" klant is hier koning".
VerbeterpuntenGooi er wat humor tussendoor, maar dat waarschijnlijk wat lastiger.