Pluspunten
snelle en goede levering.
Pluspunten
Sfeer kennis vakmanschap
VerbeterpuntenWanneer het druk is wisselt de verkoper snel van klant.
Pluspunten
Snelle levering en kwalitatief materiaal
Pluspunten
Goede informatie, goede website en goede producten. De levering en alles er omheen was uiterst correct.
VerbeterpuntenHet enige nadeel was de levering van de fiets. Er zou een afspraak gemaakt worden, maar de koerier kwam gelijk al langs. Dit is zonde van de moeite van de koerier's.
Pluspunten
Goed materiaal verkoop Veel keuze
Pluspunten
Prima winkel, service en zeker prima prijzen!
Pluspunten
Alles verliep vlot, vanaf de bestelling via internet en het telefonisch contact met de klantenservice. Ik heb besloten mijn fiets zelf op te halen in de winkel. Daar bleek al het personeel vriendelijk, behulpzaam en kundig.
Pluspunten
Snelle service. Netjes gebeld om een bezorgafspraak te maken.
Pluspunten
Gewoon goed
Pluspunten
Wat een keuze, goede service en scherpe prijzen.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Klantvriendelijk en professioneel
Pluspunten
Goede hulp bij vinden van goede fiets En goeie service bij het afstellen na aankoop!
Pluspunten
Indrukwekkende collectie. Combinatie van webshop en fysieke winkel is erg fijn. Supersnelle reactie op informatievragen per mail vooraf en na aanschaf van een Kalkhoff Image Premium 8 uitstekende nazorg en service gekregen (dank Martijn!). Kortom: fijn winkelen hier!
Pluspunten
Vandaag fiets gekocht bij 12GO Biking. Professioneel en snel geholpen. Fiets was in een uur gemonteerd.
Pluspunten
fantastische winkel met enorm assortiment, uitstekend advies en scherpe prijsstelling
Pluspunten
Mooie, overzichtelijke winkel. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Pluspunten
Tegemoetkoming naar klant
Verbeterpuntencommunicatie met klant tijdens bestelproces
Pluspunten
Prachtig grote winkel, prima voorraad zodat de fiets gelijk meegenomen kan worden. Service door het afstellen en monteren van de fiets direct plaats te laten vinden. Zeer vriendelijk en deskundig personeel (Arjen en Thomas).
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Super service, klaar terwijl je wacht
Pluspunten
In juni heb ik een hybride fiets Cube Cross gekocht na uitstekend verkoop advies. Ik wilde later toch nog eens een racefiets uitproberen om te vergelijken. Ik kreeg zonder problemen een Focus Cayo voor een dag mee. Ook een heerlijke fiets, eigenlijk zou je ze allebei willen hebben !
Pluspunten
Enorm aanbod en grote voorraad, dus genoeg keus. Gecombineerd met het deskundig advies, kom je altijd tot het gewenste resultaat.
Pluspunten
goede service en kennis
Verbeterpunten-
Pluspunten
Voor fietsreparatie en onderhoudsbeurt telefonisch een afspraak gemaakt. Fiets gebracht. Na 14 dagen is de fiets nog niet klaar. Te gek voor woorden!
VerbeterpuntenGeef reparatietijd vooraf aan klant bekend. Houd je eraan en laat klant niet onnodig wachten.
Pluspunten
Goed advies en de juiste kennis over aankoop fiets. Terug koppeling bij problemen m.b.t. eventuele levering aangekochte fiets is redelijk. Verkopers (Jeroen) zijn flexibel tijdens aankoop traject. Bike-fitting is van een goed niveau.
VerbeterpuntenTerug koppeling kan wel wat sneller, indien er wat problemen m.b.t. levering ontstaan.