Pluspunten
Scherpe prijzen
Pluspunten
Goede en snelle service en de gedrevenheid van het personeel , het is niet alleen hun vak maar ze stralen als een ''hobby'' uit
Pluspunten
goede afhandeling
Pluspunten
nadat ik een verkeerd tand wiel had ontvangen kreeg ik zonder problemen een nieuwe die wel paste
VerbeterpuntenHoewel mijn bestelling via internet wel goed was kreeg ik toch een verkeerd tandwiel, ik had het middelste tandwiel van een triple besteld maar kreeg een totaal verkeerde. de verkoper begreep ook niet waar dit tandwiel voor was,ik kreeg wel een ander die paste. Hoewel ik makkelijk wilde bestellen via internet moest ik toch naar jullie om het product te ruilen
Pluspunten
Pas geleden hier een fiets gekocht. Er werd erg goed geluisterd naar mijn wensen en eisen. Proffesioneel personeel met kennis van zaken. Aangezien ik twijfelde heeft de verkoper de fiets enkele dagen voor mij gereserveerd, waarna ik hem ook gekocht heb. Giede service en klantvriendelijk.
VerbeterpuntenOp zaterdag te druk om rustig een fiets uit te zoeken
Pluspunten
Goede prijzen goede levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering, goede prijzen
Pluspunten
Vriendelijk personeel. Ik kon zonder problemen mijn schoenen omruilen in de winkel ook al had ik ze bij de webshop gekocht.
VerbeterpuntenHet assortiment fullface helmen is erg beperkt en ik zou het leuk vinden als de winkel op het gebied van kleding en onderdelen groter zou zijn.
Pluspunten
Makkelijk bereikbaar, redelijke prijs, groot assortiment
VerbeterpuntenAssortiment is vaak beperkt tot de makkelijke dingen: complete fietsen, onderdelen die veel verkocht worden, gereedschappen, kleding etc. Maar een wiel voor een MTB of cyclocross-fiets, of een voorvork, dat is er niet meer. De prijs is voor een webshop ook niet laag meer: het is vaak niet moeilijk onderdelen elders goedkoper te krijgen.
Pluspunten
Duidelijke communicatie en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
geheel goed verzord
Verbeterpuntengeen opmerkingen
Pluspunten
Snelle en nette afhandeling van de order.
Pluspunten
Ze verzenden naar België
Pluspunten
Groot aanbod, goede prijs en snelle levering
Verbeterpunten-
Pluspunten
snelle levering, ruime keuze
Pluspunten
Snelle levering van bestelde artikelen
Pluspunten
Mooie sortering fietsen, veel staan erg prettig.
VerbeterpuntenCommunicatie, administratie. Verkeerde fiets in eerste instantie aangeboden waardoor ik voor niets naar de winkel ben gekomen.
Pluspunten
duidelijke en snelle afhandeling