Overzichtelijke 12GO-site, mooie producten en een zorgvuldige en snelle levering van het bestelde,
Makkelijk bestellen. Goeie spullen.
Ondanks de lopende band uitstraling is het personeel klantgericht en vriendelijk. Grote zaak, mooie spullen. Al het personeel is ter zake kundig.
TOP
Supersnelle levering en alle 4 bestellingen tegelijk.
Mooie fietsen, duidelijke communicatie, eerlijk, goed bereikbaar, extra service, fijne aflevering. Prijs in orde en je vindt er wat je zoekt. Geen idee waarom je elders zou kopen/kijken!!!
Positief!
12GO denkt extra goed mee. Dank jullie wel!
Er bleek een klep van mijn fiets niet te passen. Gebeld en de volgende dag was er een nieuwe klep!
Kundige adviseurs, duidelijk, eerlijk en servicegericht. Winkel perfect ingericht, ondanks maatregelen ivm corona.
Ruim aanbod van racefietsen, kleding en accessoires in een fijne en overzichtelijke winkel. Behulpzaam personeel om een zelf tot een keuze te komen tot aanschaf van een racefiets en accessoires. Na 1 uur was de racefiets in elkaar gezet en met accessoires aangebracht. Vervolgens werd de fiets afgesteld en kreeg ik de benodigde uitleg t.a.v. gebruik van de racefiets. 'S middags al een rondje gereden op mijn nieuwe racefiets. Wat een een fijne fiets!
Het artikel had een lange levertijd, maar onverwacht snel werd de bestelling geleverd. De klantenservice reageerde heel plezierig bij mijn navraag wanneer het product kon verwachten. TOP!
Zie hierboven: gewoon top!
Ik ben goed geholpen bij 12go biking, ik had niet het gevoel dat ik gepusht werd om snel te besluiten. Twee keer terug geweest om rondjes te fietsen en daarna pas een keuze gemaakt. Erg tevreden en de fiets was ook snel klaar!
Ik kwam langs om een fiets ter reparatie aan te bieden en per toeval, kon ik gelijk een MTB kopen die ze toevallig nog op voorraad hadden. Mijn zoon is helemaal in de wolken met zijn MTB. Bedankt!
Zondag besteld en maandag thuis (België) dikke duim omhoog :-)
Mijn ervaring met mijn online bestelling is zeer positief! Bedankt
Zaterdag 14 november mijn Pegasus e-bike gebracht voor de allereerste onderhoudsbeurt na de eerdere aankoop bij 12GO Biking in Juni eerder dit jaar. Perfect geholpen! Tot de volgende keer!
Na een foutje in de verzending Bij de Transporteur hebben jullie alles in het erk gezet om het artikel nog te kunnen Leveren met duidelijke communicatie en plots na 6 weken was het pakje aangekomen nogmaals dank
Persoonlijke behandeling.
Grote keuze en een super service.
Kwam voor een hybride cross fiets, weinig keus daarin, heb toen een mooie racefiets gekocht. De Sensa Milano, mooie fiets om de winter door te komen. Ben goed en vriendelijk geholpen en duidelijke informatie en aanbevelingen gehad. Kortom super en kon mijn fiets gelijk meenemen. Ben er heel blij mee.
Enkele bestellingen gedaan en telkens snel geleverd. Mooi materiaal en dit voor een degelijke prijs.
Was op zoek naar betaalbare MTB spd pedalen en 12GoBiking had ze gelukkig nog op voorraad, mooie pedalen voor een redelijke prijs en lekker snel geleverd op de beloofde dag en tijdstip. Kortom helemaal bij ermee. ps. Een bezoek aan de winkel in Moordrecht is ook de moeite waard, een echte "snoepwinkel" voor fietsliefhebbers ;-)