Pluspunten
assortiment, informatie, website, snelle levering
VerbeterpuntenLetterlijk een klein dingetje, maar moet telkens ff omdenken: Fietstrui heeft rits voor mijn besef verkeerd om (insteker links). Dat stond niet in de info!
Pluspunten
snelle levering en overzichtelijk afgehandeld prima
Pluspunten
Uitstekende oplossing na een gemaakte fout/misverstand.
Pluspunten
top service
Pluspunten
Goede hulp via whats app, snelle levering
VerbeterpuntenIk heb veel vragen gesteld via de app, want fiets nog niet lang. Advies was zeer goed, alleen niet verteld dat ik ook een velglint nodig had. Dit heeft me twee lekke banden opgeleverd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snelle levering Aangename prijs
Pluspunten
snelheid, goede hulp alles op voorraad
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Perfect telefoongesprek en goede adviezen over de mogelijkheden die ik zocht.
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke no-nonsense website: helemaal TOP
Verbeterpuntenhelemaal niets
Pluspunten
Bestelling supersnel afgehandeld, ook toen ik een deel van de geretourneerd heb. Meegedacht toen het product dat ik wilde er niet meer bleek te zijn.
Pluspunten
De fietskar die we 's avonds via de webshop hebben besteld werd direct de volgende dag geleverd. Daarna nog telefonisch en mailcontact over een assescoire en ook dit werd goed en snel geregeld. Super! Dank jullie wel mannen.
Pluspunten
zeer snelle service
Pluspunten
VerbeterpuntenAls je iets anders levert dan een klant heeft besteld, meld dat dan eerlijk.
Pluspunten
Erg Behulpzaam Veel Vak kennis
VerbeterpuntenTip als je een Fiets in je winkelmandje plaats zou het handig zijn als je dan een lijst van beschikbare accessoires te zien krijgt, dan word de site nog beter
Pluspunten
prijs / kwaliteit is vooral bij aanbiedingen goed. Levering bijzonder snel.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Levering was erg snel!
Pluspunten
zeer competitieve prijs, uiterst snelle levering, alles perfect in orde
Verbeterpuntenabsoluut niks
Pluspunten
snelle levering en prima service, duidelijke en overzichtelijke site.
Pluspunten
Snel de makkelijk bestellen. Geen reuse achtig doos voor een klein product - geen onnodige verspilling van materialen.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Professioneel, goedkoop
VerbeterpuntenWinkel vaak druk met lange wachttijden. Misschien nog meer filialen?
Pluspunten
Groot assortiment.
VerbeterpuntenPrijs kan pittig zijn.