Pluspunten
Ben ik niet tegen gekomen.
VerbeterpuntenNog nooit zo een drammerige verkoopster aan de lijn gehad. 3x gezegd dat ik vandaag niet wil beslissen, doch blijft door drammen tot ik op de akkoord knop had gedrukt. Meteen tegen haar gezegd dat ik geen gebruik wil maken van haar aanbieding en gevraagd haar meerdere aan de lijn te krijgen, die was er natuurlijk niet. wil helemaal niks meer met deze firma te maken hebben en wordt dan ook als spam aangemerkt.
Bedankt voor uw beoordeling. We zullen het betreffende gesprek opvragen en na luisteren en indien nodig sancties treffen. Vanaf het moment dat u het aanbod bevestigt, heeft u nog 14 dagen wettelijke bedenktijd. In deze periode kunt u zonder opgaaf van reden afzien van het contract door contact op te nemen met de betreffende energieleverancier. U krijgt dan tevens een bevestiging van uw afmelding toegestuurd. Mocht u nog vragen hebben over de aanvraag dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Klantenservice Consumind
Pluspunten
KEN DIT BEDRIJF PAS EEN WEEK DUS IK KAN ER NOG NIETS POSITIEFS ZEGGEN. DE OVERSTAP IS NOG NIET GEREGELD!!
VerbeterpuntenDat weet ik nog niet!!!
We vinden het erg jammer dat u onze dienstverlening heeft beoordeeld met een 1 terwijl u aangeeft het bedrijf nog niet goed genoeg te kennen om er iets over te zeggen. Om deze reden hebben we u gevraagd om uw beoordeling te herzien na de overstap maar tot op heden is hier nog geen reactie op gekomen.
Pluspunten
Goede en snelle service
Bedankt voor uw waardering. Goed om te horen dat u onze service als prettig heeft ervaren. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust nog eens contact met ons op! Met vriendelijke groet, Lianne
Pluspunten
Eerlijke toelichting, ter zake kundige medewerker, Rick Lemmob
VerbeterpuntenMomenteel niet
Hartelijk bedankt voor de goede cijfers, daar zijn we erg blij mee! We zullen uw compliment aan Rick doorgeven. Hopelijk kunnen we ook nog helpen te besparen op andere producten! Met vriendelijke groet, Lianne
Pluspunten
duidelijke uitleg
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Zulke mooie cijfers waarderen wij enorm! Gefeliciteerd met uw nieuwe energiecontract en besparing. Met vriendelijke groet, Lianne
Pluspunten
Heel veel geduld,vriendelijke mensen
Bedankt voor uw waardering. Fijn dat we u hebben kunnen helpen met een overstap en dus ook een mooie besparing! Met vriendelijke groet, Lianne
Pluspunten
Over betrouwbaarheid en nakomen afspraken kan ik nog niet oordelen aangezien de overstap nog moet plaatsvinden
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat we u hebben kunnen helpen. Weet u dat wij via de website ook vergelijkingen op het gebied van internet, bellen en tv, zorg, hypotheken en verzekeringsproducten aanbieden? Met vriendelijke groet, Lianne
Pluspunten
Supersnel geholpen, duidelijke uitleg er werd alle tijd voor genomen, ik ben heel erg tevreden
Verbeterpuntengeen, prima zo.
Bedankt voor uw waardering. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan gerust nog eens contact met ons op! Met vriendelijke groet, Lianne
Pluspunten
ben netjes te woord gestaan. en uitleg was ook degelijk.
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor uw waardering, maar wat jammer dat u ons ondanks de positieve beoordeling toch qua cijfers een onvoldoende geeft. Kunnen we nog iets voor u betekenen? Met vriendelijke groet, Klantenservice Consumind
Pluspunten
verkeerde informatie betreffende overstap, zou direct kunnen overstappen zonder bedenktijd tijd van 14 dagen. Bleek naderhand toch niet mogelijk.( energiedirect) Had bij nle nog maar 10 dagen om tussentijds over te stappen ivm dubbele voorschotnota. Denk niet dat het goed is gegaan.
Verbeterpuntenkennis
Door de wijziging die NLE heeft doorgevoerd, kunnen consumenten kosteloos overstappen binnen een bepaalde periode en kan de aanmelding bij Energiedirect eerder ingaan wanneer u afziet van uw wettelijke bedenktijd. Wij hebben op deze manier al honderden NLE'ers zonder problemen over gezet naar een andere energieleverancier. U had dus wel zelf de nieuwe energieleverancier moeten informeren over het feit dat u afziet van uw bedenktijd, dit mag Consumind niet voor u doen. Met vriendelijke groet, Klantenservice Consumind
Pluspunten
eerste gesprek met n mannelijke medewerker was prima.2de gesprek hiermee werd ons door hem beloofd n verkeerde aanvangsdatum(nl 1 sept ipv wat was afgesproken( ivm afloop vorige leverancierscontract op 01-nov) te laten herzien was volgens hem geen probleem .zou worden opgelost. hiervan jammer genoeg geen bevestiging ontvangen
Verbeterpuntenvervolgens ging ons contract toch door miv 1 sept .! wederom gebeld. kreeg n DAME!? deze beweerde dat we helemaal niet gebeld hadden en wij dus de door de eerste leverancier opgelegde boete zelf moeten betalen. Kreeg zwaar de indruk dat ze dacht met n liegende seniele persoon te spreken.zeer onprettige tante. gespreksopnames werden volgens haar enkel gebruikt voor trainingsdoeleinden. nou die kan zij nog wel enkele gebruiken
Als de einddatum van de huidige overeenkomst binnen de dag van aanvraag en 75 dagen ligt, wacht Energiedirect altijd met overnemen tot deze einddatum. Ligt de einddatum van de huidige overeenkomst buiten de 75 dagen, dan neemt Energiedirect de levering per direct over. In dit geval is dat dus gebeurd en daarom is er een boete gerekend door de vorige energieleverancier. De adviseur heeft een contract met energietegoed toegestuurd in plaats van een contract met boetevergoeding. Om deze reden willen wij de resterende 50 euro terugbetalen. Helaas hebben we tot op heden nog geen reactie mogen ontvangen van deze persoon, na het versturen van 4 eerdere berichten.
Pluspunten
Een leuk en helder telefonisch contact gehad met Rick Reumerman, m.i. een sympathieke medewerker. Na het uitwisselen van de gegevens bleek een overstap zeer de moeite waard te zijn. Nadien een snelle communicatie met de toekomstige energieleverancier.
VerbeterpuntenIk zou niet weten wat er verbeterd moet worden, ik ben tevreden.
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Zulke mooie cijfers waarderen wij enorm! Het compliment is doorgegeven aan Rick, namens hem ook bedankt voor uw beoordeling. Gefeliciteerd met uw besparing. Met vriendelijke groet, Lianne
Opdringerigheid kan iets minder!
Bedankt voor uw beoordeling. We zullen de betreffende adviseur hierop aanspreken. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust nog eens contact met ons op! Met vriendelijke groet, Lianne
Pluspunten
zie boven
Verbeterpuntengeen
Fijn dat u blij bent met ons advies en gefeliciteerd met uw besparing. Hopelijk mogen we u in de toekomst weer van dienst zijn! Met vriendelijke groet, Lianne
Pluspunten
Betrouwbaar
VerbeterpuntenIets meer uitleg over wat ze doen en waarom
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat we u hebben kunnen helpen. Weet u dat wij via de website ook vergelijkingen op het gebied van internet, bellen en tv, leningen, hypotheken en zorg - andere verzekeringsproducten aanbieden? Met vriendelijke groet, Lianne